Clap along if you know what happiness is to you

Ett tips

Kategori: Allmänt

Vi är alla innerst inne på insidan likadana.
 

Nu är det helg. Pust!
 
Med lycka
 
/Ao

Sluta önska

Kategori: Allmänt

Vissa saker får man betala med en del av sig själv för. Hur skumt låter inte det. Men så är det. Ge och ta var det. Men hur kan man försöka bli lycklig om man måste bli olycklig för att få lycka? Så jäkla skumt skrivet. Jag borde vara lyklig.
 
Hur som hellst, imorgon är det sovmorgon. Jag äter glasstårta såhär mitt i natten. Inte för att jag vill - för att jag kan. Jag panikköpte en förut när sockersuget och nostalgin slog till. Men jag är lite besviken. Den smakar inte som jag kommer ihåg. Inget är riktigt som man kommer ihåg.
 
Jag säger det igen - hade jag vetat att det var såhär livet skulle blli hade jag gjort en hel del saker annorlunda. Men det var det där med att saker inte går att ångra. Just.
 
Nu är glassen slut. Nu borde jag sova. 
 
Jag minns den känslan - total lycka
 
Med Lycka
 
/Ao

Så många möjligheter

Kategori: Allmänt

Jag har otaliga val.. Det finns en hel del alternativ att välja på, bara att välja och vraka egentligen. Men valet jag vill välja är inte möjligt. Så vad gör jag? Deppar lite och struntar i och välja nått alls. Jag stannar där jag är, jag orkar inte ta tag i det. Låt då alla val flyga och fara, även de jag vill välja. Speciellt dem. Jag ställer mig upp igen - sen.
 
I tron att jag gjorde mig starkare så halkade jag ändå ner en bit igen. Fan för mig själv! Ge upp med alla försök! Följ strömmen som en jävla död fisk istället, testa det bara en gång - snälla Anna.
 
Sluta tvinga mig att ramla..
 
Med Lycka
 
/Ao

Fyra små ord av glädje

Kategori: Allmänt

Idag har det varit fullt upp. Jag har gjort mycket nyttiga och nödvändiga saker, men även en hel del skit och dumt. En helt vanlig dag alltså. Men hallå, en stor förändring har dock skett! Jag ångrar inte saker, det vet ni ju redan. Saker som jag gör kan jag inte ångra, dock kan man må mer eller mindre bra av dem. Idag har dock de vanliga dumma sakerna jag gör visat hur mycket jag växt på senaste tiden. Okej, inga mirakelkurer eller mirakel har väl skett, men jag har blivit så säker på vissa saker. Jag har koll på det mesta i min omgivning. Och saker jag inte kan påverka får vara. Det blir som det blir, och kan jag ska jag styra sakerna åt rätt håll.
 
Jag har varit så jäkla blåögd och låtit så många människor spela på mina känslor. Jag har låtit dem tro att de betyder något, ända tills jag själv trott att de gör det. Sjukt!
 
JAG ÄR SÅ VÄLDIGT GLAD IKVÄLL!
 
Det finns fyra ord som värmer så mycket som jag fått höra idag. "Jag älskar dig" är självklart inte orden jag menar, uppenbarligen. Det finns så mycket bättre ord, ord som betyder mer. Jag har verkligen kunnat ta ra reda på vart jag har alla tankar idag.
 
Tänkte bjuda på lite bilder. De flesta har jag säkerligen redan publicerat på bloggen, men vad gör väl det!
 
Titt ut pappa! <3
 
Tredjeplats! 
 
Dressyra runt
 
Längesen men ändå samma sak! <3
 
Tess <3
 
 
Marwin, inga hinder är för stora för dig <3
 
Tänk så bra man kan trivas egentligen!
 
 
Jag förstår att jag inte är som de andra är.
Jag förstår om du inte förstår just vem jag är.
Jag förstår hur du har fått en bild av vad jag är,
men jag förstår att du är smart nog att se att jag är här.
Har du verkligen sett mig? Har du verkligen hört mig?
Har du verkligen lyssnat på vad jag sa?
Jag hoppas att du är ledsen och fäller en ärlig tår.



Med Lycka
 
/Ao

I natt kunde jag drömma utan att gråta

Kategori: Allmänt

Som jag saknar dig!
 
 
Med lycka
 
/Ao

Varför kastas bort?

Kategori: Allmänt

I'm not gonna waste this
This opportunity's mine
I'm sick of complaining
About a beautiful life

How did we get here?
Did we forget all the things inside?
And how do we stay here?
Do we embrace all the things denied?

I feel so alive tonight
You got me feeling sublime
I want to yell it from the rooftops down
Until it's over, and we're older

For my entertainment
You tell a whimsical lie
To keep me complacent
You knock me down with a smile

How did we get here?
How do we pretend everything's alright?
And how do we stay here?
Do we erase all the fear inside?

I feel so alive tonight
You got me feeling sublime
I want to yell it from the rooftops down
Until it's over, and we're older

Like sugar and cyanide
These worlds are gonna collide
I want to yell it from the rooftops down
Until it's over, and we're older

So take me, but go slow
Let me hide somewhere I know
And let this seed grow
Until we finally call this home
So take me, but go slow
Let me hide somewhere I know
And let this seed grow
Until we finally call this home

If I was to die tonight
Would it tear you apart?
Would you yell it from the rooftops down?
Until it's over, and you're older

I feel so alive tonight
You've got me feeling sublime
I want to yell it from the rooftops down
Until it's over, and we're older

Like sugar and cyanide
Our worlds are meant to collide
I'm gonna yell it from the rooftops down
Till it's over, and we're older
 
Bladibladibla... Där fick ni en lång text.
 
Med lycka
 
/Ao

På ett ben

Kategori: Allmänt

Gråmulen dag. Tisdag. Plugg... Nä? Ska man göra det på tisdag? Då vill jag sova lite först.
 
Idag känns det som om himlen kommer ramla ner över mig.
 
Med lycka
 
/Ao

Upp som en sol..

Kategori: Allmänt

..ner som en pannkaka.
 
Ja, vad säger man. Ibland får man lite för mycket insikt i sitt liv. Det kan nog vara både bra och dåligt. Missförstå mig rätt, klart det är bra när man inser att ens liv är påväg käpprätt åt skogen, men det är inte lika kul när man inser att man är påväg neråt igen. Och att det är dags att hitta nått att hålla fast i. Försöka hitta något som inte bara ser stabilt ut utan även håller i alla lägen. Men vet ni vad jag insett - något som håller i alla lägen finns inte. Det bara är så. Uppgiften blir då att hitta något att hålla fast i och även försöka ha en reservplan när det skiter sig. Att hitta något denna gång verkar dock svårare än innan. Det gäller då att hålla ut, ramla en bit - kanske hela vägen ner. Det är bättre än att gripa efter trasiga grenar.
 
Och för allt i världen - försök aldrig trösta någon som är som du själv. Ta aldrig någons problem istället för dina egna om du inte kan släppa dem sen. 
 
Jag vill bara att det ska bli kväll igen. Jag tror inte jag tycker om dagarna längre.
 
Med lycka
 
/Ao
 
Förlåt för alla flummiga inlägg.
 
 

Pricken över i:et

Kategori: Allmänt

Jag har länge letat efter en känsla. Jag har försökt mig på att hitta en känsla som jag tycker stämmer in över vissa grejer i livet. Jag har alltid trott att man mår bättre av att älska - sämre av att hata, men sådant är inte fallet i just detta avseende. Fortfarande skulle jag inte kunna säga att jag hatar, men jag älskar inte. Kommer inte heller att göra det, har aldrig gjort. Jag har hittat känslan som ger mig styrka. Det är känslan av "du är ju helt jävla dum i huvudet". Den är underbar. Att själv kunna sitta och tänka det gör allt mycket lättare. Sen när det stämmer med verkligeten så blir det ju pluspoäng där. Jag tänker sluta tycka synd om dem som inte behöver. Vissa behöver lära sig, precis som jag. Vissa bryr sig inte ens när man försöker ta hand om. Jag ska sluta ge så många chanser. 
 
Och ni som läser - lägg ner era tolkningar av inlägget. Detta är mest för mig och har inget med någon att göra egentligen. Speciellt inte de ni kan tro.
 

Med lycka
 
/Ao

Obotligt galen

Kategori: Allmänt

I en sekund trodde jag verkligen på mig själv.
 
Jag tror jag blir smått galen på människor. Jag skulle kanske inte kalla mig händig eller så men tydligen är jag inte helt bakom flötet då jag verkar ha bättre idéer än vissa andra. Idag får jag förhoppningsvis mitt badrumsskåp och tänker vara lycklig över det. Punkt?
 
Dock har jag gått och blivit sjuk. Det känns som att det kommer bryta ut en riktig förkylning snart. Men kanske jag skulle kunna lyckas med och kurera mig med lite extra filtar och mer sömn? Såhär i tentapluggs-tider. Plugget går helt åt skogen som det verkar.. Jag orkar inte öppna böckerna. Jag kan sitta och glo ner i papprena utan att egentligen se något. Det är frustrerande, samtidigt som jag inte orkar göra något åt det. Pust.
 
Och snabbt som vinden ser jag till att lura mig själv igen. För riktigt än orkar jag inte med verkligheten.
 
Jag önskar jag kunde säga att jag hatar dig, för jag vet att innerst inne gör jag det. Du är ju helt jävla dum i huvudet!
 

/Ao
 
(Tro inte att jag är helt från vettet, jag vet att jag lurar mig själv.)

Älskade underbara människa...

Kategori: Allmänt

...jag önskar att du inte fanns! Jag önskar att jag inte träffat dig. Jag önskar att inget jag gjort påverkat dig och inget du gjort påverkat mig. Du fina person var inte menad att dyka upp i mitt liv, även om det kanske snabbade på din tid. Hade jag någonsin anat vart jag skulle hamnat idag, och allt som skulle hänt hade jag vänt mig om, aldrig svarat. Inte mött din blick. Kanske det var meningen att jag skulle springa förbi i ditt liv, men aldrig stanna på det konstiga sätt som det blev. Därför går jag. För du har växt. Du har avancerat förbi med långa kliv, på bekostnad av min energi. Varför känner jag en skuld till hur du är nu för tiden - hänsynslös? Det var aldrig min mening. Varför känner du ingen skuld till den jag blivit - osäker? Jo, för du vet inte ens vem du är. Du vet inte vem jag är heller..  Men jag vet mer än någon kan tro vem du är, för jag har sett insidan. Jag vet hur lite du vill visa den, så jag säger inget. Du kommer inte märka någon skillnad av mitt beslut ens, för du har aldrig riktigt sett mig. All lycka till dig - hoppas du hittar dig själv!
 
Idag är det alla hjärtans dag. Vilken skum dag. Jag har alltid varit tursam med att fått rosor och middag och har inte på riktigt fattat dem som känt sig deppiga denna dag. Nu kan jag förstå hur de tänker, ävenom jag inte känner mig nere. Jag kan förstå tomhetskänslan. Tycka det är lite larvigt med alla rosor och alla fina middagar alla har, ändå blir jag så glad för deras skull. Det räcker mer än väl för mig i år.
 
Själv har jag käkat hederlig husmanskost och lite popcorn till efterrätt! Det är lite vardagslyx. Nu väntar hon sängen, måntro om jag börjar bli sjuk. Jag är så trött hela tiden.. Och tröttare blir jag, ju mer jag sover. Läskigt egentligen.
 
Don't start something you can't finish!
 

/Ao

Sådär ja!

Kategori: Allmänt

Nu är jag helt officiellt inflyttad, firad och färdig! Fredagen bestod av inflyttningskalas med utgång. Pust säger jag bara där. Lördagen var en vimsig dag som började halvvägs in på eftermiddagen och blev lite smått kaotisk. Idag, söndag, har jag jobbat på hemtjänsten och ikväll blir det träning.
 
I veckan har jag även målat om badrummet. Så JÄVLA FINT DET BLEV! Synd att jag inte tog nån bild på det innan jag började, men ja.... Det var pissgula väggar... Nu är det vitt och fräscht och hyllor och duschdraperi är uppsatt. Man vill bara gå in dit hela tiden och titta på det! Nu väntar jag bara på att jag ska få ett badrumsskåp också.... Om 100 år?
 
Ska köpa mig en griffeltavla att ha på en vägg i köket. Sen vet ni, sen är det helt klart!! Sen är det sååå bra i min fina lägenhet! Wiihii!!
 
Det ända jag önskar är att Vinterklasen (hyresbolaget) kunde sluta strula med min afelanmälningar och komma hit och fixa de 7110000000 miljoner fel som finns... Jag orkar inte ens ta upp dem..
 
Nä, nu ska jag slappa i min jäkligt sköna soffa!! Puss!
 
/Ao

Istid

Kategori: Allmänt

You pretty little messed up girl,
did you get the life you wanted?
In your pretty little perfect world
there's no room for broken hearted.
Dress up, put your make-up on.
Lipstick will hide your lying.
Get up, put your fake smile on.
Don't show that you've been crying!
 
/Ao