Clap along if you know what happiness is to you

Tentavecka från helvetet.

Kategori: Allmänt

 Jag lever.
 
Med Lycka
 
/Ao

Phu..

Kategori: Allmänt

Varför är jag inte bubblande glad? Varför känner jag mest att gråten står mig hela vägen upp i halsen? Fan Anna, skärp till dig! Du har väl inget att deppa ihop över nu? Det får bli en liten middagslur innan det är dags för zumban 18.00. Kanske jag blir gladare då?
 
Med Lycka
 
/Ao

Alltså

Kategori: Allmänt

WOHOO!! Jag är på topp. Glad. Trött iofs, men glad. Imorgon är min sista dag i Karlskoga. Två långa veckor är sen över. Jag ska väl inte säga än att jag överlevde, men nära är det iaf. 7 ynka timmar i Karlskoga kvar. Endast 4 timmar i bilen kvar. Totalt 11 timmar till praktiken är över. Ja, vad händer sen? Jo, Göteborg Horseshow. Men efter det? Jo, tentaveckan från helvetet.. Alltså, jag kommer kugga. Jag vet det. Vad gör jag åt det? INTE ETT SKIT.. Fan va dum jag är. Men jag är för trött.
 
Nej, nu var jag nära på att deppa ner mitt underbara topphumör. Det vore ju så synd att förstöra det i förväg. Jag tar tag i det där sen. Allt det där jag inte orkar ta tag i nu. Jag tar det imorgon. Eller nått åt det hållet. Jag skulle gjort det för veckor sen, som vanligt. Det var den kvällen det.
 
Ikväll ska jag iaf äta fruktsallad och tagga upp inför imorgon. Jag Skulle egentligen leta reda på boken om Petter och hans fyra getter som mamma alltid läste för mig när jag var liten. Jag har ju berättat den sagan för de boende på min praktik och de ville gärna se bilderna, men de har väl förhoppningsvis glömt bort det till imorgon.. Jisses ja..
 
PUSS OCH KRAM
 
Med Lycka
 
/Ao

Väntar du där på mig?

Kategori: Allmänt

Nej. Jag vägrar vara ledsen nu. Min kropp och knopp säger att jag är ledsen, att jag inte orkar vara glad. Men det är väl helt fel? Jag är ju inte alls ledsen. Och jag behöver inte alls tänka på alla jobbiga saker idag, nu. Men jag blev påmind idag. "Är du aldrig ledsen?" Åh, vilken människa kan någonsin tro att jag aldrig är ledsen. Jag är väl en av de mest "nere-personerna" som finns. Det fick mig att tänka på allt jag har varit ledsen över. En del saker som jag har mått så dåligt över. Saker som hänt som jag inte kunnat påverka, men även saker jag bara skulle ha struntat i. Alla dumma saker jag gjort mot mig själv. Men det är saker jag för alltid har i mitt bagage, och det är sånt jag får lära mig av. Det kommer alltid finnas där.
 
Imorgon är det hur som hellst torsdag. När jag var liten älskade jag torsdagar. Nu är det svårt att ha favoritdagar. Det är sån jäkla press på att prestera vilken dag det än är.. Så även imorgon. 08.00-16.00 i Karlskoga.
 
Godnatt önskar en ledsen människa.
 
Med Lycka
 
/Ao
 
Där livet möter en evighet.
 

Men vad är det här?

Kategori: Allmänt

Det känns som en evig monolog.. Hallå? Aja..
 
Så, denna tisdag är avklarad. Imorgon är det onsdag och jag har blivit lovad att få gå bredvid sjuksköterskan en del (igen). Wohoo! Lite nya grejer att göra. Lite dåligt är det dock hela den här praktiken för vi ska egentligen gå en dag med arbetsterapeut och göra en ADL-bedömning minst en dag med sjuksköterska.. Så, vad har jag fått hittills? Jo, en 15 minuters genomgång med en arbetsterapeut och många löften av sjuksköterskan. Meen, ja. Än finns det ju ett par dagar kvar att spela på. Rättare sagt tre stycken. Jag har inte ens fått visa min studieplan och planering för sjuksköterskan som är min handledare.. Nåväl, bara jag får den underskriven så är jag nöjd.
 
Nu ska jag S.O.V.A!!
 
(Kollavad jag hittade i utkorgen nu då!?)
 
Med Lycka
 
/Ao

Men suck..

Kategori: Allmänt

Jag fattade inte vad som hade hänt när jag kollade min blogg idag. Men tydligen glömde jag publicera gårdagens tänkta inlägg. Och inte ligger det kvar som utkast heller. Typiskt, för det var rätt vettiga saker som stod där. Nu ska jag ut och mocka och sen äntligen hem till min sköna säng och sova. Jag är så trött...
 
Med Lycka
 
/Ao

Hallååå

Kategori: Allmänt

Jag vet en sak. Eller ja, jag vet ett par saker:
 
--> 4 praktikdagar kvar. (6 av 10 avklarade!)
--> 117 dagar kvar till solsemester i Turkiet i två veckor med P
--> På morgon lördag drar jag till Göteborg över helgen och glor på hästar och äter hotellfrukost!
 
Det var ett par av de saker som rör sig i mitt huvud just nu. Annars står det rätt still. Hallåååhåå?
 
 
Med Lycka
 
/Ao

Energi till veckan

Kategori: Allmänt

Jag hämtar energi på detta sätt:
 
Hur länge energin räcker beror ju såklart på hur mycket som behövs för andra praktikveckan i Karlskoga. Wiihoo!
 
Med Lycka
 
/Ao

Gyllene ögonblick

Kategori: Allmänt

La ut en bild på både facebook och instagram igår från min balkong. Här får ni den med:
 
 
Det var för underbart i solen. Det kom lite vindar men med filten så var det perfekt. Så jag la mig ner i soffan , slängde upp fötterna på balkongräcket och vände ansiktet mot solen. Där slumrade jag till en stund och verkligen njöt av livet.
 
Idag är det full rulle. Eller ja, egentligen inte kanske. Men det är en del saker jag vill ha hunnit gjort innan dagen är slut och sista praktikveckan (!) börjar. Det ska dammas, diskas, dammugas, skuras golv, vika tvätt och laga matlådor. Sen ska det givetvis tränas ikväll också, och någongång under dagen ska jag ut med Lizard på tur. Wohoo! Det ser ut att bli riktigt toppenväder idag, det gör allt mycket roligare.
 
Men nu är det dags. Nu kommer den ständigt återkommande sommarångesten. Ni som hängt med ett tag vet vad det handlar om. Samma sak varje år, och lika lite som jag kan göra åt det som vanligt. Det handlar inte om att jag känner att jag behöver trimma upp min kropp inför bikinisäsongen, att jag är för kort eller har för små bröst eller rumpa. Nej, det handlar ju om min hudton. Bleka Anna. Vita, genomskinliga. Suck. Och varje år måste jag intala mig själv att det inte spelar någon roll och att jag inte kan göra så mycket åt det. Jag är sån sort helt enkelt. Men hallå? Hur många gånger ska jag kunna lura mig själv? Klart jag tycker att det spelar roll. Klart jag tycker det är skitjobbigt när jag ser hur alla människor runt mig börjar få färg och hur folk pressar i solen. Även om jag skulle pressa i solen hela dagarna långa skulle jag aldrig komma ikapp. Suck. Jag känner mig sjukt oattraktiv. Och förut har det väl inte varit hela världen, men nu.. Nu har jag ett nytt liv. Hjälp?
 
Men sluta upp med att deppa ner dagen nu Anna! Idag är en helt underbar dag och den ska levas! Frukost ska ätas och sen sparkar vi igång det här!
 
Med Lycka
 
/Ao

Som det sista..

Kategori: Allmänt

Balkongen! Varför inte sitta och slöa på balkongen? Klart som sjutton jag ska göra det. Så nu sitter jag här ute i solen och en lätt vind och käkar popcorn och lyssnar. Vad hör jag? Egentligen är det inte så stor skillnad mot att ligga på gräsmattan "hemma". Det är samma fåglar, samma vind. Men såklart får man plussa på en del skarammel, lite musik från grannen och att man hör raggarna som är ute och kör med sina bilar. Det är helt okej. Jag kan leva med det. det finns bara en sak. En enda liten sak som stör mig. Det är han som bor under migs vindspel. Visst, nu när det blåser lite lätt kan det väl va fint. Men när det blåser storm är det inte kul att lysssna på. Men jag får överleva. Det är bra att ha något så simpelt att störa sig på.
 
 
Så vad har jag för mig egentligen? Jo, jag vilar. Äntligen kan jag sitta ner en stund och vila. Det är underbart. Iofs har jag tvätten i tvättstugan men jag har precis startat sista maskinen och hängt upp allt som ska hängas. Det är ju för underbart!
 
Idag var vi ju iväg till skolan och tränade lite i KTC. Det gick välsom vanligt. Jag är inte tillräckligt förberedd, men det får gå ändå. Det måste det ju, precis som vanligt. Det löser sig!
 
Hade väl tänkt åka ut till Oppeberga och rida en sväng men mina ridkläder, skor och jacka är visst inlåsta i huset för Ralle var ju inte hemma. Jag måste lära mig att hålla bättre koll på mina prylar så jag slipper planera så jäkla mycket.
 
Nä, vet ni? Det här kommer bli en så fantastisk vår och sommar! Det känns ut i fingertopparna att det kommer bli underbart! Min balkong kommer bli välanvänd såväl själv som med mina finingar. Mycket balkonghäng blir det helt enkelt. Dock finns det ett par saker jag måste införskaffa innan det blir perfekt här ute. Jag behöver en till matta till balkongen, kuddar till möblerna, en superfilt till och så lite ljus. Sen, mina damer och herrar, sen är det fantastiskt! Och när det väl blivit fantastiskt ska ni få en bild av mig.
 
Nä, nu ska jag blunda och njuta av livet! Tack för mig!
 
Men Lycka
 
/Ao

Ojoj

Kategori: Allmänt

Vad gör jag vaken såhär tidigt? Ja, frågan är varför jag har varit vaken sen sex.. Jag är kanontrött, men det går liksom inte att sova... Men ja, vad står på schemat idag då? Jo om några timmar drar jag och P till skolan och tränar lite av varje inför examinationen och ikväll har jag tvättstugan. Vilken helg! Woohooo..
 
Tänkte ge mig själv en sista chans att slumra till en stund. Vi får väl se om jag lyckas eller inte.
 
Med Lycka
 
/Ao

Innan solen går ner

Kategori: Allmänt

Eftersom det inte blev någon vidare sovmorgon i morse tänkte jag krypa ner under täcket tidigt istället. Imorgon ringer klockan 04.30 och det blir bara till att släpa sig in i duschen och försöka vakna. Men matlåda är fixat och jag har till frukost så det finns en chans att morgondagen kommer funka. Tänk imorgon är det fredag! ÄNTLIGEN! Bara en vecka kvar i Karlskoga efter imorgon. Pepp!
 
Nä, men hörrni. Idag har jag faktiskt gjort lite nyttigt. Jag har gjort en utav efentligen fyra seminarieuppgifter och jag har diskat och rensat kylskåpet. Känns som om det var en hel evighet sen jag var hemma även fast det bara var ett par dagar sen. I helgen blir det storstädning!
 
Hallå, Kopps måste ju vara bland de bästa filmerna någonsin. Kollade på den nu på kvällen och jag skrattar lika mycket varje gång och kan i stort sett alla repliker. Den är så helt underbart bra! Eller?
 
Godnatt snart på er! Släng iväg en tanke till mig imorgon så jag orkar klistra på leendet hela dagen. Puss!
 
Med lycka
 
/Ao

Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Eller nä.. Inte när man bor i lägenhet inte. Det är sånna här mornar som jag saknar att bo i hus. Saknar det tysta på morgonen. För här är det ta mig tusan helt jäkla omöjligt att sova på morgonen. Hundar somskäller i trapphuset, barn som skriker hos grannen sopbilen som gasar runt utanför fönstret. Men nåväl..
 
Så, vad gör jag nu för tiden? Jo, har praktik på ett demensboende i Karlskoga vet ni ju! Ja.. Två timmar dit och två tmmar hem. Och jag ser mer död än levande ut om dagarna. Men vet ni? Tre hela långa dagar har sniglat sig fram. och imorhon är det fredag och sen helg och så är det bara en vecka kvar! Wiihihi!
 
Veckoplanering:
Fredag: Praktik 07.00-15.00, Zumba 18.00
Lördag: Skolan och träna?
Söndag: Träning 19.00
Måndag: Praktik 07.00-14.00, Vrf 19.00
Tisdag: Praktik 07.00-16.00
Onsdag: Praktik 07.00-14.00
Torsdag: Praktik 08.00-16.00
Fredag: Praktik 07.00-14.00
Lördag: GÖTEBORG HORSESHOW!
Söndag: GÖTEBORG HORSESHOW!
 
Sen därefter kommer den stora tentaveckan då vi har praktisk examination på tisdagen, seminarie på torsdagen och tenta på fredagen. Jisses va grejer. Men det överlever man väl också.
 
Tänkte på här om dagen va glad jag är att jag hann besöka vargarna på Kolmården innan de slutade ta emot besökare. Det är verkligen ett minne för livet. Sen de olyckor som hände efter var såklart tragiska, men det är trots allt rovdjur. En risk såklart.
 
Nej, hörrni. Dags att fånga dagen. Det sa en präst när jag var uppe med ett par boende på "sång med kyrkan" igår.Dock var han inte vidare pedagogisk då han svamlade så jag hade svårt att hänga med. Tänk då på de dementa.. Ja, jag säger då det.
 
Med Lycka
 
/Ao
 

De klokaste ord jag hört

Kategori: Allmänt

 "Om du tar en näve godis under kudden blir natten både lång och god" // Ellen, 94 år
 
Med Lycka
 
/Ao

På tå

Kategori: Allmänt

Matförgiftning. Sen i torsdags natt. Ni vill inte veta mer. Men ja.. Jag står upp igen. Lite. Jag ligger mest fortfarande och snuttar vattenmelon och tar små klunkar vatten. Men hej, jag lever ju!
 
Så, sen sist har det inte hänt mycket av värde. Har spenderat förmiddagen med att glo på The Hobbit. Den var inte alls som jag kom ihåg. Men iofs, vilken film är någonsin som jag kommer ihåg. Den var lång idag.
 
Tänkte inte skriva så mycket mer. Ska dra mig tillbaka till sängen. Pust!
 
 
Men ändå. Tänk när mitt hår var så långt att jag kunde göra något med det. Och tänk när jag inte hade denna lilla jäkla förvuxna stubb jag har på ena sidan. Tänk va mycket gladare man var, eller?
 
Med Lycka
 
/Ao

Självklar

Kategori: Allmänt

Alla dessa dagar. De flyter alla ihop till en stor klump inför nästa vecka. Suck och pust. Men man får försöka leva lite ändå.
 
Men det är ögonblicken man minns som gör dagarna värdefulla.
 
Med Lycka
 
/Ao

Lämna lamporna på

Kategori: Allmänt

Jisses vilken helt flummig dag jag har haft. Men skit i det! För vet ni! Jag fick visst godkänt på förra tentan!! Wiiihiiihihoho!!! 43.5 Hp intjänade hittills! Det känns galet underbart!
 
Nu är jag iaf äntligen hemma efter dagens upptåg. Väl hemma så ringer det på dörren och glad och godtrogen som jag är så öppnar jag dörren. Det var visst försäljare från nånstans som ville att jag skulle betala 5000 spänn för brandsläckare. Öh... Nej tack.. Så det var bara för dem att gå igen. Hihi..
 
Veckoplanering:
Torsdag: Skola 9:45-16:00
Fredag: Skola 12:00-16:00, Zumba 18:00, Mys/utgång/nått?
Lördag: Cruising med pojkarna?
Söndag: Räkna protokoll på vårdressyren 10:00-?, Mixad intervall-träning 19:00
Måndag: Praktik Karlskoga 08:30
 
Sen följer de hemska två veckorna med Karlskogapraktik.. Wiihii... NOT..
 
Med Lycka
 
/Ao
 
Sjung för mig igen, du lät som regn
Sjung sånger för mig om varma gator
Sjung för mig igen, mitt hjärta tyst

Skyddar mitt förvuxna dumma hjärta

Kategori: Allmänt

Nä, min telefon är helt dum i bollen. Jag har laddat ur alla bilderna, avinstallerat i stort sett alla appar och tömt den på allt. Likväl är den helt dum i huvudet. Jag ger upp. Snälla ge mig bara en ny telefon.
 
Igår var jag ute i stallet och samlade lite energi och även idag blir det energipåfyllning hos mina älsklingar. Det behövs för jag håller bara på och tänker på de långa milen i bilen till Karlskoga i två veckor som börjar på måndag. dessutom är TSK ledsen nu igen.. SUCK!! Jag ger upp lite nu faktiskt.
 
Men ja, så är det.
 
Med Lycka
 
/Ao
 
Se dig aldrig om..
 
 

Centralgatan

Kategori: Allmänt

Tro inte för en sekund att disken är diskad. Tro inte heller att bilderna är överförda till datorn. Jag får banne mig krupp på allt som har med elektronik och göra. Suck. Disken tittar jag inte ens på. Wiihihihi!
 
Kan berätta att det är ungefär såhär det känns innuti idag.
 
Med Lycka
 
/Ao
Hey, you've got to hide your love away
 

Kärlek

Kategori: Allmänt

Snörvel och snor.. Ja, jag är fortfarande sjuk. Fortfarande för risig för att orka göra nått vettigt egentligen, men ibland får man kämpa på lite iaf. Har bytt olja och filter på TSK idag. Dessutom har sommarhjulen åkt på och vi har lyckats diagnostisera varför en lampa börjat lysa. Det var som tur var inget allvarlig. Bara nått glapp eller nått. Så ordningen återställd och ingenting kostade det heller direkt. Tur!
 
Igår trotsade jag min förkylning en aning och spelade lite spel med kära bror och några därtill. Otroligt nog spelade vi "Bondespelet". Det var sjukt avancerat. Man skulle så och skörda och köpa gårdar, skog och diverse. Jisses. Vi orkade inte speka klart, men jag tyckte jag hade finast gården så jag borde vunnit (även fast jag kanske inte hade mest pengar).. Vi gav oss på nån konstig version av yatsy istället. Jag vet inte om man kan säga att jag vann där heller. Men ja, trevligt och lite lagom ansträngande.
 
Och nu då? Jaa, nu då? Diska borde jag göra. Men om jag känner mig själv rätt kommer det inte hända idag. Jag är nog liiiite för krasslig. Typ. Det finns tusen saker jag borde göra. En miljon saker som måste redas ut. Men jag stannar en liten stund till i nuet. Paus. Wohoo!
 
Det blir uppstigning tidigt imorgon då jag har stalljour på morgonen (försöker säga det så många gånger som möjligt till alla jag träffar så att jag inte ska glömma bort det). Sen blir det en fullspäckad dag och sist men inte minst blir det förhoppningsvis lite träning på kvällen. Om jag inte snörvlar ihjäl mig innan dess och om febern har släppt taget om mig. Så nu ska jag kravla mig upp från golvet där jag så ofta fastnar och kanske titta på disken ändå.. Eller kanske få arslet ur vagnen och föra över alla bilder jag har i telefonen till datorn så att luren kan börja fungera någelunda igen. Har närmare 800 bilder ligger och skräpar där nämligen. Jag har fått radera ta mig tusan nästan varenda app jag har för att det är så jäkla fullt och trögt. Kanske det är en idé. Pust! Jag blir utmattad av bara tanken. Men ja, ni lär väl märka om det kommer upp ett antal nya bilder här senare. Då är risken stor att disken står kvar på bänken i köket.
 
Med Lycka
 
/Ao

Feels like we only go backwards

Kategori: Allmänt

Jag hade en plan. En idé om vad jag skulle skriva. Men nä, jag orkar inte. Jag har varit förjäkla förkyld och långsam idag. Likaså tankeverksamheten har varit seg.. Segt.
 
Jag ger upp min plan för idag. Jag ger upp den här dagen helt enkelt. Imorgon lär en ny dag starta igen. Återigen. Och med lite tur så blir den riktigt bra. Men lite mer energi kan den till och med bli kanon. Men fantastisk? Nej, dagarna blir aldrig fantastiska längre, någonsin? Men det kanske är dit man strävar? Till något fantastiskt?
 
Helgens göromål då? Först och främst måste jag bli frisk. Prio ett! Nästa vecka måste jag vara på topp. Och så är det stalljour på söndag morgon. Vem orkar vara snorig då liksom.. Och så vill jag ju vara tillräckligt frisk för att träna på kvällen på söndag med. PUST! Vilket liv.
 
Nää... Nu ska jag kräla mig hela vägen (1m) till sängen och slumra till en stund innan Jonas förhoppningsvis ringer och kan hjälpa mig och kolla upp TSK lite. Jäkla lampor som ska lysa och ha sig. Jag har varken tid eller råd med att ha en ledsen TSK. Älsklingsbilen.. Ska bli bytt till sommardäck i helgne också. När jag orkar. Och så ska filter och olja bytas med.. Det är mycke på en gång.
 
Med Lycka
 
/Ao
 
If only I could fly...

999 värre saker jag gjort

Kategori: Allmänt

Hörrni! Här ska ni få veta vad som utlovas vara den riktiga sanningen om mig:
 
Ja... Vad säger man om det liksom..? Någon som tycker det låter som jag? Om ni vill kolla upp er själva är det bara att klicka här. Spännande!
 
Idag har vi återigen mätt puls och blodtryck i skolan. Mitt låga blodtryck ligger iaf stabilt. Någonting som inte ändrar sig hur som hellst. Nått att lita på. Sen på vägen hem blev min älskade TSK ledsen och en lampa började lysa. Suck och pust.. Det löser sig nog. Så ja, det blev till att traska till ICA för att veckohandla. Inga problem dit, men hallå... Mina armar ville ramla av på vägen hem. Jisses. Nu har jag iaf det nödvändigaste hemma i kylskåpet.
 
Nä, tror det får räcka såhär för idag. Puss och kram på er!
 
Med Lycka 
 
/Ao

Jag ska fatta mig kort

Kategori: Allmänt

Pust! Idag har varit en dag i en klass för sig. Starten, ja vad säger man. Den överlever man med glädje. Men sen resten av dagen... Ja, jag var toktrött på föreläsningarna. Den första var ju helt omöjlig att lyssna på. Jag nickade till ett antal gånger. Och en så jäkla rejält också. Hela min kropp skrek efter lite socker!! Tillslut fick jag iaf en efterlängtad kaka.. Så, föreläsningar till 18.00 ikväll. Sick.. Sen till stallet en sväng och nu sitter jag här och funderar över livets mysterier igen. Lite som vanligt.
 
Insåg precis att jag missat att äta lunch idag igen. Ibland går tiden helt enkelt lite för fort för att allt ska kommas ihåg. Men ja, nu är jag hungrig så jag får väl rota i mitt överfulla kylskåp (känn ironin) och hitta nått gott. Jag behöver verkligen handla.. Imorgon. Ja, imorgon ska jag handla. Undrar hur många dagar jag sagt så nu egentligen.. Typ alla dagar hela påskhelgen. Det tar emot lite att planera mat när man vet att man bara kommer laga den till sig själv. Men, ja.. Man kan ju äta vad man känner för iaf!
 
Så, i övrigt då? Jo, livet rullar vidare. Praktiktiden i Karlskoga närmar sig med stora kliv. För varje minut kommer ännu mer olust till att behöva pendla dit i två veckor. Det kommer svida i plånboken och så kommer det ställa till min vardag. Vilken vardag liksom? Hur som hellst. Det är bara att bita ihop. Inget annat finns att göra om jag vill få ett betyg.
 
Så, hur var det nu? Äta, sova. Jopp, så var det. Och till nästa gång så kommer livet rulla på bara. Rulligull!
 
Med Lycka
 
/Ao
 
Running through the field where all my tracks will be concealed
 
 

Idag är ingen vanlig dag..

Kategori: Allmänt

..För idag är Paulinas födelsedag!! Hurra!
 
Igår var vi i Eskilstuna med Oldsmobilen med Jonas och hans vänner på lite rundkörning. Mycket trevligt med en hel del skratt, fniss och spill. Kan ju berätta att jag är glad att det är lite varmare ute för min vinerjacka vi hade i knät måååååååste tvättas och första tvätttiden var på onsdag kväll. Jisses liksom. 
 
Jag skulle kunna mörda min dator för den vägrar lägga bilderna rätt. Men den här föreställer iaf oss igår. Kan säga att min klänning hade en tendens att åka ner jävligt mycket. Hm.... Spännande.
 
Något annat har jag väl egentligen inte att berätta. Kan ju iofs berätta att jag är lite busigt glad idag. Och jag har ingen aning om vad det beror på. Det spelar väl egentligen ingen roll. Det är bara att leva på! Wiiie!!
 
Med Lycka
 
/Ao
 
Så otäckt långt var jag beredd att gå - i din närhet..