Clap along if you know what happiness is to you

Ett steg bort

Kategori: Allmänt

Mina damer och herrar! Imorgon är en stor dag på pappret och på måndag är en stor dag i verkliga livet. Spännande! Och mitt i allt spännande så sitter vi och fixar och trixar med c-uppsatsen. Ett steg fram, två steg bak. Men tillslut så når vi fram till slutet och då jäklar kan man vara stolt över sig själv!

Annars tuffar livet på. Det är mycket kul inplanerat i februari. Samtidigt så kommer hela februari genomsyras av plugg och jobb! Men så är det. Man får komma ihåg att plocka vara på de stunder man har till kärlek, gemenskap, värme och glädje!

Med lycka

/Ao
Med andra ord

Vart du gick för den lilla stunden

Kategori: Allmänt

Det blir verkligen inte mycket uppdaterat här längre. Men ändå gillar jag min blogg och chansen finns ju att jag kladdar mer här någon gång längre fram. Till dess får jag ha lite dåligt samvete över er stackare som går in och kikar efter nya inlägg var eviga dag. Plötsligt händer det, vet ni!
 
Det är massor på G. Har en liten komplettering på PM:et som avslutar T5, det tar max tio minuter att fixa till. Glad att jag inte fick så mycket att ändra på som vissa andra. Så på tisdag startar T6 med full kraft. Sista terminen! Woop woop!
 
Nu ska jag fortsätta med tvätten. Vika det sista och bädda rent. Känslan att krypa ner när det är nybäddat och man är nyduschad är oslagbar!
 
Med Lycka
 
/Ao
You're full of something but it ain't love

En kort sekund till förfogande

Kategori: Allmänt

Det var ju så att när man är lycklig behöver man inte blogga. Jag känner typ aldrig något sug efter bloggen längre. Har inte tid heller för den delen. Det händer så mycket spännande i livet just nu, full fart framåt! Januari blir verkligen en månad full med nya upplevelser och en del beslutsfattande. Ibland, just innan jag somnar, brukar jag tänka på vart i livet jag står nu, vart jag har varit och vart jag är på väg. Det finns inte mycket annat än detta jag kan önska mig. Just att ha någon att falla tillbaka på är det som behövs för att man skall kunna röra sig framåt. Likväl måste man kunna vara den som tar emot när ens nära faller. Kombinationen av detta blir helt oslagbart.
 
Jag tror jag sagt det förut, men säger det igen. Ärlighet, respekt och kärlek är nyckeln.
 
Med Lycka
 
/Ao
Holding hands while the walls come tumbling down
When they do I'll be right behind you