Clap along if you know what happiness is to you

Trött på bloggen..

Kategori: Allmänt

Jag blir så less på att allt jag skriver lägger sig i utkastkategorin... Det är inte riktigt meningen men jaja... De inläggen orkar jag inte försöka med igen. Vi får väl se om det går bra för ewr att läsa detta inlägg.

Det är dags för en veckoplanering.

Måndag: Hovslagaren 14.30
Tisdag: Jobb 12:00 - 19:00
Onsdag: Jobb 12:00 - 19:00
Torsdag: Möte 14:00 + banbygge
Fredag: Halloweenhoppning 09:00
Lördag: Haloweenkväll + sova på Vrf
Söndag: Barnkalas 13:00

Det blir en jäkla vecka det där. Ingen mjukstart efter att man har varit sjuk här inte.. Fast jag är ju inte ordentligt frisk än så.. Men nu är det bara att säga till kroppen att den inte får vara sjuk längre.. Usch ja. Vi får se hur det går med allt.

Och Krull är i halmstad. Tråkigt.. Men på torsdag är hon hemma igen :) Nice!
Och Ralle har precis insjuknat i nått skit också, typ hosta och feber som jag men det kan ju inte va jag som smittar honom efter tre veckor!?
Och Lizard har överskottsenergi efter dessa sjuka veckor.
Och jag är hungrig.

TSK rullar för glatta livet iaf. Det kan inte bli bättre än så. Älskar den bilen <3 Det ska få följa mig i många år. :)

Annars har jag inte så mycket mer att skriva. Det händer ju inte speciellt mycket i mitt liv just nu. Ska väl gå och ta hand om min snutt som är såååå sjuk.

Ha det!

/Ao

1 - 0 till Anna

Kategori: Allmänt

Vet ni, ibland så blir man påmind om hur allt var förut. Alltså, förut som i för ett par år sen. Just nu känner jag att det är mycket som påminner mig om den tiden.

Först nu förstår jag vad Kristin menar med att man kan sitta och sudda ut en inlägg typ 30 gånger. Jag tror inte att jag kan få ner mina tankar på ett vettigt sätt utan att det blir fel... Jag ger nog upp..

Det jag vill säga, hur som hellst, är i korta drag att den personen jag tänker på inte rör mig i ryggen och du kan glömma allt. Och jag tror inte att du vet hur man gör något professionellt. Du är en ******* ***** ******... Nåväl.

Nu kan ni alla sitta och gissa på vem denna människa är och varför jag skriver om henne, ni vet inte vem det är eller hur jag haft kontakt med henne. Jag tror att ni kan ge upp på en gång. Det finns helt enkelt inget sätt ni kan veta vem hon är.

Och egentligen har jag lagt henne bakom mig. Det är bara det att man vet aldrig vem det är som sitter i andra änden av tråden liksom. Och man vet aldrig vad det gäller.

På tal om telefoner och sådär så har jag nu gjort upp mina ouppklarade affärer med "The phonehouse"... De började ringa mig för två veckor sen nu.. Det var då någon oseriös försäljare som ville göra en "besiktning" av mitt kontantkort. Jaha? I don't care... Jag är nöjd med det jag har sa jag och sen babblade han vidare så jag la helt enkelt på. Sedan dess har de ringt mig minst ett par gånger varje dag. Igår svarade jag dock för jag hade fått nog av att trycka av dem. Då var det dock helt tyst i luren så jag sa mina väl valda ord och la på igen... Idag så fick jag nog. Tredje gången de ringde så svarade jag och väntade ut tystnaden innan någon av försäljarna liksom svarade.. Sjuk.. Hur som hellst så svarade jag kort att "ja, jag heter anna." Varför skulle jag annars svarat med det namnet?
Han: "Har du halebop kontantkort?"
Jag: "Ja."
Han: ".... Okej, öh.. Hur ofta laddar du din kontantkort?"
Jag: "En gång i månaden"
Han: "Jaha, okej........ Med hur mycket?"
Jag "300"
Han: Jaha, för annars har vi ett bra erbjudande... blablablablablablablablablablablabla...
Jag: "Jaha."
Han: "Ja... Och så får du köpa telefoner för halva priset!"
Jag: "Jaha".
Han: "Mmmm.... Ja.."
Jag: ....
Han: "har du några frågor?"
Jag: "Tja, vad är det för fel på det då? Det finns ju alltid en hållhake"
Han: Alltså, blablablablablablbabalablablablablablblablablabla....
Jag: okej.
Han: "så.... jaha"
Jag: "Jopp."
Han: "Ja..."
Jag: ....
Han: "så, vad säger du?"
Jag: "Jag vill inte ha någon damsugare"
Han:" ....... Va? ..... Öh..... Men jag... Jaha? öh... Men det här handlar ju om ett nytt erbjudande till din telefon...."
Jag: "Jopp"
Han: Ja, men om vi återgår till det erbjudandet....
Jag: Vänta, nu kan jag inte prata längre. Det var trevligt ,men nu är reklamen slut så... Ja. Hejdå.
KLICK..

Jag överträffar mig själv ibland.. Han var helt borta.. Jag antar att de inte ringer mer nu, men vi får väl se hur det blir imorgon. Jag kanske till och med kommer sakna dem... Ojoj..

Nej, men seriöst nu. Usch för telefonförsäljare!

/Ao

Fortfarande sjuk....

Kategori: Allmänt

Ja hörrni.... Det var värst va svårt det skulle va att bli frisk då.. Riktigt trött på det här. Inte har jag någe kul att skriva om heller. Det är verkligen trist det här...

/Ao

Sjuk sjuk sjuk..

Kategori: Allmänt

Är så fruktansvärt förkyld. Halsen känns som en enda stor tagg boll och huvudet gör så ont att det dunkar ner i lilltåna. Att febern gått upp hjälper ju inte till så mycket för att få det att kännas bättre direkt. Jag känner mig så krasslig att jag antagligen inte kommer utanför dörrarna idag heller.. Men det kryper i benen av tristess. Men jag kommer liksom inte ur soffan. Det här är helt kasst... Tur då att datorn står här bredvid. Men jag känner att till och med det här var för jobbigt. Måste ringa jobbet och säga att jag inte kommer imorgon heller :/ Känns inte så bra. Frågan är om man är frisk på lördag eller om man ska sjukskriva sig för den dagen med. Jag tycker att det är vidrigt att vara på jobbet när man är sjuk. Nej, finns det någe värre än en febrig kassörska som just hostade upp en slemboll? Vidrigt. Kanske hade det funkat om man jobbade med någe annat. Men mat är mat. Det äter man liksom. Och sen vill man ju inte smitta hela Katrineholm heller. Nej.. Jag vill vara helt frisk på jobbet.

Synd bara att jag har haft oturen att bli sjuk väldigt mycket det senaste året.Det har varit väldigt mycket förkylningar. Det kan dock bero på att man träffar så ohyggligt mycket folk på jobbet. Ett tips till er som vill hålla er fräscha: tvätta händerna så fort ni tagit i några pengar! Alltså, ni kan inte ana hur det är. När man suttit i kassan en liten stund och hanterat pengar så kan man liksom korva av massa fnugg fråg fingrarna. Blä.. Massa baciller... Man vet ju inte vad alla andra har gjort innan de tar i pengar liksom.

Jag är helt för att avskaffa kontanter när det gäller det här. Jag handlar alltid med kortet, det är så smidigt. Kvittona är inte lika viktiga att hålla reda på längre då för allt kan man ju se på internetbanken. Men iofs är det lite läskigt att allt bara blir siffror då.. Det är liksom bara siffror som åker runt i luften känns det som.

Dock gillar jag pengar, vem gör inte det. Tänk känslan när man har en fet bunt hundringar i handen (händer väl iofs inte så ofta), underbart! ;)

Nej... Nu har jag spårat in på någe helt ointressant. Över till någe roligare.

Kristin: Das Auto, vad betyder det?
Anna: Men det betyder typ, bilen. I bestämd form. Das är liksom Den och Auto är Bilen. Typ.
Kristin: Jahaa. Jag har faktiskt läst spanska!
Anna: .... Kristin... Det är tyska..
Kristin: A..ha..

(Förlåt att jag kopierade Rebecka, men du skrev det så bra!)

Det var när vi var på väg till Marieberg i söndags. De är bra roliga de där. :p Köpta fyra baslinnen och fem böcker. Otroligt va dyrt det kan bli. 900 spänn typ.... Jisses..

Nej, nu pallar jag inte mer. Nås på sms hela dagen! :)

/Ao

Naturens invånare

Kategori: Allmänt



Idag träffade jag och Lizard ett lodjur i skogen.

Om jag ska vara ärlig vet jag inte vem av oss som blev räddast.

/Ao

Hallontårta

Kategori: Allmänt

Sommar och sol.. Iaf på min blogg. Detta är det nya utseendet på min blogg.

Vad tycks?

That's the way I like it!

/Ap

?

Kategori: Allmänt

Jag saknar det inte... Jag saknar det inte? Jag saknar det inte! Jag saknar det kanske inte... Saknar jag det? Jag saknar det inte! Eller saknar jag det ändå?

Vad skulle jag egentligen sakna med det? Det finns inget att sakna med det. Finns det? Nej, inget. Därför att det aldrig fanns något. Eller fanns det? Var det på gång? Var det jag som sabbade allt? Sabbade vad? Ingenting, för det fanns inget. Eller?

Skitsnack.

Jag lever, jag mår bra. Jag är jag. Inte du.

/Ao

Det vanliga...

Kategori: Allmänt

Bonde
Byggnadsarbretare
Vägarbetare
Polis
Konditorist
Jurist

Där har vi ett par grejer till som verkar roliga. Bara så ni vet.

Annars så är det kallt.... Svinkallt! Burr.... Hästsarna börjar verkligen sätta vinterpäls. De gick ute i natt för Ralle höll ju på att plasta i verkstaden så då luktade det hela vägen in i stallet. Men i nattt ska de få sova inne. varmt och skönt! :) Men de verkar lika nöjda över att vara ute.

Vart tog solen vägen? Finns den kvar där uppe? Kommer det någonsin mer bli varmt?

Jag kommer frysa ihjäl i vinter. Har redan börjat med mössan hemma. Illa det där. Kanske det är dags att göra som björnarna, äta upp sig riktigt ordentligt och sen gå i ide. Det vore inte helt fel. Tänk att bara få smaska i dig massa god mat och sen sova ett par månader.. Nice! Jag är på!

I helgen blir det nice mat iaf. Vad sägs om fläskfilé ena dagen och älgstek andra? Gut. Jag älskar mat. Mat är varmt.

Nej, nu ska jag nog gå och slåss med vedkaminen. Det slocknade när jag pratade med mamma förut. Men det är bara att börja om... Kul bara att Ralle eldade upp alla mina bra "tändpinnar" igår..... :( Jaja, det är bara att sätta igång.

Ikväll är det dressyr på vrf också. Ska bli nyttigt. Då kanske man kan få upp värmen också.. :) Haha, jag antar att det är Johannahs plan för kvällen. :) Det blir bra! Det blir skitbra!

Tända i vedkaminen, äta frukost framför tv:n. Det är min plan för idag!

/Ao