Clap along if you know what happiness is to you

Tokfärd!

Kategori: Allmänt

Igår bar det av nedåt i Sverige. Jag, Kristin, Rebecka och Paulina for ner till Söderköping och Smultronstället för en riktig glassdag! :) Det gick fint att åka ner måste jag säga. Tur att jag hade lite koll tjejer, och tur att Paulina hittade sista biten. Dock vet jag inte om valet av parkeringsplats var så genomtänkt. Tror inte riktigt att man fick stå där. Men jag var iaf inte den enda som stod på galet ställe. Det var tydligen någon sorts aktivitet i skolan där. Och ni vet hur det kan bli  en småstad vid sånt. Jisses.

Min glass hette Limone och var välldigt smarrig! Det var mycket frukt i den och sen typ hallonsorbet i botten och vanilj/citronsorbet  överst. Ananas, banan, jordgubbar, vindruvor och passionsfrukt. :) MUMS! Jag åt upp i stort sett allt. Hallonsorbeten var dock lite för söt för min smak. Kristin där emot åt inte så mycket av sin glass (Wienervals). :) Jag tror nog att hon inte mådde så bra sen. Rebecka och paulina tog varsin Euro och iaf paulina verkade helnöjd med all chokladsås. :p

När vi var färdiga där så gick vi till min underbara lilla bil och satte oss. Gud vet hur länge vi bara satt där men det är alltid trevligt. Min bil är lite av en samlingsplats. Där finns inga hemligheter alls. Busigt! Sen kom polisen och jag tyckte att jag stod så konstigt så jag skyndade mig att köra iväg. Man vill ju inte ha böter en dag som denna.

Färden bar då vidare till Ljungsbro och Cloetta. (Paulina, det är inte alls på vägen. Det låg ju på andra sidan av allting). Nåväl, min bil är ju mysig så det gjorde ju inget. Vi gick in i shoppen och tre av oss köpte jättefina kexchokladtrosor medan paulina köpte godis. :) Sen skulle vi till Hööks där vid Linköping. Och det hade gått fint om det inte var för att Kristin ställde in gps:en på linköping. Vi skulle ju mot stockholm. Men efter en liten extra tur så kom vi iaf fram till Hööks. (När man är bonde så fårn man köra hur man vill i rondeller). Inte hittade vi något där men Paulina köpte iaf rosa hundbajspåsar på djuraffären intill. Sen var det mcdonalds som gällde. :) Jag åt nuggetsmeny med 9 bitar + plusmeny. Smarrigt! Fattar dock inte varför barnen skulle springa bakom nin stol när det var typ 30 cm mellanrum där. Meningen var att man skulle gå på andra sidan pelaren. Hopplösa ungar. Jag gillar inte barn.

Färden hemåt var galen. Iaf från Norrköping till Katrineholm. Jag visste inte att min bil gickk så fort. Grejen var den att Baksätestjejerna får syn på en bil full med killar. Så jag hänger på dem. Dock är det ju lite svårt när de har större motor, men ni vet, skam den som ger sig. Tur hade de iaf i början när de lyckades komma om en lastbil som jag kom bakom. Men på nästa raka såkom jag ifatt dem igen. Och så höll det på länge och väl. Sen bestämmer sig Anna för att hon ska om. Kosta vad det kosta vill. De ska ha pisk! Och pisk fick de! Men när vi såg föraren så blev vi besvikna. Han var inte alls snygg. Det var ju inga snygga alls i bilen. Tusan.... Inte värda att tuta på. Nåväl. JAG VANN! Mohahahahah.....! Och för de som åker med mig mer regelbundet vet de att jag inte gillar att köra om lastbilar vid vägräcken men det giock ju fint. Och så fort har nog min bil aldrig rullat med mig förut. Helt galen färd. Några skrik blev det visst. Och hög musik!

Nu låter det som att jag är galen, adrenalinkicken kanske sitter kvar. Men som de flesta vet är jag inte alls sådan egentligen. Jag kör lugnt och fint. :)

Vet ni, måste dra nu. Ska ut och titta till odjuren (hästarna alltså). Men ni får ha det fint tills vi hörs igen. Jag tycker minsann att ni varit lite snåla med kommentarerna! :)

/Ao

Ändringar!

Kategori: Allmänt

Ny veckoplanering!

Tisdag: Jobb 15:00 - 21:15
Onsdag: Jobb 16:00 - 21:15
Torsdag: Smultronstället
Fredag:
Lördag: 12:00 -18:00
Söndag: 10:00 - 15:00

Räkbåten var visst fullbokad. Det var ju lite synd faktiskt. Men det är ju som vanligt. Och på fredag ska det regna. Men jag gillar regn! :) Mysigt!

Anyhting you can do, I can do better! I can do anything better than you! Yes I can!

/Ao

Ett riktigt hästliv...

Kategori: Allmänt

Igår var det minigolf med Love, Maria, Ralle och Kristin som gällde. Jag förlorade. Det var väl ingen nyhet. Men aja. Det var kul iaf. :) Jag fattar inte varför det ska vara så himla svårt att slå rakt. Men sånt är livet. Jag föredrar krocket ändå.. :)

Ikväll blir det till att äta på rhodos med samma personer. Det blir trevligt! Hoppas på en bra kväll. I det stora hela har den här helgen varit väldigt bra. Men imorgon är det jobb igen.

Vet ni, det är väldigt svårt att blogga när någon sitter intill och bara suckar och har sig. Jag frågade om han var klart med datorn och då sa han att han var det. Fint, då jag jag använda den tänkte jag. Men nu helt plötsligt måstehan ha den igen och han tror visst att han har förtur till min dator. (Observera MIN dator). Skumt det där.

Veckoplanering:

Måndag: Jobb 12:00 - 19:00
Tisdag: Jobb 15:00 - 21:15
Onsdag Jobb: 16:00 -21:15
Torsdag: Räkbåt med Ralle
Fredag: Smultronstället med Kristin, Rebecka och Paulina
Lördag: Jobb 12:00 - 18:00
Söndag: Jobb 10:00 - 15:00

Snacka om fullbokat.

Men nu tjatar an igen. Jag hinner ju aldrig komma igång.

/Ao

Läs och begrunna!

Kategori: Allmänt

Alla dagar och veckor och år
har jag frågat mig
vad det är som gör att jag finns till.
Finns det någon där uppe som rår?
Kan man tänka sig
att det finns någon där som vet vad jag vill?

För varje gång jag ville ha pengar
så fick jag det jag hellst ville ha.

Bara lite solsken.
Bara lite värme.
Bara någon att tycka om.
Lyssna till en fågelsång när våren kom.

Bara något att äta.
Bara något att dricka.
Krama någon som älskar mig.
Mycket mer än så kan man inte önska sig.


Som man kämpar och sliter och gnor
för att få en slant
så man klarar livets skiftande gång.
Men ändå är det ju ett lotteri.
Alltid lika dant.
Varje dag är kort och natten är lång.

Men om du lugnar ner dig och tänker
vet du säkert vad du vill ha.

Bara lite solsken.
Bara lite värme.
Bara någon att tycka om.
Lyssna till en fågelsång när våren kom.

Bara något att äta.
Bara något att dricka.
Krama någon som älskar mig.
Mycket mer än så kan man inte önska sig.

Mycket mer än så kan man inte önska sig!

/Ao

Bara lite solsken...

Kategori: Allmänt

Jag har hittat min favoritlåt någonsin. Text kommer imorgon. Bara lite solsken.. Underbar.

Anna har idag varit duktig och jobbat mot sin telefonskräck. Jag har ringt som en galning för att få tag på lite människor. Semestertider vet ni.Usch ja... Men jag är fortfarande helt ställd. Men vet ni. Imorgon ska jag bara besluta om mitt liv. Hur mitt liv ska gå vidare... Hur jag ska vilja leva resten av mitt liv. No big deal.... Bullshit! Men min tanke som den ser ut just i detta ögonblick är att jag bara vill ha lite solsken. Ni kommer fatta när jag lagt ut texten. för seg för att göra det nu.

Ralle har gått och lagt sig nu.. Han blir så sur när jag sitter vid datorn knappar. Lika bra att sluta på en gång.. Kul att någon stöttar en då... Fint. :( Aja, det är väl bara som det känns nu............... :s

Imorgon förresten är en stor dag!!! :) Jag har precis kommit på vart det var jag och Ang. red vid en sjö för en herrans massa år sen. Och Ina berättade att bommarna nu är öppnade vilket betyder att man kan komma till sjön! Imorgon ska jag, Ralle, Lizard och Agnes bada! :) Förhoppningsvis... Om inget annat dyker upp... Känner ni igen syndromet? Eller är det bara vi?

Nu tjatar han om att jag knappar på datorn igen... Vi hörs imorgon. Om jag får igång internet vill säga... Fint...

Godnatt på er.

/Ao

I valet och kvalet...

Kategori: Allmänt

Jo, det skulle man kunna säga. Här har man precis börjat vänja sig vid vad livet verkat gå ut på... Men ödet är nyckfullt. Min drömutbildning har återuppstått!

http://www.htu.nu/index.html

Jag vill..... Men kolla priset! Anmälan är bindande. Tänk om jag skulle komma in..!? På måndag är det Anna som tar tag i saken och ringet dit och hör lite bättre om "arbetslivserfarenheten". Vad betyder egentligen "För att tillgodogöra dig utbildningen till Equiterapeut behöver du som student ha en lång och gedigen hästerfarenhet, minimum är tre års heltidsarbete eller motsvarande." Motsvarande? Aja... Måndagens problem. Och om det duger med att vara jag så måste jag få tag på Marie så hon kanske skulle kunna skriva någe fint och vara min referens? :) Ringa Marie på måndag kanske.

Så, vad tror ni?

/Ao

Det var den tiden..

Kategori: Allmänt

Så var min semester slut för denna gång... Återigen dags att åka till jobbet för att jobba. Och vet ni vad som är lite ironiskt? Det är jättefint väder idag. Men inte blir man förvånad längre inte. Nej, det är klart det är såhär. UNDERBART! Men det är bara att bita i det sura äpplet och knata vidare här i livet. Är det verkligen meningen att man ska jobba och jobba och jobba och jobba? När ska man leva? Vuxenvärlden är bra underlig alltså. Tur att jag egentligen bara låtsas vara en av dem. Alldrig att de får mig att tycka att den är rolig.

Något som är roligt däremot är att jag ska få träffa Sara, Michaela och kanske Emma på torsdag. Det ska bli väldigt kul. Lång tid har gått sen det hände något av det slaget. Underbart att få se dem igen! Käka mat och bio! :)

Men vad är det jag vill egentligen? Och hur vet jag när jag gör det jag vill? Kan man ens få som man vill? Eller är det så att det bara blir skräp av allt? Tja, en sak är ju säker. Jag ser mig om efter något annat. Jag är bättre än det här. Jag kan bättre än det här. Eller? Är det så att det här är allt som ska hända i mitt liv? Blir det verkligen till vad man gör det? Eller är det bara nått som alla säger för att man ska hoppas?

Förvirringen är total!

Nåväl. Det reder nog ut sig. Förhoppningsvis, kanske...

Veckoplanering:

Måndag: Jobb 12:00 - 19:00
Tisdag: Jobb 15:00 - 21:15
Onsdag: Jobb 15:00 - 21:15
Torsdag: K-holm med tjejerna.
Fredag:
Lördag: Jobb 12:00 - 18:00
Söndag: Jobb 10:00 - 15:00

Det var en jävla massa jobb. 5/7 (fem sjundedelar) av min vecka består alltså av jobb. Nästa vecka jobbar jag iofs bara tre dagar (tis-tors)..

Kanske skulle jag ta och äta lite frukost nu när det snart är dags att åka till jobbet. Det vore vettigt. Ont i huvudet har jag också. Men sjuk, det får jag inte vara mer i år. Ja, visst låterdet helt galet? Men så är det. Jag får inte vara sjuk mer för jag har uppfyllt min kvot av sjukdom. Det betyder att jag varit sjuk tre gånger. Men så är det visst i vuxenvärlden. Nice. Jag vet inte om det är så fräscht att jobba om man typ är igentäppt av snor men det är ju inte mitt problem då..

Nej, Anna.... Fy på dig. Inte gnälla. Du har ju iaf ett jobb. Jo, absolut.

Dags att tänka om. Det ska bli kul att åka till jobbet igen. Det ska bli trevligt och se om det hänt något sen sist, se vilka som jobbar idag. Jag har antagligen mest kassatid och det är ju trevligt. För det mesta iaf. Hoppas på att det kommer lagom mycket folk och handlar. Och att jobba stängning sen är inte alls så tokigt. Det brukar ju bli rätt mysigt i affären på kvällen. Nice.

Ha det bra nu allihopa!

/Ao

Regn och rusk!

Kategori: Allmänt

Jisses va det regnar!! Ja, men någon gång måste ju regnet komma ner från himlen. Synd bara att regnet valde min semester. Surt. Men jag får glädja mig över att den första veckan var fin. Även fast det var jobbigt ute på VRF. Nåväl, det där är redan glömt. Bara de goda minnena består... XD

Annars så sitter jag mest inne idag. Var ute förut men det var inte så kul. Jag lovar, man blir dyngsur så fort man tittar ut genom fönstret.. Blä.. Men jag gillar regn egentligen. Men nu är det lite överdrivet... Hmm... Jaja, det slutar väl någon gång.

Under tiden får jag väl sitta och vara ledsen över att min semester snat är slut. Man blir så deprimerad.. Känner verkligen inte för att börja jobba igen... Men pengarna behöver man ju. Man får helt enkelt stå ut ett tag till. Hur det nu ska gå.... Aja, det blir ju snart vinter och då blir allt ännu roligare - NOT!!! Åh, vad ska jag ta mig till... Nåväl, tänk på roliga saker.

Igår hoppade jag och Lizard lite. Vi tränade vidare på den blå plasten. Han var jätteduktig och det var inte alls så jobbigt denna gång som förra gången. Vi hoppade ett antal gånger och det flöt på bra. Sen tänkte jag köra en sista gång och kommer där i galopp. Han bjuder bra så jag var med på att han skulle hoppa. Visst. Där satt den. Tvärstopp och lilla anna flyger som en vante... Hmm.. Det värsta är att Ralle råkade filma det. Aja, Men det var bara att hoppa upp igen och sen hoppa ett par gånger till. Det var egentligen inga problem alls.. :) Det var ju kul iaf.

Idag kommer Emil och Kristin hem från Halmstad också. Kanske vi kan hitta på någe kul snart? :) MÅSTE GÖRA NÅGOT KUL SNART!!!

Nej, nu ska jag gå och se om det finns något roligt att göra mat av. Ha det!

/Ao

Guldsporrarna

Kategori: Allmänt

Nu sitter lilla jag på VRF. Detta är mitt hem denna vecka. Det är mysigt med just nu ganska blött. :) Hopptävlingarna funkar fint här. Kom och titta! :p

Annars leker livet vidare. Och vet ni vad. Jag har badat två gånger denna sommar redan! I sjön alltså. Jag har nog inte badat i sjön på säkert fyra år. Jisses! Det var inte så farligt som jag trodde det skule vara. Det var varmt och sjönt!

Nej, jag har ingen inspiration att skriva. Jag kan berätta att jag har datakrach hemma. Allt är paj med den men som tur var så fick jag ut mina studentbilder!!!!! Det betyder i sin tur att jag inte kommer kunna skriva på ett tag. Men det lär väl inte vara någon som saknar mig.. :(

Puss på er.

/Ao