Clap along if you know what happiness is to you

Äta ute?

Kategori: Allmänt

Fredag är det idag. En underbar dag. snart sticker vi iväg till Örebro och sen till Kungsör. Vi ska väl vara hemma igen vid tidig eftermiddag. Vi får se hur det går.

Ikväll blir det till att dra ut till VRF igen. Ska rida Skorpan och träna till julshowen. Det blir spännande och se om jag har några ben kvar idag, Johannah. Eller om de dog igår... Det blir nog bra det där.... Haha..

Sen är det lite saker jag har funderat på. (Igen? Ja, jag kan tänka, tack så mycket.) Om man skulle typ vara med i en olycka eller nått och sen tappa minnet och sådär

Förberedelser..

Kategori: Allmänt

Då var det dags! Måste ut en sväng med Lizard ikväll så att vi kan uppföra oss lite hyffsat ikväll. Haha, vi får se om jag kan sitta kvar..

Imorgon blir det iaf av att åka till örebro och köpa gips, handtag och övrigt smått och gott. Jag ska försöka hinna med att köpa lite hemliga julklappar också:p

På lördag är det dags att jobba igen 09:00 - 18:00. När jag kommer hem då hoppas jag på att få se resultat i köket!! Bara så du vet älskling.

Sen på söndag klockan 13:00 kommer Ralles lilla släkt  för att (ÄNTLIGEN) fira hans fördelsedag. Det var ju bara en månad sen han fyllde år snart..... Lite dålig stil. Aja..

Nej, känner inte för att göra något alls. Skulle bara vilja gå och sova... Men nu blir det väl till att gå ut i kylan.

/Ao

Vi sitter i samma båt..

Kategori: Allmänt

OOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNSSSSSSSSSSSSSSSDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaha, moget Anna... (känner jag igen repliken? YES! Men mina nya säger inte så för jag är en av dem. Jag har aldrig velat vara som du. Tur det.) Tråkig dag fast det blir bättre ikväll när jag får komma ut och träffa lite roliga manniskor! :) Hoppas alla roliga hittar dit.

Egentligen skulle jag väl hängt med Filip och gänget på en tur på k-holm idag, men det blir nog inte så. Dyrt att åka in och jag har inget att ha på mig :p Nåväl, det blir fler gånger!!

Igår kväll kom jag hem typ 21:00 efer jobbet. jaha vad ska man hitta på då då? Jag tänkte kolla på en film och jag har lånat massa filmer som jag inte skulle sett annars. Igår såg jag "Vuxna människor" och den var ju......intressant. Den var ju helt ok. Det var bara det att det inte fanns någon direkt poäng i det hela... Aja, man får väl inte gilla att det händer saker om man ska gilla den filmen. Och Gunvald sen då! Jisses Mikael, vilken roll du spelade i denna film. Pottfrilla och helt sexfixerad. Dig själv?

Imorgon gäller det. 20:10. Snälla Lizard; väx upp! Orkar inte med ditt bråk med just nu... Det är väl dags att ta tjuren i hornen och ut och rida lite rodeo. Jag vet inte vad som hänt med dig, är det vädret? Inget kraftfoder till dig iaf!

Imorgon kommer Ralle hem också. Det blir ju kul.

Nej, här ska vi inte sitta och deppa... Då blir det inget gjort!

/Ao

En riktigt "fläskig" helg.

Kategori: Allmänt

Okej, mycket fläsk har det varit denna helg. Det kanske låter lite skumt när jag skriver så, men det är det egentligen inte när man väl tänker på det. Älsklingen och jag har konstaterat att vi bara sitter och "fläskar till oss". Vi måste ut i skogen mer! Sagt och gjort, mysig promenad.

En till fläskgrej hände igår kväll. Vi kollade på Fläskfarmen. Någon svensk film om alkoholister som kanske är inspelad i början av 90-talet? Kanske 80-tal? Vem vet. SE DEN INTE, såvida du inte gillar svensk sikt!! "Jag vill ha en gris........."

Nåväl, den tredje, och förhoppningsvis sista fläsksaken är att vi nu håller på och gör fläskpannkaka... Vilket sammanträffande...

Sådär, nu är det färdigpratat om fläsk... :p Idag så har jag hoppat lite med Lizard. Bara lite gymnastik med låga hinder för att hålla formen. Han var busig.. Vi skulle även hoppa över den välkända blå plasten. Det gick väl inte 100% bra. Han är ju livrädd för den.. Typ som vattenmatta. Ralle sprang före och sen kom Lizard och jag i kallabalik. Det var enda sättet. Självklart skuttar han åt vänster mitt över hindret sista gången också. Jag fick hela benet mosat mot hinderstödet. Inte skönt, men han var duktig ändå :p

Imorgon ska jag väl jobba igen. 11:00 - 18:00. Det ska bli roligt det iaf. Pengar! Vi får väl se vilka tomtar det blir jag får umgås med då. Ida, kommer du vara där och hjälpa mig med plocket? :p Sen ska jag in till chefen och prata lite och skriva lite papper och sådär igen. Det ska väl gå bra, även fast han är lite..... tja...... finns inga ord.

Har börjat tänka på julklappar också.. Jag har redan funderat ut mammas, pappas och Jonas julklapp. Kanske att jag vet vad Ralle ska få, men vi får se.. Emma? Vad önskar du dig? Det var längesen.. Vi måste ses!

Och i affären kan man köpa pepparkakor, lussekatter och adventsljustakar. Jag har till och med sett chokladtomtar. Snart är det jul! Och idag snöade det också. :) Vi frå se om jag kan slita mig från allt jultänkande. Det ska väl gå bra.

Nej, nu ska jag väl inte sitta här som en stor bloggtomte, dags att göra något vettigt. Vet inte vad bara. Orkar inte ta mig för något. Är det vädret? Tror nog att jag vill kolla en film. hmm.... Har inga bra filmer här. Har ni sett Babe allihopa! Ursöt! Den blir det nog. Appropå fläsk.... Hm..

/Ao

you told me...

Kategori: Allmänt

Lördag, och världens drag... Inte... Är astrött. Vi somnade väl runt halv ett i natt och sen vaknade jag igen vid 0400. Underbart!!! :( Inte gick det att somna om heller..... Jag låg och läste ut min bok, och när den tog slut var klockan halv sju... Sen låg jag en stund till och somnade väl runt sju. Ralle hade stallt klocken på åtta. Behöver jag säga mer?

Och den fruktansvärda träningsvärk jag har! Tack Johannah! Bussigt.. :) Aja, ska väl inte klaga.

Idag så har vi iaf fixat hagen så att Sixten håller sig innanför staketet.. :) Sen fick jag och älsklingen en sjuk idé om att klafsa ut i skogen och se vart man kom ut.. :) Det var mysigt, förutom när vi kom ut i träsket. Tack för en underbar promenad iaf. Och tack för att du följde med ut med Lizard! <3 Det är fint vid sjön när det blåser vågor.

Snart är det dags att åka in till byn och handla och ut till VRF igen. Stalljour.. :( Men sen blir det chips och läsk till filmen :)

Ha det gött allihopa!

/Ao

Fungerar, fungerar inte...

Kategori: Allmänt

Antar att jag borde vara glad. Otroligt vad man kan bli arg på denna jävla blogg.. Aja, ta det lungt nu Anna..

Och sen sist har det väl inte hänt alltför mycket. Lizard, den lilla knäppisen, petade in en sten i hoven under natten har i föra veckan och har varit halt. :( Tråkigt med det där. Men nu är han återställd ;) Dags för att åka en sväng till VRF ikväll. Det ska bli........intressant... Han har inte gått ordentligt på två veckor :) Men, han får väl skärpa till sig. Antingen är han seg eller så  är han dunderpigg. Han är nog pigg, såg ut som det när jag kollade honom nyss. Kuligt!

Jobbet funkar bra. Det funkar väldigt bra! Jag trovs bra där, nästan bara trevligt folk. Alla kan ju inte vara favoriter, ni vet. Ida, tack för hjälpen i lördags!!! Tänk vad det hade tagit tid att fixa det själv :s Tur att du var kvar. PÅ FREDAG, imorgon (!), TAR VI ETT SNACK MED DEM!! Det var det värsta jag sett hittils. Vi har vittnen :) Vi fixar det. Hittade mer igår..........

Älskling kommer hem ikväll också. Det blir väl bra. Vi ska äta pizza. Det var ett tag sen :) Imorgon kanske det blir en snabb sväng till Örebro och handla kakel, gips och annat roligt. HANDTAG FÖR SJUTTON.

Flummig som vanligt! Vi hörs igen :)

/Ao

IT'S ALIVE!

Kategori: Allmänt

Jaha, då har man hittat tillbaka hit. Egentligen för andra gången men jag blev så förbannad när inlägget bara försvann så jag orkade inte fixa om det. Nåväl. Jag drömde iaf om mitt lösenord till bloggen och det lyckades! :)

Livet leker borde man väl säga... Ja, det går ju riktigt bra för mig. Har jobb och allting, och jag trivs! :) (Bara svårt att komma ihåg alla siffror, banan - 4011, gurka - 4597, sallad - 4061, shit tänk att allt har ett nummer. Aja, men jag lär mig fort!) Vilken lång parantes det blev :)

I helgen så hände det inte så jättemycket roligt. I fredags var det jobb.0730 - 1500. Efter det så var det bara hem och fixa med hästarna. Lördagen började inget bra.... (Varför väcka mig så tidigt???) Men det blev bättre när jag åkte till jobbet 1500-2115. Dock hade de satt ut ett helt kasst schema, ingen rast alls på hela dagen... Aja... Efter det så blev det att svänga över till Love och Maria där Ralle höll hus. Jag hade med mig kladdkaka!!! :) Alltid trevligt att träffa folk, men HALLÅ? Snacka bilar mitt i natten? Och älskling "ska vi ta ett räkneexempel" Hur kul var det egentligen när du var på banken?? Jisses! Vi åkte hem runt 2400 eller nått, vi kanske var hemma då. Iaf. Jag var skittrött. Klart jag blir sur då, när du inte ser mig. Jättebra dag.... :(
På söndagen skulle vi åka till Ralles mamma TIDIGT. Det var väldigt viktigt. Så jag gick upp 0600 och släppte ut hästarna, men insåg att jag kunde sova en timme till eftersom Ralle måste ha sina åtta timmar.... :p Sen väcker han mig och säger att det är bråttom. Dags att vakna NU! Okej åd, tänker jag. Här var det stressigt. HUR STRESSIGT KAN DET VARA OM MAN ÄTER FRUKOST I EN TIMM

Äntligen har man hittat hit igen...

Kategori: Allmänt

Ja, vad ska man säga.
Det är ju inte lätt att komma ihåg allting. Men inatt drömde jag om lösenordet till min sedan länge bortglömda blogg, och tror du inte att lösenordet jag drömde var rätt? :) Det ver som tusan.

Idag är det torsdag, vilken innebär att älsklingen kommer hem!!! <3 Det blir att åka till VRF också. Och sem hem och duscha och sova, för imorgon är det jobb igen. Börjar 07.30 så det blir att stiga upp tidigt :p Nåväl, man ska ju inte klaga. ÄNTLIGEN TJÄNAR JAG PENGAR! :)

Igår var det en otrolig dag. Jäkla clementiner alltså...... Har alltid gillat clementiner, har alltid ätit clementiner... Men jag har då aldrig tänkt på att affärerna kallar dem för "småcitrusar". Står det verkligen det på skyltarna? Ska kolla upp det imorgon. Hur som hells fungerade dagen på jobbet bra igår... Förutom att alla skåpen var tagna!!! VEM HAR RÄKNAT SÅÅÅÅÅÅÅÅ FEL? Hallå, vi var typ 5 stycken som inte hade skåp. och jag som hade hänglås och allt med mig.... Aja, får sno ett skåp när västeråsarna drar. Mohahaha...

Vad ska vi laga för mat idag då? Hmm... Få se, vad har vi hemma? Allt som allt i matväg så är det väl: potatis och champinjoner. Det betyder i sin tur 4072, 4085.... Vad kan man göra på det? Har ingen mjölk, ingen grädde.... Hmm.. Förslag? Har en zucchini (4781) hemma också som om det skulle hjälpa. Och i frysen finns broccoli (94549)... Aja, jag får väl äta typ potatis och hmm....... Broccoli. Låter inge vidare.. Nåväl, vi skulle ju handla imorgon.

Imorgon är det tandläkaren som gäller. Usch, gillar inte tandläkare, men det är sista "gratis kontrollen" så då är det v'l bäst att gå. Bara jag inte får Gunnar utan hanskarna.... Han är inte så mysig... Blä..

Över till något roligare...
MITT LIV LEKER!!

/Ao