Clap along if you know what happiness is to you

Mitt älskade stall..

Kategori: Allmänt

Före


Efter

 

 

Känner mig ganska nöjd!! Det blir lite roligare att släpa sig ut och mocka i vinter nu!

 

/Ao

VII

Kategori: Allmänt

Sju år med Ralle igår. Tiden går fort.

<3

/Ao

Överlägsen

Kategori: Allmänt

Jag är fortfarande helt otroligt sjuk. Det funkar liksom inte. SKRUTT!

Dagens tillbehör: Soffa, filtar, mys-strumpor och möjligtvis lite vindruvor om de går ner. Vi får se. Ja, sen såklart den obligatoriska alvedonen och nässprayen, men det säger ju sig själv.

Jag vill bara sova.

/Ao

Idiot, idioti, idiotisk..

Kategori: Allmänt

Det är sommarvärme ute. I alla fall ser det ut som det. Jag har släpat mig till stallet två gånger idag och då blev det varmt. Feber kallas det. Kalas.. NOT... Nästäppa är nästan ännu bättre.

Så, tisdag idag. En bortkastad dag i soffan. Sett mycket dåligt på tv. Blundat en hel del och besökt fb i mobilen säkert 20 gånger. Ensamt har det varit. Och sjukt. Usch va jag gnäller. Ja, jag är ju sjuk - hallå!! Och inte är andra hälften snäll och köper med thaimat hem heller (det enda jag är sugen på). Hmm.. Inte okej. Nåväl. Man kan inte få allt.

Jag känner mig bitter. Och stressad. Är det över vintern som är på väg? Eller är det helt enkelt för att jag är sjuk? PMS? Ja, vem vet. Men det stör mig förbannat mycket att inte kunna göra något åt allt som stör mig. Jag är för sjuk för att orka.

Nåväl. Igår så var jag och Lizard iväg till vrf. Nyttigt. Men för min begynnande feber så var det för högt tempo. För mycket att hålla ordning på. Jag är ändå nöjd. Yes!

JÄVLA INTERNET ATT LAGGA HELA TIDEN! Det där var allt av det långa fina intressanta inlägget jag skrivit som jag kunde rädda. Nåväl. Tur för er!

Hitta, fånga, använda, slänga..

/Ao

Om det regnar och är grått - det gör detsamma..

Kategori: Allmänt

Jag är sjuk. Otroligt va snuvig och febrig jag känner mig. Om 2 timmar är det träning på vrf så det är nog dags att ta en alvedon så det hinner börja verka.

I helgen har jag maskerat hela förbaskade stallet och försökt slipa alla väggar tills min handled pajjade och ralle fick rycka in. Men ja, nu är allt slipat och mer än hälften målat. Tack vara P och Beckas energi och glada humör! Underbart! Det är tur att de finns och stöttar i mina svåra perioder i bråket med kulören på färgen.. Hmm.. Nåväl.

Det öser verkligen ner regn. Lizard är i hagen och är blöt. Frågan är. Hur ska jag få honom att torka klart innan åtta? Hmm... Superfleecetäcke kanske.

Ja, och så skulle jag beställa lite prylar från Hööks idag och la allt i beställningen och sen när jag ska bekräfta så ser jag att ridbyxorna inte skulle komma förän 25/10. Så länge har jag inte lust att vänta. Mycket ledsen blev jag. Nåväl, det blev två tröjor, ett schabrak och lite grimskaft iaf. Och så ger det mig ju en anledning till att åka till Marieberg och Hööks snart. BRA!!

Nää, ingen inspiration. Men nu är det uppdaterat iaf. Äntligen!!

Något du inte haft kan du inte sakna

/Ao