Clap along if you know what happiness is to you

Stick!

Kategori: Allmänt

Nä, jag flippar ur totalt! På vad? På allt. Seminarium, tentan, livet, mig... Jag har en tendens till att strula till saker. Det är inte medbetet, tro det eller ej. Det är svårt att förklara, svårt att förstå. Suck! Varför försöker jag ens förklara? Tack för visat intresse. Godnatt! /Ao

Men men..

Kategori: Allmänt

Nä, vet ni?  Jag har inte varit inne på bloggen sen typ den 12:e. Det är ju fy skäms på mig över det! Ja, men vad har då hänt sen sist? Jag tänkte faktiskt visa er. För det är ju faktiskt så, bilder säger mer än ord.
 
 
 
Det där får vara ett litet smakprov. Man får dela med sig lite av nollningen och övrigt kalas. Kan även berätta om mitt rivsår i ansiktet som svider som attan! I fredags hoppade nån kort asiatisk tjej upp och kloade mig i fejjan och muckade gräl. Hon var verkligen helt galen! Snacvka om att jag blev paff, jag hade ju aldrig sett henne förut. Så, nu kommer jag säkert få ärr efter det här på kinden, jäkla galen brud! Hennes kompisar fick släpa iväg med henne tillslut och P fick hoppa in och täcka mig.
 
Egentligen borde jag bara sitta med näsan i böckerna, men jag orkar banne mig inte! Imorgon är det seminarium 9:15-12:00, och då måste jag se till att vara aktiv, saklig och ha rätt värderingar i livet. Vi får se hur det kommer gå.  Det löser sig!
 
Veckan är sprängfylld med plugg och en massa möten. Det känns inte så himla roligt. Inte blir det lättare av att jag känner sorgen över att behöva överge lägenheten i Örebro på torsdag. Vad jag älskar den lägenheten! Jag älskar allt med den. Hissen, fönstren, det lilla köket, varma duschen, läget, allt!
 
Nu blir det ändå att plöja igenom 80 sidor "Novis till expert". Önska mig lycka till!
 
/Ao

Jävla ångestkrasch

Kategori: Allmänt

Plugga? Vadå skrev jag verkligen det? Nä, skulle inte tro det. Det slutade med att jag kom på att det var alldeles för tyst i huset. När det inte hjälpte att sätta på både musik och TV så kraschade jag. Jag orkar inte krascha mer.
 
Det slutade med att jag ryckte upp mig från golvet och målade naglarna svarta. Hjälpte det? Nej. Vad hjälper när man inte orkar mer? Hur göra man när man inte kan ringa sina grundstenar i livet?
 
/Ao

Så var det en ny dag

Kategori: Allmänt

Tack alla som tänkte på mig igår! Det hjälpte nog faktiskt. Jag tog mig igenom seminariumet mer lätthet! Yippie! Och såhär i efterhand börjar bitarna falla på plats, omvårdnatdsteorier liksom. Nåja.
 
Det blev ingen mysig skogstur med Lizard igår. Det spöregnade ju konstant efter att jag hade kommit hem. Mycket sorgligt. Det får bli till helgen då istället för ikväll drar jag till Örebro för piratkalas och sen är det skola torsdag och Örebrodagen på fredag. Två nätter i Örebro alltså. Fast nä, på lördag hinner jag ju inte med skrutten för då åker vi till Göteborg och även hela fredagen är uppbokad.. Hmm.. Får försöka klämma in lite ridning idag mellan allt som måste göras alltså.
 
Nu ska det hoppas in i duschen och sen pluggas (?) nån timme innan resten av dagen drar igång. Även idag kan väl alla önska mig lycka till...
 
/Ao

En stund över

Kategori: Allmänt

Jaha, så sitter jag vid datorn såhär på morgonen. Jag har fått en liten stund över i mitt schema - skönt. Men snart styr jag kosan mot Örebro för en hel dag där. Jag ska minsann få lära mig läsa effektivt idag. Det ser jag fram emot. Något jag inte ser lika mycket fram emot är det förbaskade seminariumet idag. Jag ska redovisa ett arbete jag inte vet ett skit om. Eller nej, jag vet mycket om just arbetet, men egentligen inte vad vitsen med det är. Det känns som att jag missat poängen. Nåväl, det kommer nog gå alldeles utmärkt. Ni kan ju få sända en tanke till mig mellan 13:15 och 15:00 någon gång. LÖÖÖÖVLYYY!
 
Ikväll ser jag fram emot en mysigt skogstur med Lizard, om ryggen tillåter. Här om dagen gjorde han ett fint hoppiskuttsprång i luften samtidigt som han ryckte i tyglarna. Det känns i hela ryggraden på mig kan jag lova. Skrutthäst! Men han är så söt så det går inte att vara arg på honom någon längre stund.. Skrutt!
 
Tja, annars händer det inte mycket. Jag hinner typ med att sova på natten och dagarna går väl lagom fort. Snart måste jag dock ta tag i saker. Böcker måste läsas, huset behöver städas. Men det blir en annan dag. Idag koncentrerar vi oss på seminarieuppgiften, okej?
 
/Ao

Onsdag

Kategori: Allmänt

Så har det gått ett par dagar av min utbildning. Det känns banne mig helt okej. Det är nog rätt slappt såhär i början så då trivs jag. Hur det blir sen är ett senare problem. Idag är vi lediga från allt som har med föreläsningar att göra men lite plugg blir det ändå. Det är redan dags för första grupparbetet och så måste jag kolla upp så jag är beredd inför resten av veckan. Pust!
 
Imorgon blir det att gå på cirkus Scott här i örebro. Alltså, jag älskar att gå på cirkus! Kosta vad det kosta vill!! Sen vet jag att det kanske inte alltid är okej med djuren, och jag vet inte vad som får mig att älska cirkusen men det är så. Punkt. Hoppas det bara är friska och glada djur med här hur som hellst.
 
Ikväll där emot så ska vi på lite White Party. Det är krångligt. Men vita jeans och typ vit tröja? Inte så uppklätt, men vitt hur som hellst..  Och på fredag blir det After beach och på lördag sjukhustemafest. Det är mycket att göra må ni tro!
 
Och med allt det här sagt så är jag väl klar för den här gången. Jag ska inte knappra mer på datorn nu när P laddar upp dagen genom att sova en stund till. Det är sjukt hur olika sovvanor vi har. Jag önskar mina var lite mer som hennes.
 
/Ao

Dagen innan upprop

Kategori: Allmänt

Söndag kväll. Det skulle lika gärna kunna vara vilken kväll som hellst. Dagarna flyter ihop hela tiden tycker jag. Men kanske blir det ändring på det nu. Imorgon är det upprop. 10:15 drar jag igång med min nya framtid typ. Vi får se om det är det här som kommer passa, men jo. Det känns lite kul. Spännande hur som hellst. Jag måste bara greppa det först..
 
Annars så rullar livet på. Det rullar och rullar. Jag står mest bredvid och tittar på. Det känns som det enda jag kan göra. Ett tag får man väl stå bredvid?
 
Nåja, lyckospark till mig. Nu kör vi!
 
/Ao