Clap along if you know what happiness is to you

Min uppgift

Kategori: Allmänt

Söndag kväll och det regnar ute. Det smattar mot fönstren och jag sitter inne i soffan och myser. Ikväll har vi ätit gott så allas magar var runda och fina och så har vi kikat på gamla goda Disneyfilmer. Totalmys. Imorgon är det ledig dag då jag har tänkt sova hela morgonen. Vi får se hur det går.
 
Nu ska jag mysa vidare!
 
Med Lycka
 
/Ao
Om du inte vågar försöka
kommer du aldrig lyckas.
Framgång och lycka
kommer inte gratis.

Saknade fina

Kategori: Allmänt

Jag läste en artikel om att man inte behöver blogga om man är lycklig. Jag är lycklig. Kanske därför jag nästan aldrig bloggar längre. Hur som helst så tänkte jag kika in och säga hej, jag lever. Jag pluggar och står i. Just nu så är vi ute på psykiatripraktik och det är så fruktansvärt intressant. Ju längre man kommer i utbildningen desto mer inser man att man kan jobba med. Men det är även så att man inser vart man inte ska jobba. Jag är glad att jag har fått vara på så många olika praktiker. Det var så fruktansvärt lärorikt att vara på onkologen till exempel men jag är inte säker på att jag skulle vilja jobba där. Det var väldigt psykist påfrestande med tanke på vad jag har i bagaget. Samtidigt kanske jag kan se vissa saker med andra ögon, jag kanske har ett eget filter. Onkologen är inget jag kommer starta med hur som helst.
 
Nåväl, nog om skolan. Vad händer annars? Jo, det vanliga. Så mycket man hinner med. Ibland behöver man bara sova ikapp lite och det är vad jag jobbar på mest nu. Och med att bli av med förkylningen. Det går sådär när man inte kan hålla sig i skinnet utan drar med Mattias ut på löptur på 4,5 km även fast jag inte sprunigt sen tidig sommar. Men ska man i form så ska man. Jag och mattias sa att vi båda skulle ha magrutor vid jul (alltså ta det som ni vill). Vi får väl se hur det blir med den saken men nu är det höst igen snart och då är sommarvilan över. Då är det dags för mig att ta upp mitt träningsschema igen. Det ska bli fruktansvärt skönt. Mina mål primära mål blir att bättra konditionen, stärka magen och stärka axlarna.
 
Det här med kroppskomplex, det är ett svårt ämne. Jag har inte haft några direkta komplex på väldigt länge. Det handlar ju om att accetera sin kropp. Det svåraste av allt är ju dock att hänga med när kroppen förändras. Det här låter ju hur knepigt som helst. Men det är ju så att kroppen hela tiden ändras. Det beror ju på vad man äter, hur mycket man tränar och framförallt på hur man mår. Eller ja, så är det iallafall för mig. Har jag en svacka i mitt mående visar det sig ganska fort på kroppen. Samtidigt är jag uppe så visar det sig. Jag tror kanske inte att det är något som syns för de som inte känner mig väldigt väl men det känns. Det svåra när man mår bra är att hänga med kroppen, att inte få komplex. Ställ dig framför spegeln och säg "såhär ser jag ut. Det blir inte bättre än såhär. Fy fan va bra jag är". Acceptera dig själv som du är - eller gör något åt det.
 
Jag har väldigt mycket roliga saker inplanerade. Det är lite bröllopsfest i helgen och lite traktorrally. Nästa helg är det utgång med bruttorna. Då är den här kursen klar (om man nu sätter tentan). Sen i början av oktober blir det en Ullaredsresa. Senare i höst blir det även julgala och helhelg i Göteborg med kärleken och hela familjen. Däremellan finns det plats för mys, kärlek och mycket annat galet.
 
Hörrni, allihopa. Ta hand om er och älska varandra gränslöst. Vi lever bara en gång - gör det bästa av det.
 
Var inte rädd att sträcka ut din hand, knyta kontakter. 
 
Med Lycka
 
/Ao
Mark my words
This love will make you levitate
Like a bird
Like a bird without a cage