Clap along if you know what happiness is to you

Vänner.. :)

Kategori: Allmänt

Jag vill hylla alla mina vänner!

Det verkar som om jag är en sånn person som inte fattar pinsamma tystnader eller vissa spända lägen... Säg då bara till mig om jag missar någe :p Vänner är till för att hjälpa varnadra genom alla situationer. Kanske är det detta jag behöver hjälp med??

/Ao

Blablablabla.....

Kategori: Allmänt

Oj, så mycket bullshit man kan hitta på internet... Och jag är trött på att läsa om allt det där. Jag ska skona er och inte skriva något sådant om mig själv. Det skulle bara störa så många.. Usch på dig!

Sååå... Vad har jag gjort sen sist? Jag har har gjort väldigt mycket roligt, kanske gråtit en skvätt och drömt mardrömmar. Tja, det är väl så livet är. Egentligen vet jag att det bara är en dröm, men jag vill inte vakna riktigt då jag gör, för jag vill veta hur det går sen. Hur det hela slutar. Alltid är det samma dröm. Och inte är väl det så konstigt iofs. Rök överallt och helt kolsvart. Man hittar inte dörren osv. Ralle verkar inte ha fått några men alls... Kul för honom.. :)

Nåväl, i fredags var en rolig dag för då hämtade jag upp R, P och S vid två och så drog vi till marieberg! :) Först blev jag lite besviken när vi gick in på Cubus... Hittade ju ingenting.. Men sen på Gina!!! Jisses! Jag blev verkligen kär i en tröja, och det blev R med för vi köpte likadana. Men det gör ju såklart inget. Det betyder ju bara att man har en tröja som fler tycker är snygg.. :P Oj, fjortis-varning... Haha... På kvällen sen så åkte vi hem till mig och spelade tjurskallen. <3  Fast vi var nog rätt trötta allihopa.. :p Kristin skulle ju egentligen varit med. Först var det hela dagen sagt, men sen bara hem till mig. Men det blev visst inge med det iaf..

Jag har aldrig känt mig så levande.. Jag har verkligen hittat några vänner som förstår mig. Några som man får tycka vad man vill inför. Några som förstår att man inte alltid behöver tycka lika eller göra allt likadant eller, ja ni fattar. Underbart! :)

Valborg kommer bli mys också! :)

Längtar verkligen till sommaren och GSP.. Det kommer bli kanon!! Kalas!! Bara R och P kan fixa det där med sista dagarna på sitt jobb så kommer det bli asbra!

Nej, jag skriver egentligen inget vettigt alls... Har helt kommit ur min blogg-form. Men det stör mig egentligen inte speciellt mycket. Vad har man för liv om man uppdaterar tre gånger per dag? Vill inte tillbaka dit!

Såå... Vad ville jag egentligen få ur mig med detta inlägg?

¤ Jag har världens bästa vänner!
¤ Jag är less på att läsa skryt.
¤ Det är oerhört tråkigt att läsa om "det är sååå synd om mig" historier.
¤ Jag längtar till sommaren.

Tja, det var väl allt.

Tills vi hörs igen!!

/Ao