Clap along if you know what happiness is to you

Så vi skiter i det hela

Kategori: Allmänt

Nu är det inget roligt längre.. Sur, otrevlig, osams. Muntra upp mig?
 
Plugget har gått över förväntan idag! Om vi fortsätter såhär resten av helgen så ska det väl banne mig ta och fasta lite iaf. Vi har suttit och stekt i bara underkläderna så jag har bränt mig. Underbart! 
 
I morse var jag även hemma hos pappa en sväng och av någon anledning så fick jag för mig att det var dags att ta med två fotoalbum som jag inte velat bläddra i så mycket på senaste tiden. Det gör ont att bläddra i dem. Och jag blir så sjukt glad när jag bläddrar i dem. Och ledsen. Livet som varit kommer inte tillbaka. Tänk va mycket val man gjort. Tänk om man gjort dem annorlunda. Undrar vart man hade hamnat idag då. Men hörrni, man lever bara en gång så varför inte bara göra det som känns rätt just nu? Göra sånt som man blir glad av och sen bara skita i vad andra tycker om en saken sålänge det inte skadar någon. Det är lite så jag tänkt göra, men det slutar oftast med olycka hur som hellst. Men om man har varit glad på vägen så kanske det väger upp?
 
Hur som hellst sa Paulina och jag idag att jag måste sluta älta saker. Jag ältar precis allt. Det värsta med det är att när jag ältat en sak tillräckligt mycket så har jag oftast lyckats förvränga den så den kanske inte alls stämmer med verkligheten. Ett ord som egentligen inte betyder något kan helt plötsligt göra ont när det tas ur sitt sammanhang och man glömmer alla detaljer runt, eller när man hittar på egna. Oftast oroar jag mig helt i onödan och det tar massor med energi. Det är då jag ska bryta beteendet och säga "jag skiter i det, låt det vara som det är". Lätt, eller hur?
 
Inatt hade jag som sagt de mest underbara drömmar, i drömmen. Alltså, hela natten drömde jag och hade den där lyckorus-känslan i hela kroppen. Jag vaknade titt som tätt och bara log. Log, andades och kramade hårt. Men drömmar hörrni, det är väl bland det värsta som finns? Så vet ni, vi skiter i det här nu!
 
Med lycka
 
/Ao
Jag vill inte låta någonting styra över hur jag mår,
så jag kan börja bry mig när mitt hjärta slutar slå!

5 år sen..

Kategori: Allmänt

Nu är det fem år sen jag tog studenten.. Jag är en gammal kärring. Här kommer fem år gamla bilder jag älskar!!
 
 
Med Lycka
 
/Ao
Livet är en lek
 

Jäkla drömmare

Kategori: Allmänt

Fasiken vad jag har börjat sova lätt. Och jag menar inte lätt som att jag somnar lätt. Nää.. Jag menar att jag sover inte djupt alls längre. Men bäst vore väl att inte syressa upp sig så mycket över det. Men jag drömmer så jäkla mycket. Det blir bara fel ibland. Ibland vet jag inte vad som är verklighet.
 
Just nu sitter jag och väntar på P. Det är pluggistime. Fast, jag borde ju äta nått innan kanske för jag känner att humöret ligget inte riktigt i topp idag. Det är en lång jäkla vecka framför nu. Den ska överlevas.
 
Så, mot kylskåpet och hitta lite krubb!
 
Med Lycka
 
/Ao
Visa mig för hela världen, visa hela världen för mig

Borttappad tanke

Kategori: Allmänt

Så nu är labbarna färdiga. Helt sjukt. Nu är det bara tentan kvar innan det är uppehåll, och innan första året förhoppningsvis är klart. Det vore rätt nice att klara den här tentan eftersom man alltid vill klara dem men även för att omtentan liggen den 17/8. Det är samma dag som jag och P drar till Turkiet i två veckor. Alltså, ja.. I absolut värsta fall hinner vi väl göra tentan innan vi åker eftersom den är mellan 8.00 och 11.00 och flyget inte går förän 18.00. Men hallå, det vore väl lite väl.. Så ja, Vi ska bara fixa det!
 
Inatt sov jag så jäkla uselt. Jag låg och funderade, snurrade, oroade mig.. You name it. Till sist fick hjärnan nog iaf och jag kunde dra täcket över huvudet. Det är då min granne ska kolla på Jurassic Park - igen. På högsta volym. Klockan fyra på morgonen. JAG HATAR MUSIKEN TILL DEN FILMEN nu efter alla gånger de tittat på den. Jag avlider. Så då fick jag ta kudden över huvudet också. Pust. (Jag hatar att bo i lägenhet en del också).
 
Ja, så vad har jag för mig nu då? Jo, jag sitter på min balkong, i min soffa och bara myser. Det är lite som lugnet innan stormen. För imorgon drar vi igång. 11.00 står förhoppningsvis P vid min dörr och vi kör tentaplugg alla mina vakna timmar hela helgen. Förhoppningsvis är det lagom väder så vi kan sitta ute iaf. Då kanske man kan bli lite lyckligare. Ja, men så nu så försöker jag bara tömma huvudet på att skit som snurrar. Tvinga ut all skit som hänt senaste tiden för att kunna proppa in allt jag måste få in till onsdag.
 
Vad behöver jag få ut då? Jo, så jäkla mycket. Faan. Om jag bara visste hur jag skulle skriva det. Hur jag skulle skriva det utan att bara krångla till det mer. Det är en del jag måste reda ut. En del jag inte ens kan reda ut nu, en del som kanske inte ska redas ut mer. En del som jag kanske inte fattar om det är utrett ens. Alltså, hänger ni med? Fan så trög jag måste vara. För alltid är det samma sak. Alltid blir det så att jag sitter ensam och undrar hur det är tänkt med livet. Nåja. Det är så bara. Släpp det och skit i det!
 
Nu funderar jag på mat. Jag är hungrig. Men eftersom jag inte orkade anstränga mig och bara köpte mjölk förra gången jag handlade så måste jag komma på nått skit att göra nu, och handla, och laga mat, och diska. Fan va jag klagar. Jepp! Mat, mat, mat.. Ja, vad fan skulle man göra utan mat?
 
Så, fick jag ut något av det här inlägget? Nej. Får du ut något av det här inlägget? Nej. Kommer jag publicera det ändå? Jaa!
 
Med Lycka
 
/Ao
Om du var ett hav vore jag.. ..en fisk

Linslus

Kategori: Allmänt

Kärlek!
 
 
Med Lycka
 
/Ao
För nu ser jag allt nyktrare..

Busfrö

Kategori: Allmänt

Imorgon ska jag få den stora äran att käka ett paket dextrosol till frukost. Det är blodsockersmätningar på gång i plugget. Vi har lite olika frukostvarianter utdelade så vissa ska käka nyttigt med massa fullkorn, andra onyttigt med mumsigt vitt bröd och marmelad. Och sen vi som käkar dextrosol och ett par med energidryck. Känns väl lite sådär att sitta och trycka i sig ett paket dextro under så kort tid som möjligt, men helllre det än att behöva trycka i mig den nyttiga frukosten och må illa retsen av dagen. Sen förstår ni är det bara tentan kvar som vi skriver nästa onsdag. Fixar vi nu bara den så har vi klarat första året. Hela jäkla första året! En tredjedel. Faan va jag och Paulina ska intensivplugga i helgen för det. 7,5 Hp. Woop woop!
 
Nu funderar jag på att snöra på mig skona och sen dra ut och samla energi hos mina älskligar på betet. Jag behöver en paus från min lägenhet. Behöver lite luft innan natten. Måste bara få arslet ur vagnen och faktisk resa på mig. Ett, två, tre... ... på det fjärde ska det ske..  ....på det femte gäller det.. ..på det sjätte smäller det! Konstigt att jag fortfarande sitter ner..
 
Med Lycka
 
/Ao
It's up to me to start to breathe..

En lång kall dag

Kategori: Allmänt

Igår var det riktigt varmt ute. Vi satt ute på lunchen och så mellanlandade jag på min balkong några minuter hemma. Jag brände mig lite på ena axeln. Det är underbart. Och så var det möte på ridskolan med VIRUS. Shit va man saknar allt det där ibland, men shit vad jag inte saknar det också. Det är rätt tomt.
 
På tal om tomt alltså. Idag är det ruggigt tomt. Jag hatar den här tomhetskänslan jag släpar runt på. Jag borde göra nått åt den. Men vad? Till och börja med så borde jag ordna upp mitt hem. Diska, handla. Äta mat och sånt. Jag måste börja få in de där jäkla matrutinerna igen. Men det är ju så tråkigt att göra allt själv. Tråkigt att veckohandla och inse att allt det där ska jag behöva laga SJÄLV. Och att all disk måste jag diska SJÄLV. Samtidigt älskar jag att slippa alla krav. Allting har ju ett pris, frågan är bara om jag fixar det.
 
Jag är duktig på att skylla över mitt humör på vädret. Idag är jag nere för att det regnar. Igår var jag nere för att det var sol. Vart är logiken i det? Samtidigt, så jäkla skönt det är att inte behöva vara uppe hela tiden. Eller?
 
Så, nu tar vi tag i det här. Dra täcket över huvudet, somna, vakna lycklig.
 
Med lycka
 
/Ao
Från bubblande glad till förvirrad på ett ögonblick.

I brist på annat

Kategori: Allmänt

Ja så sitter jag här igen. Alltså, allvarligt. Nu måste jag skärpa till mig på riktigt.

Jag måste sluta vara så seriös.
 
Med Lycka
 
/Ao

Så var det dags igen

Kategori: Allmänt

Hej! Alltså, nu kommer ett blogginlägg bara för att jag inte kan sova. Usch, jag drömde mardrömmar inatt. Jag brukar ofta kunna styra mina drömmar bort från sånt jag inte vill drömma om. Men inatt var det svårt. Jag kunde liksom inte vakna och när jag väl gjorde det så fick jag sån ångest över att drömmen hunnit så långt. Suck.
 
Idag ska jag tvätta lite iaf. Och storstädning igen kanske. Vad annat bättre har jag för mig än att plugga? Aja. Ikväll lastar vi in Lizard och åker och tränar. Han och Agnes har fått komma hem från betet över natten på så kallad "avsvällning". Fasiken va tjocka de blivit på bara en vecka. Men ikväll är det bete som gäller igen om Lizard sköter sig med lastningen och sådär.
 
Men faan va trött jag är på allt idag. Jag måste verkligen försöka peppa upp lite. Kollade faktiskt på "I rymden finns inga känslor" igår/imorse. Jaa... Den var väl bra kanske men jag har så jäkla svårt att inte se vem Bill Skarsgård är lik. Det förstör ju hela filmen totalt. Äsch, jag går tillbaka till min Kinnaman.
 
Med Lycka
 
/Ao
Jag klarar inte av när du leker med mig

Mannen myten legenden

Kategori: Allmänt

Joel Kinnaman. Alltså inget snack om saken. Mitt frikort nummer ett! Glodde nyss på Snabba Cash. Ja man kan ju inte annat än att glo. Stirra. Jag vet inte riktigt vad det är men.. ..jaa.. Det bara är.
 
 
Med Lycka
 
/Ao

Mors dag

Kategori: Allmänt

Ja, det är väl den dagen idag. Grattis alla mammor där ute! Och grattis till den finaste och bästa mamman någonsig - min mamma! Mamma, jag saknar dig. Jag saknar dig något så otroligt. Det är så mycket jag vill visa dig. Så mycket jag vill säga till dig. Lyssnar du och ser du någonstans ifrån? 
 
 
Det är så ofta jag tänker att nu får vi sluta upp med den här dumma leken. Att nu är det dags för dig att komma tillbaka mamma. Men du kommer aldrig. Även om vi vill så går det inte. Men jag vill så gärna visa dig hur jag bor nu, att jag börjat plugga till sjuksköterska och snart är klar med första året, att jag står upp. Vet du om det? Vet du vem jag är nu? Vet du vart det är du ska gå för att stoppa om mig på natten?
 
 
Så mamma, grattis på mors dag. Jag tänker på dig och saknar dig varje minut. Förlåt om jag gjort dig besviken och tack för att du var du.
 
Med Lycka
 
/Ao
Älskade Underbara Mamma <3

Nämen rör mig inte

Kategori: Allmänt

Alltså.. Jaa. Igår var det kalas på Ålandsgatan. Toppenväder och bästaste sällskapet. Och vi kom längre än förra gången. Vi kom hela vägen in till stan och till Lilla och nästan hela vägen till Harrys. Sen helt plötsligt vaknade jag bara i min säng nerbäddad som värsta prinsessan. Konstigt det där.. Men jag har fått reda på hur det gick till, det är en rätt vacker historia egentligen. Men här kommer en bild istället:
 
 
Det finns mycket man kan göra för att roa sig. Att ta en miljon bilder med datorn är svårslaget. Jag har skrattat så sjukt mycket när jag kollat igenom dem idag.
 
Aja, hur som hellst. Jag är så sjukligt sugen på korvstroganof och ris. Alltså, det är helt stört. Som värsta begäret. Och inte har jag prylar till det hemma. Ja, inte har jag prylar till att göra så mycket annan mat heller iofs. Men ändå. Tänk er en stor tallriik med massor med ris och korvstroganoff!! MUHUHUMS! Men jag kommer inte släpa iväg mig till ICA än på ett par timmar. För som det är nu så skulle jag få gå och det känns alldeles fär ansträngande idag. Idag är en slöardag. Imorgon tar vi tag i livet igen.
 
Vi kanske ska köra på en liten veckoplanering nu när vi endå är igång? Nä, jag orkar inte. En annan gång kanske.
 
Berättar hellre om världens bästaste födelsedagspresent jag fick av mina änglar igår. Berättar det bäst med en bild också:
 
 
Jamen så att.. Det är väl bara att hugga in! Mums!
Med Lycka
 
/Ao
No way but the hard way

Inte ens i närheten

Kategori: Allmänt

Jag är inte färdig än. Långt ifrån. Har inte gjort upp färdigt med mig själv. Det är ju otroligt hur man på ett ögonblick kan inse vart livet är på väg och att man inte vet hur man ska styra upp det. Man kanske inte ens kan avgöra om det ska styras upp eller om man bara ska flyta med. Varför just nu? Jag är inte färdig.
 
Jag borde egentligen sova. Somnade på tok för sent inatt, sov oroligt och blev väckt av min älskade lillebror 06.00. Men jag kan inte somna om för alla tankar. Det är otroligt tjatigt, men ja. Livet är inte lätt, bara fantastiskt. Men vart vill jag styra mitt liv nu? Måste jag ta ställning till det nu? Det känns som om det var nyss jag rev upp mitt liv och kastade det gamla. Måste jag göra likadant igen? Sitter jag fast?
 
Men, för att försöka få bort alla förvirrande tankar så tänker jag på att jag vill ha en sänggavel. Men det verkar vara svårt att hitta nån vettig som passar till en 120-säng. Och jag orkar inte snickra ihop en egen. Jag är trött på att behöva fixa. Jag är rätt trött på allt när jag tänker efter. 
 
Med Lycka
 
/Ao
Jag har lagat för många för att må bra av att behöva laga dig också..

Varning

Kategori: Allmänt

Det här kommer bli ett helt okontrollerat och förvirrande inlägg. Det känns hela vägen in till benmärgen. Att jag sitter på vardagsrumsmattan gör inte saken bättre. Jag har en så ovanlig känsla i kroppen. En känsla jag inte känt på säkert sex år. Den är lite obestämbar. Men jisses vad jag känner igen den. Det är den där lite nervösa känslan. Nervös för att inte räcka till. Visst, det är väl många gången man känner att man inte räcker till men jag brukar kunna skaka av mig det och göra det bästa av det. Men nu, jag vet inte. Jag känner mig helt.. ..omskakad? Jag tappade för en stund bort allt jag byggt upp. Hela mig. För en liten stund var jag den där lilla söta blyga Anna som jag inte känner längre, som inte är jag(?). Hon skrämmer mig mer än någon någonsin kan ana. Så, varför dök hon upp nu? Jag visste inte ens att hon fanns kvar. Betyder det ens nått eller ska jag bara släppa det? Fast jo, jag har försökt släppa det. Men det finns inget som är så obehagligt som att vänta på att den där känslan ska komma tillbaka. Det är som att lilla Anna försöker säga till mig att jag inte är så stark och säker som jag tror jag är. Att jag inte alls kan vara säker på mig själv.
 
Jag har gjort så otroligt mycket dumma saker i mitt liv. Jag har tänkt så otroligt mycket dumma tankar. Både Jag och Lilla Anna har gjort dumma saker, fast på helt okila sätt. Jag vågar stå för mina val även om andra tycker de är sådär, Lilla Anna behövde alltid total bekräftelse över sina val. Jag vet inte riktigt när Jag dumpade Lilla Anna, hon har bara försvunnit mer och mer utan att jag tänkt på det. Det är nog inte förrens nu som jag fattat helt att jag blivit så totalt annorlunda. Och jag är rätt nöjd med mig ändå. Va fan, det kunde ju varit värre. Precis, Lilla Anna hade varit värre. Hon var säkert mycket trevligare, och artigare möjligtvis. Men hon kom ingenstans och hon är inte den jag vill vara. Hon har inte de känslor som jag vill ha. STICK! Men shit va emo det låter, men det skiter jag i. Lilla Anna hade bett om ursäkt. Jag bara skiter i det.
 
Så förutom att jag känner mig ruggit irriterad på Lilla Anna så är livet lagom sturligt som vanligt. Livet är inte lätt, bara fantastiskt! Och jag ska rycka upp mig, reda ut en del som stör mig. Ta reda på sånt jag måste veta just nu, strunta i sånt jag inte behöver veta, ta vara på varje ögonblick. För vad annat finns att göra? Jag kan bara påverka mina egna val, mina egna tankar.
 
Imorgon blir det utgång med eliten. För nu ska vi få Becka längre än till slasken. Det bara är så. Tills dess ska jag sluta tänka. Jag ska skruva upp volymen på musiken lite till och ställa mig och diska, utan att tänka. Det brukar jag lyckas rätt bra med otroligt nog.
 
Hoppas det inte blev för mycket skit i det här inlägget. Jag har dubbelt så mycket kvar som jag ska ta och förtränga en stund till. PUSS!
 
Med Lycka
 
/Ao

Mina vänner!

Kategori: Allmänt

Som det har kliat i mina fingar efter att kunna blogga. Men min dator har varit ledsen. Men nu är den på topp igen och jag orkar inte ens gå in på vad det var för fel med den..
 
Det har hänt massor sen sist. Ja, herregud. Men jag orkar inte skriva om det. Jag är ungefär lika seg som vädret är grått idag. Men ja, lite kan jag ju berätta ändå.
 
Jag fyllde år igår. 24 bast? WTF?? Hur som hellst så firades jag lite i söndags med pappa, jonas och min moster. Ralle tittade in en timme efter alla andra som vanligt också. Det var mysigt! Igår var jag i plugget på förmiddagen och sen så gjorde jag en massa bus innan det var dags att lasta Lizard och åka till Vrf och träna lite. Han har varit lite strulig med lastningen nu ett par gånger men igår sa jag till honom att om han gick in snällt i transporten och uppförde sig så skulle han få komma ut på bete tillsammans med Agnes på kvällen. Och min ponny levererar! Rakt in i transporten både dit och hem och träningen gav mig verkligen hopp inför framtiden. Så vi rullade hem från Vårnäs och lastade in Agens (som också gick rakt in även fats Lizard redan stodd lastad) och körde dem till betet. Och när vi lastade ur dem lyste de av lycka! Sen åkte vi hem till Oppeberga och käkade tårta som Ralle gjort. Mys!
 
 
Sen ska väl även nämnas att jag var i Linköping i Lördags och träffade lite gamla vänner! Det var en evighet sen sist. Det är ju lite lustigt det där hur vi ändå inte är stela i varandras sällskap. Det var liksom bara att köra på som vanligt. Underbart! Samtidigt märker jag hur mycket jag har förändrats de senaste åren. Jag har blivit starkare. Hur som hellst blir man lite förvånad över livets mysterier. Men ja, som vanligt  är jag sjukt bra på att var impulsiv och göra bort mig. Men hallå, det är ju sån jag är? Ska jag verkligen motarbeta det då?
 
Och nu då? Ja, nu sitter jag och njuter av att min dator lever. Läser ikapp alla bloggar jag missat och lyssnar på KENT. Och sen då? Jo sen förstår ni så ska jag äta glass i stora lass! För om typ 40 min styr eliten kosan mot Söderköping. Jag jag ska INTE äta citronglass.
 
Med Lycka
 
/Ao
LIVET ÄR INTE LÄTT, BARA FANTASTISKT!

Alltså ni vet ju att jag älskar sånt här

Kategori: Allmänt

KATEGORI: ALLMÄNT

Fjompig lista

Namn - Anna Olson
Födelsedag - 20 maj
Hemstad - Vingåker
Ögonfärg - Grön
Hårfärg - Öh, typ kopparfärgat?
Längd - 1,61
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Skostorlek - 35
Är dina föräldrar skilda - Nej
Mål för året - Klara tentorna
Det första du tänker på när du vaknar - Va fan är det som låter?


ANTAL
Antal personer du kysst - Ska man kunna räkna det?
Antal syskon - Två bröder.
Antal piercings -  i öronen, en navelpiercing
Antal tatueringar - En på vänster handled


FAVORIT
Mat - Jag älskar all mat! (utom blodpudding)
Träning - Ridning
Djur - Hästar, Katter, Hundar
Godis - Sånna där körsbär med surt på... :D
Helgdag - Midsommar?
Årstid - Allt utom vinter


HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - Ja
Rymt hemifrån - Japp
Skolkat - Ja
Sovit utomhus - Jaa
Gråtit i skolan - Ja
Spytt i skolan - Ja...
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Vem har inte det?
Sett en död människa - Tyvärr..
Ätit sushi - Ja, det var snuskigt.
Retats - Jodå..


THIS OR THAT
Grogg/Öl - Grogg 
Pepsi/Cola - Cola
Mc Donalds/Burger king - MAX
Kärlek/sex - Ingen kan leva utan kärlek.
Choklad/vanilj - Choklad
Jordgubbar/blåbär - Blåbär för tillfället tror jag..
Kött/veg - Det går inte att göra tacos utan riktig köttfärs...
Gitarr/trummor - Gitarr
Kinesiskt/mexikanskt - Det beror på dagen..
Mtv/Vh1 - Suck


KAN DU
Gå ner i splitt - Nej (ångest jag har över det liksom)
Vissla - Jadå
Hjula - Självfallet!
Ha dina ögon i kors - Såklart.
Nudda näsan med tungan - Nej..


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

Du kysste - Kan ni klura på en stund

Du nuddade - ---ll---

Du kramade: ---ll---

Du sov med - ---ll---

Du pratade med - Ralle

Du msn:ade med - MSN... Det var länge sen...

Du skällde på - Ralle

SENAST DU
Skrattade - Igår
Grät - Ett par dagar sen
Filmen du såg - Kopps
Tuggade tuggummi - Länge sen
Sjöng en sång - Idag ofc!


VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster - Gräsmattsodling
Lyssnar du på för musik just nu - Ingen för tillfället
Vad har du på dig - Byxor och T-shirt
Vad är det på din musmatta - Hahahaha! Okej men seriöst, ingen mus till denna dator


HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora - Yepp
Ljugit om din ålder - Lika roligt varje gång
Bråkat utan anledning - Nej..? HAHA


HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol - Ja
Rökt - Ja
Shoppat - Japp.
Skejtat - Nej!?
Bakat - Nope
Solat - YES!


Med Lycka

/Ao

Kära älskade TSK

Kategori: Allmänt

Kom igen nu och bli frisk! Vi ska ju på road trip i sommar och ha hur sloj som hellst! Kämpa! <3
 
 
Min storakärlek och lycka här i världen. Let's go!
 
Med Lycka
 
/Ao

Skiner idag

Kategori: Allmänt

Ja, vert börjar jag.. Vet inte riktigt? Tror vi tar det i punktform idag:
 
° Det blev londontavlan, mest för att den andra inte fanns på IKEA i Örebro. Båda var ju sjukt snygga och jag kan säga att jag är sypernöjd! Vi har en tendens att köpa stora saker på IKEA. Såhär såg det ut när vi körde hem den:
 
 
° Jag har piffat upp min lägenhet bigtime. Tavlor, klocka, lite tyg. Jag tror jag är... ...klar med den nu. Det känns så läskigt att säga, men ja. Alla målen är uppnådda.. Vad fan ska jag hitta på nu?
 
° Vi hade kalas för Becka och Sofie hos mig igår. Öh.. Aa... Kan säga att kvällen tog slut vid tio av att stå vid slasken och hålla upp Beckas hår och att vi inte tog oss in till stan för att skaka rumpa. Imorgon ska jag visa henne vad hon fick i sig. Jag har en fin bild hon ska få se också.. Men inte här. Här kommer en annan bild på oss fyra i början av kvällen:
 
 
° Jag har njutit på min balkong hela dagen lång och käkat god mat och fruktsallad i massor. Mätt och belåten tjej i solen.
 
° Jag har börjat titta på en serie som jag kollade på när jag var liten. Den heter "En fyra för tre" och gick på TV mellan- 96 och -97. Det är otroligt hur mycket jag känner igen från den, jag var ju trots allt bara mellan 6 och 7 år när den visades. Det är även helt otroligt vilken stor skillnad det är på serierna nu för tiden och förr. Båda har sin charm.
 
Ja, det var en lite uppdatering från mitt liv. Nu ska jag placera mig i sängen och dra på ett avsnitt av En fyra för tre till och sen slumra. Imorgon blir det sovmorgon och balkonghäng och lite övrigt innan det är darg för träning med superponnyn! Wiihoo!
 
Med Lycka
 
/Ao
Allt jag har är mina ord och en dröm.

Så onödigt

Kategori: Allmänt

Visste du att jag...

(x) Älskar listor
(x) Sagt nej till sex
(x) Cyklat utan händer
( ) Tycker att vintern borde komma nu
(x) Hatat kärlek
( ) Har/haft converse
(x) Känt mig som ett as
(x) Älskar att gunga
( ) Är höjdrädd
(x) Gjort mig själv illa
(x) Kysst mig själv i en spegel
(x) Hoppat från ett fönster
(x) Viskat i någons öra
(x) Hamnat på sjukhus
(x) Förlorat någon jag älskade
( ) Dödat någon
(x) Bakat sockerkaka
(x) Velat dö
(x) Lyssnat på samma låt en hel natt
(x) Ätit godis istället för att gråta
(x) Skrikit hora/bög till någon
( ) Varit ordlös
( ) Aldrig har varit kär på riktigt
(x) Varit kåt
( ) Hatar värme
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har tryckt av någon som ringt på min mobil
(x) Har hatat någon som jag egentligen älskar
(x) Varit svartsjuk
( ) Har hostat blod
(x) Hoppat omkring på stan
(X) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon jag tycker om
(x) Tror på det övernaturliga
( ) Har hatat mina föräldrar
(x) Ätit jättemycket och sedan spytt
(x) Har hatat/hatar min kropp och mitt utseende
(x) Har spelat gitarr
(x) Skrattat åt mig själv
(x) Sjunger i duschen
(x) Skrikit mig hes av panik
(/) Blivit strypt
(x) Har sett någon dö
(x) Har skakat av nervositet
(/) Blivit slagen seriöst
(x) Har skrattat så jag gråtit
(x) Sprungit och gråtit samtidigt
(x) Fått för mig att jag är homo men kommit på att jag inte är det
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
( ) Slängt porslin i väggen
(x) Hatat hela världen
(x) Sjungit till Håkan Hellström med någon jag tycker om
( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Gillar inte då folk tjatar på mig
( ) Skulle kunna dö för någon
(x) Har ett smeknamn :)
(x) Somnat på golvet
(x) Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig
(x) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen/bussen
(x) Åkt buss genom halva (Sverige 60 mil)
( ) Kastat mig framför ett fordon
(x) Älskat någon som inte vet om det
(x) Skrapat upp knäna
(x) Tycker att krig är idiotiskt
(x) Tuggat på ett grässtrå
(/) Varit nära döden
(x) Hållit i en orm
(/) Varit så full att jag inte kunnat gå
( ) Trott att jag varit odödlig
( ) Kastat min telefon i vattnet
(x) Vaknat av att jag gråter
(x) Känt mig som ett får
(x) Haft läppstift
(x) Har gråtit i någons närvaro
(x) Älskar regn
( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan
(x) Har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) Har en studsmatta hemma
(x) Har sett en film mer än tjugo gånger
( ) Gillar att städa
(x) Har varit lunarnörd
(x) Har gråtit av lycka
( ) Kan över tre språk
(/) Har bra självförtroende
(x) Tror att jorden går under snart
( ) Tror på gud
(x) Är en negativ jävel
( ) Drömt att jag varit död
( ) Har aldrig druckit öl
(x) Har en fobi
) Trivs med min kropp
( ) Har ätit kattmat
( ) Är dålig på att säga nej
(x) Har någon gång känt dödslängtan
(x) Avskyr matte
( ) Tycker om att spela piano
(x) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) Är vegetarian
(x) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) Hade gosedjur som liten
(x) Har förlorat en nära vän
( ) Ska flytta så snabbt som möjligt
( ) Knaprar ofta alvedon
(x) Skriver dikter eller andra texter
( ) Är emot abort
( ) Borstar aldrig håret
( ) Har/haft tandställning
(x) Faller nästan alltid för fel personer
(/) Tycker om Britneys musik fastän du aldrig erkänner det
( ) Äter godis på skoltoaletterna
(x) Gillar muskler
( ) Hatar mjölk
(x) Har haft tungan i någons öra
(x) Har gjort något ytterst pinsamt på fyllan
( ) Har snusat
(x) Har rökt
(x) Verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) Tycker att jesus verkar varit en trevlig prick
(x) Har dansat på scen
(x) Vet hur det är att älska någon som är allt för långt borta
(x) Älskar någons leende
 
Med Lycka
 
/Ao

Godmorgon småfåglar

Kategori: Allmänt

Varit vaken en och en halv timme. Tänke, det är lätt att somna om. Men näh.. Jag har för mycket funderingar idag. Eller ja, inatt. Men det är ett väldigt mysigt väder ute. Detär det jag vill komma till. Det småduggar och det ligger dimma på vägen. Det känns tryggt på något vis, varmt ändå. Det känns som om jag vet vart jag har mig själv för en gångs skull. Jag kan tänka tillbaka utan att krascha, det är ju otroligt egentligen. Självfallet är jag ledsen. Självklart. Men vet ni? Jag lever. Jag står upp. Jag klarar det nog ändå. Framför allt, jag vet vad NEJ betyder.
 
Men inte blir ni stackare klokare av det. Inte fattar ni vad jag svamlar om. Men det gör inget. För jag ska sova och imorgon ska jag ya nya tag igen. För jag är faktiskt ganska bra!
 
 
Med Lycka
 
/Ao
Vi vandrar gatorna i timmar här..

Tell me something I don't know..

Kategori: Allmänt

Måndag. Ny kurs i plugget. Jag är förvirrad. Vi hade en kardiolog som föreläste idag och jag är osäker på om hon visste att vi inte var läkare. Jag blev mer och mer förvirrad för varje gång hon försökte förklara något. Men ja, skit i det. Detär ett senare problem. Vet ni? Vet ni vem som klarade den praktiska examinationen? JO DET GJORDE JAG!!! Hur jävla fantastiskt är inte det? Och hur är det möjligt? Men ja, skit i det med! WIIHOO! 45 Hp intjänade och en tenta på 4,5 Hp som kändes okej och ligger för rättning. Sen den här kursen tar vi lätt (eller hur?)!
 
Nu ska jag tagga upp den här veckan ordentligt. Det har kommer bli en riktigt fin vecka! Den innehåller shopping, marknad, kalas.. Ja, det mesta roliga! Och vet ni vad jag ska köpa som present till mig själv för att jag klarade examinationen? Jo en av dessa tavlor:
(Som om jag inte hade köpt en av dem ändå) Så nu har vi en lite allmän omröstning. Vilken vill vi se på min vägg? Ja, nu är det ju lite surt att bloglovin' inte funkar så vi får väl se hur många roster som trillar in. Men ni som tittar in på min blogg ändå får gärna rösta!
 
Ikväll blir det träning med Lizard. Tagga!!
 
Med Lycka
 
/Ao
I just wanna live
 
 

Bildbomb!!

Kategori: Allmänt

Ta tag i livet. Luften har helt gått ur mig. Pust och suck. Jag skulle behöva bädda sängen. Jag tvättade ju igår morse och sen dess har jag inte bäddat.. Jag sov på soffan inatt bara för jag inte orkade ta tag i det. Nu vill jag sova i min säng. Pust!
 
Idag har vi varit på kosläpp och haft picknick i bilen efter det, vi blåste ju nästan bort. Det var mycket trevligt! Här kommer lite bilder från det:
 
 
Efter det sov vi lite i Paulinas nya säng innan jag for iväg och slöade i soffan innan jag gav mig ut på tur med Lizard. Bilder på det kommer här:
 
 
 
Annars är allt som vanligt. Suck. Dock har jag en rolig vecka framför mig. TAGGA UPP NU ANNA! För faan..
 


Med Lycka
 
/Ao
I don't know where
Confused about how as well
I just know that these things
Will never change for us at all

Vad gör vi?

Kategori: Allmänt

Nu kör vi! Vilket jävla tentaplugg! Eler inte. Men nu taggar vi upp med tagg-musik och dans! Wiihoo! Kan ju säga att det som inte sitter nu (en hel del) det kommer inte sätta sig heller. Men det är ju fint väder ute iaf!
 
Tänkte att helgen skulle få bestå av storstädning (behövs verkligen efter Valborg) och en det häst. På söndag är det även bus på gång. Men vad det består av kan jag inte berätta än. För vi ska uppleva Paulinas födelsedagspresent. Hihi! Bus!
 
Nä, låt oss återgå till upptaggandet till eftermiddagstenta. Låt det gå som det ska.
 
 
Med Lycka
 
/Ao

Trudilutt

Kategori: Allmänt

Sova! Helst av allt vill jag nog sova. Men det får bli en annan gång. Nu finns ingen tid för sömn! Dags att plugga in en hel delkurs till imorgon. För ja, imorgon är det tenta gott folk.. Och ja, jag har väl inte riktigt börjat plugga än..  24 timmar och 5 min kvar till tentastart. NU KÖR VI! (om ett tag när jag gjort lite ärenden och ätit mat)
 
Med Lycka
 
/Ao