Clap along if you know what happiness is to you

Bakom molnen skymtar mer än horisonten

Kategori: Allmänt

Personlig diskare. Det är nog vad jag skulle önska mig mest av allt. Alltså, jag hatar verkligen att diska.. Och får jag inte en personlig diskare så önskar jag mig iaf en liten diskmaskin. Jag kan fan inte leva såhär längre. Och så jäkla mycket som jag diskar på jobbet så är det ju inte det första man vill göra när man kommer hem och är lagom slut och genomvarm. PUST! Men, vad gör man inte. Man har inte så mycket val om man ska leva vidare liksom.
 
Förutom att jag tänker på disk så tänker jag lite på framtiden. Det känns så sjukt galet att om dryga 20 dagar drar jag och P till turkiet i två veckor och sen har vi bara en dag hemma och så drar plugget igång igen. Andra året på sjuksköterskeprogrammet. Va fan hände? Vart tog all tid vägen? Framitdsångest. Usch va hemskt att prata om..
 
Jaha, annars så? Tja.. Det är mest jobb nu. Men nästa vecka blir en jäkla nice vecka så det ska jag leva på imorgon när jag kör delad tur - 10,5 timme - i denna värme. Alltså värmen dödar en typ. Fast som jag alltid säger, hellre varmt än kallt. Jag svettas hellre bort än fryser ihjäl. Det spelar ingen roll att jag för tillfället har 29 grader varmt i lägenheten. Jag längtar ändå inte till i vinter!
 
Nog med klagan? Ja, det får väl vara det. Jag ska väl se till att få i mig lite mat och sen göra mig redo för att bli trött. Klockan ringer 05.45 imorgon och då är det bara upp och hoppa! Livet leker!
 
Med Lycka
 
/Ao
Slösar min tid, släpp mig fri

Styrka och mod

Kategori: Allmänt

Nu är klockan rätt mycket. Såhärdags de senaste dagarna har jag redan varit uppe minst fem timmar. Nu ligger jag istället kvar i sängen och bara njuter av min lediga dag. Det är så mycket planerat på mina övriga lediga dagar så jag tyckte att den här kunde passa bra att spendera i sängen. Det är jag värd.
 
Men hörrni, det blir så lustigt att läsa min blogg för er som inte är vän med mig på facebook ibland. Det har hänt en del som kanske inte speglats här. Jag har hittat en väldigt fin vän. Och den fina vännen och jag har kommit på att vi tycker om varandra väldigt mycket. Det känns så otroligt otippat alltihopa, men så fruktavsvärt kul! Den här personen är en enda stor glädjemaskin. Nu tänkre jag inte blanda in det så mycket här i bloggen för tillfället. Allt är lite för färskt för det. Men det är nog precis det här jag behöver, bara jag kan lära mig att ta allat för vad det är och inte stressa upp mig över framtiden. Lev nu!
 
Just den här veckan är väl inte den roligaste i världen. Eller ja, allt roligt har redan varit.. Igår kom Gustav (som min finaste heter) över och även P tittade över en sväng. Nu är det ledig dag, helt solo på dagen. Ikväll ska vi dock på zumba igen, som jag har saknat det. Men ja, sen.. Sen är det jobbhelg.. Veckoplanering? Yes!
 
Torsdag: Zumba 18:30
Fredag: Jobb 16:30 - 21:30
Lördag: Jobb 07:00 - 16:45
Söndag: Jobb 07:00 - 13:00 + 16:30 - 21:30
 
Så ser det ut just nu. Nästa vecka kommer dock bli helt jävla tokrolig. Då vankas det Liseberg och en eventuell Rättvik-resa. Det kommer vara en sjukt spontan vecka hur som hellst. U N D E R B A R T !
 
Nu ska jag nog hoppa i ett par pyjamasbyxor och mysa mig iväg till köket och se om jag kan hitta nått smaskigt att äta. 
 
Med Lycka
 
/Ao
I want the whole damn world to come and dance with me

Lite på den kanten

Kategori: Allmänt

Jag är rätt trött idag.
 
I min värld kommer inget gratis
Ingen tror mig, men allt har ett pris
I min värld hinner ingen läsa längre
alla skriver på sin biografi

I min värld är det fegt att va ful
Det är skillnad förr var det fult att va feg
Min värld är en liten smutsig värld
Mina tankar är fula och små

En gång i tiden
var jag rädd att varje andetag jag tog
skulle bli min första sista chans att skriva sanningen ett val
Och hur som helst och när som helst
och var som helst kan allt ta slut
Så stanna klockan ta en timeout
spara spelet jag har bara ett halvt liv kvar nu

Min värld ska aldrig röra din
Din värld ska aldrig röra min
Kom igen

I min värld har ingen tråkig
entertainment är mitt andra namn
Min värld är en bortskämd, gnällig värld
Kverulanternas kung är jag
Och hur som helst och när som helst
och var som helst kan allt ta slut
så stanna klockan ta en timeout
spara spelet jag har bara ett halvt liv kvar nu


Med Lycka
 
/Ao
I wanna feel the sun, the waves, the wind in my face.
The speed, the chase..

Your head is running wild again

Kategori: Allmänt

Hej hörrni! Nu var det en stund sen sist och jag har haft fullt upp. I helgen så var jag ju på Power Hot Rod Reunion. Om någon hade sagt till mig för två år sen att jag skulle tycka att det är fantastiskt kul så skulle jag bara skratta åt dem. Men sanningen är att jag hade en helt jäkla fantastisk helg och träffade hur mycket nytt folk som hellst! Jag trivdes som fisken i vattnet även om jag var ensam tjej i sällskapet. Pratade med massor med fok, såg hur mycket fräcka bilar som helst och bara levde = skrattade! Och det var nästan som att jag hade Paulina med mig för jag ringde henne ett par gånger varje dag och uppdaterade. Det var så fantastiskt attjag till och med fick höra den låt som gör mig lyckligast av alla - Muffins. Och jag har blåmärken överallt och däckrester på benen och det är underbart! Nä, jag kan inte ens beskriva hur de tre dagarna var. Här kommer ändå ett par bilder som kanske kan ge en ledtråd.
 
 
Ja,lite blandat sådär. Och ganska fantastiskt. Och resten av sommaren kommer bli lika fantastisk mellan allt jobbande! Det vankas Liseberg, räkbåt, vaxning, Turkietresa, eventuell Rättvik-resa och massa bus. Det är fullbokat. Jag ska leva!
Men, det är något som stör mig. Nackspärren har inte släppt helt än och huvudet känns som en stor fotboll. Kan man bli sjuk såhär snabbt igen efter en avslutad penicillinkur kan man ju undra. Jag har varken tid eller råd med det så jag försöker ignorera det så långt det går. Men rätt vad det är så bryter jag ihop ett par minuter innan jag kan samla mig. Det finns ett antal större störningsmoment i mitt liv nu som jag inte tänker ta upp här men som påverkar mig något sjuk nedåt. Men även från detta ska jag väl kunna resa mig. Om jag har klarat mig igenom mitt liv hittills så hoppas jag att jag klarar det mesta. Jag har alla verktyg jag behöver för att klara det.
 
Tatueringstankarna är i stort sätt klara. Det blir en rätt stor tatuering, men den kommer bli så sjukt fin! Det är finliret kvar och sen ska jag försöka få ner det på papper sen är jag redo att köra. Underbart!
 
Nu ska jag diska restan av disken och sen dra fram dammsugaren innan vi styr ut mot ridskolehästarnas bete och kikar till dem och myser en stund. Tjing på er!
 
Med Lycka
 
/Ao
You're still written in the scars on my heart

Jag tittar inte ner

Kategori: Allmänt

Idag har det varit ganska fullt upp. Toppen! Började med en smått hektisk förmiddag på jobbet, sen hem och slumra en halvtimme innan det var dags för lite käk. Sen besökte jag Paulina och badade med hundarna innan vi planerade in så jävla mycket kul och galet för resten av sommaren, och det är verkligen på topp! Jävligt galet!
 
Imorgon blir det förmiddagsjobb innan jag ska packa min väska och dra mot strängnäs över helgen. Det betyder antagligen att jag inte lär blogga något, men vad gör väl det. Värre är ju att mobilen lär dö efter halva kvällen. Dumma grej liksom.. Men, om det händer livsnödvändiga saker så går det ju alltid att testa att ringa resten av mina små vänner. Kul ska jag ha iaf.
 
Nähä, kanske det är dags att jag försöker varva ner och ta kväll snart? Det tar ju en bra stund att komma ner så pass att jag somnar såhär på kvällen. Mitt på dagen är det mycket lättare. Nåja. Den som lever får se. I helgen taggar jag ju upp med minimalt med somn inför sex dagars jobb nästa vecka. Woop woop!
 
Med Lycka
 
/Ao
Tänkte ångra mig,
tills vinden fångade mig

Ingenting kan få mig att falla

Kategori: Allmänt

Har ingen lust alls att gå och lägga mig. Är lite orolig för att natten kommer bli likadan som den förra - fruktansvärt lång och varm. Och varför tror jag att den blir det? Jo, för smarta Anna tog en dusch, käkade och sen somnade hon en halvtimme i soffan. Nu har jag käkat lite mer och hoppas väl på att bli trött av det. Men ja, det visar sig. Imorgon är det dags för jobb igen och uppstigning 06.00.
 
Jag älskar att leva i nuet. Jag tycker att framtiden är rätt jobbig att tänka på. Samtidigt kan man inte bara glida runt hur som hellst. Man måste visa hänsyn mot andra. Inte skada eller såra. Inte göra andra besvikna? Men det är ju alltid någon som blir besviken hur man än gör och hur man än lever sitt liv. Vad gör man då?
 
Som avslutning på dagen tänkte jag bjussa på en bild på finaste Lizard som förvandlats till zebra i sommar.
 
Med Lycka
 
/Ao
Hands in the air like we don’t care
Cause we came to have so much fun

Introduktionsparagrafen

Kategori: Allmänt

Jag har typ allt jag kan önska mig i livet just nu. Ändå är jag inte nöjd, jag vet inte vad som saknas. Den där känslan av tomhet som liksom inte går att göra sig av med är så svår att ta på och göra nått vettigt med. Och det är inte alltid det lättaste att skaka av sig den. Usch, märks det att jag är på väg ner i värsta svackan eller? För det känns. Och nu tänkte jag försöka göra det så lindrigt som möjligt även om jag vet att det kommer ta lika hårt som vanligt. Men jag vet att jag tar mig upp ur den tillslut, och nu är jag förberedd. Jag ska se till att ha mina dagar planerade just för att det går mycket fortare att komma uppp igen då än om jag bara sitter här. Och än så länge har jag lite planer som går att genomföra.
 
Jag Är Stark.
 
Med Lycka
 
/Ao
Den här texten är mer eller mindre ett brev,
Utformad för er o se alla fel och snedsteg

Naiv

Kategori: Allmänt

Jag är väl inte helt på topp. Men ganska med är jag ju iaf. Och tur är väl det för imorgon blir det ju jobb på förmiddagen. Jaha, omman ska utvärdera min städdag så kan man väl säga att den gått ungefär lika bra som de brukar. Jag fick all tvätt tvättad och vikt och undanplockad iaf.
 
Nu ligger jag nerbäddad i sängen. Sjukt tidigt om man jämför med nätterna den senaste veckan.. Det känns ändå rätt bra för jag kan knappt vänta på att morgondagen ska komma. Eller ja, imorgon runt två låter bra. Då ska jag ut och strosa med mina funderingar igen precis som jag gjorde en sväng idag. Det behövs verkligen nu..
 
Så, puss godnatt på er!
 
Med Lycka
 
/Ao
Hoping one day you'll make a dream last

Bortom min kontroll

Kategori: Allmänt

Denna dag har varit rätt trög. Jag var ju vaken där en sväng mitt på dagen sen somnade jag igen och sov till typ halv tre. Det var ganska så underbart. Så har jag glott en hel del på tråkiga program på TV innan jag spann loss helt med Aristocats på VHS för äkta känsla. Imorgon funderar jag på att spinna loss på Aladdin. Har ju ett par stycken av de filmerna här i bokhyllan så det kan ju bli lite av ett maraton. Dock får jag inte glömma att tvätta och städa och se till att bli helt frisk. Dessutom ska jag inte gå upp ur sängen före elva och sen vid fyra blir det lite mys med Becka och Paulina så imorgon kan bara bli en hit.
 
Idag har jag faktiskt gjort lite vettigt också. Jag har ordnat upp lite saker som mest hängt i luften. Besvarat frågor med svaren som är rätt och som bara har behövt uttalas. Har rensat upp inför framtiden så jag inte sitter fast. Men bäst av allt är att jag har fått träffa mig två katter som kom springarnde mot mig och mina två älsklingshästar i hela världen. Lizard fick bråttom fram och ville mysa och bli kliad, det kändes riktigt bra. Även om det aldrig blir som förr så får man göra det bästa av det. Och på sätt och vis har jag vunnit.
 
Sen har jag så mycket funderingar över den tatuering jag tänkt mig göra nu i sommar. Jag har haft så mycket idéer och kommit fram lite till vad det är jag vill ha, men har svårt att bestämma mig för exakt vart jag ska placera den och den exakta utformningen.. Och så finns det ju två olika textrader jag vill ha men jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken som det ska bli nu. Detta behöver tänkas mer på, och hinner jag inte tänka klart i sommar finns det ju mer tid. Huvudsaken är bara att den blir så perfekt som jag tänkt mig. Jag önskar att jag kunde tecka så jag kunde skissa upp idén och inte bara ha den i mitt huvud. Jag vill ha den på papper, konkret. Hmm... Kanske är dags att försöka fixa det..
 
Den tatuering jag redan har var ju planerad sen länge. Sen flera år innan jag gjorde den. Den blev nästan bättre än jag hade tänkt och det känns rätt fantastiskt att jag har den!
 
Men visst är det sant att det är svårt att sluta när man gjort sin första tatuering. Dock ska jag inte stressa fram det, det finns ju tid och den kommer ju sitta där i resten av min framtid. Då måste jag vara nöjd.
 
Nä, nu har jag suttit här och svamlat och kikat runt på massa skit på internet i typ två timmar. Det är dags att borsta tänderna och sen invänta morgondagen. Puss på er!
 
Med Lycka
 
/Ao
Let them know with all you've got
That you are not your skin

Om ensamast är starkast var jag starkare förut

Kategori: Allmänt

Nu lever jag snart igen. I fredags så kom jag ner till vårdcentralen och då fick jag reda på att det var halsfluss plus en ögoninflammation som jag har brottats med lite för länge. Så det blev till att börja knapra lite antibiotika och få några svidande ögondroppar. Så nu går det åt rätt håll äntligen. Bara nackspärren som inte vill ge med sig helt än.. Det är ju stört... Dock har jag missat en massa jobbtimmar redan och det känns riktigt uselt. Börjar inse att det inte kommer gå ihop sig ekonomiskt nu över sommaren heller. Jag som tyckte att det skulle bli så underbart att få chansen att lägga undan lite. Men nu har jag varit död i en hel vecka och missat bland annat ett åttatimmarspass med helg-ob igår, söndag. Det var de pengarna liksom.. Men nu är det så och jag får helt enkelt vara glad för det som jag har jobbat ihop och kommer jobba ihop. Dags att byta ämne innan jag bryter ihop.
 
Helgen har varit en kamp mot hostan och förkylningen. Och ögonen har varit röda och svullna. Ändå har jag skrattat en del. Jag fick helt enkelt ta på mig den lila hatten och leva lite. Lite som vanligt. Och någonstans fladdrar det runt en fjäril som vägrar ge med sig. Den här helgen ska jag stoppa ner i det arkiv som har förgyllda kanter.
 
Vad händer idag då? Ja, jag ligger fortfarande i sängen och tänkte fortsätta med det tills jag orkar göra något annat. Idag ska jag bara fortsätta vila ikapp så jag är på topp på onsdag när det blir jobb igen. Vad säger ni, kanske vill ni ha en veckoplanering?
 
Måndag: Vilodag i sängen
Tisdag: Tvättstugan, städa
Onsdag: Jobb 07.00 - 12.00
Torsdag: Jobb 07.00 - 12.45
Fredag: Jobb 07.00 - 12.30, Hot Rod Reunion
Lördag: Hot Rod Reunion
Söndag: Hot Rod Reunion (?)
 
Så ja, det är lagom fullt sådär för att mjukstarta igång efter en vecka av sängliggande med halvdödhet. Helgen kommer antagligen bli ganska så galet spontan med roliga människor. För er som inte vet vad det är så kan jag tipsa om den här sidan: http://bigmeet.com.s161614.gridserver.com
 
Dock känns det så jobbigt att tänka på att vissa saker aldrig kommer hända igen. Till exempel situationer som på denna bild: 
 Kommer aldrig sluta sakna.
 
Nä, nu får det vara nog för den här gången. Mer än såhär kan jag inte skriva hur som hellst utan att driva iväg för långt.
 
Med Lycka
 
/Ao
Live your life with arms wide open

Vart kom du ifrån?

Kategori: Allmänt

Ibland undrar man hur universum tänker att livet ska se ut egentligen. Ibland har jag svårt att se när det bara är lek och när det är allvar. Det är ju så onödigt att tro att det är allvar i livet när det i själva verket bara är lek och så onödigt att leka när det är allvar. Just nu så vet jag inte riktigt vart i världen jag ska vända mig. Jag känner att jag står och stampar i en väldigt stor korsning där jag inte riktigt kan bestämma mig. Och helt pllötsligt har jag bråttom. Känner att jag måste bli klar med mina val så jag kan fortsätta leva mitt liv. Kanske får jag bara alla de här funderingarna för att jag ligger hemma sjuk med feber. Eller kanske är det för att livet säger åt mig att skärpa till mig en stund. Jag vet faktiskt inte. Men vet ni - det löser sig. Percis som allt annat så kommer det lösa sig på ett eller annat sätt. Den senaste tiden har jag haft oändligt flyt och tur i en hel del. Situationer jag varit ledsen över har tillslut visat sig vara de bästa. Jag lär mig. Men den ständiga oron för att turen ska vända tar ju kol på en. Nåja, det är som det är - det blir som det blir.
 
Feber och oändlig snuva är det alltså som gäller här idag med. Jag har suttit i soffan hela jäkla dagen lång och glott på massa onödig skit på TV:n. Det är ju helt otroligt hur mycket värdelöst de visar.. Även imorgon är jag sjukskriven. Mest för att jag fortfarande har feber men även för att jag inte ens kan nysa utan att det forsar näsblod. Det funkar ju liksom inte. Imorgon blir målet att ta mig till köket och diska lite.
 
 
Dock fick jag hem mitt nya överkast till sängen idag så jag slängde på det och skickade en bild till brudarna. Jag fick ju godkänt iaf!
 
Så, dags att försöka vila lite mer även om det är hur tråkigt som hellst. Det är det enda jag kan göra för att bli frisk.
 
Med Lycka
 
/Ao
And I can't help but feel
That I've made some mistake
But I let it go

Näsblod

Kategori: Allmänt

Nu har jag samlat kraft nog att ta lite frisk luft på balkongen. Jag har nog en del feber för kroppen kan inte bestämma sig för om den ska frysa eller svettas. Och nästäppan är total men jag kan varken snyta mig eller använda nässpray för då är ju näsblod ett faktum. Som ni förstår kommer jag vara hemma och sjuk imorgon med, så därför har jag inte alltför bråttom i säng. Bättre att gå och lägga mig när jag faktiskt är sova-trött och inte bara sjuk-trött. Och eftersom jag sovit ett tag nu på eftermidagen så kommer det ta en stund. Don't panic!
 
Det är fantastiskt vilka ljud man kan höra såhär på kvällen när man sitter ute. Jag hör när tågbommarna går ner i spånga, jag kan höra ett susande av nån bil som kör på högsjövägen. Någonstans är det nån som går i en port. Det känns mysigt. Det känns som att jag kan leva här. Sen mitt i det lugna så drar en granne igång TV:n på högsta volym, nån får för sig att gå ut och röka medan en tredje bråkar med någon. Jag passar inte alls in här.
 
Men vet ni, det gör inget. Jag kommer inte bo här för evigt. Jag kommer bo här nu i en period av mitt liv och jag ska göra den till nått jävligt bra. Jag tänkte faktiskt göra det mesta i mitt liv till något väldigt bra. När jag hittar energin - när jag blivit frisk igen. Det är bäst att livet ser upp - för snart kommer jag. Jag är ju helt jäkla fri att hitta på vad som hellst!
 
Nä, nu är det dags för en ny alvedon och så kanske jag ska dra mig mot sängen ändå. Blev lite tröt nu när jag fick lite luft sådär. Livet är underbart och det kommer till och med bli ännu underbarare! Wohoo!
 
Med Lycka
 
/Ao
Och just i ögonblicket när jag vaknar
hänger skuggan av hoppet kvar på mitt rum

I don't wanna see you here again

Kategori: Allmänt

Det har blivit fruktansvärt dåligt uppdaterat här på sistonde. Och det jag har uppdaterat med har ju varit helt uselt. Orkar jag bry mig? Nää. Jag är helt fantastiskt tokförkyld idag. Och nackspärren sitter kvar. Det slutade med att jag fick sjukskriva mig idag. Nu är målet att kunna jobba på onsdag kväll. Och precis där ringde telefonen och alla planer blev helt ändrade. Nu ska jag jobba onsdag förmiddag istället. Jaha, då blev alltså målet att kunna jobba onsdag morgon istället. Katastrof. Jag får helt enkelt knapra alvedon och bli frisk lite fortare än beräknat. Kommer det gå? Vem vet.
 
Det finns ett par anledningar till varför jag inte uppdaterat så mycket och en av dem förstärktes just av ytterligare ett telefonsamtal. Det är konstigt att telefonen alltid har en tendens till att ringa med oftast massa jobbigheter när jag bloggar. Varför? Hur som hellst. Anledningarna. Det händer en del saker i mitt liv just nu. Jo, allt är väl inte helt neråt egenligen. Eller? Lång bak i mitt huvud vet jag att det här kommer sluta som allt annat i livet - i katastrof. Och jag har lovat mig själv att inte ramla någonstans alls. Men det är något som jag kan hantera. Det som värre är något jag inte kan hantera. Det är för sent för allt. Mina små guldklimpar är borta ur mitt liv nu. Utom räckhåll. Jag känner mig så jävla överkörd, men värre än så är vad som kommer hända med dem nu. Som jag har kämpat för att komma dit vi kom. Och även fast det kan tyckas så har det inte varit förjäves. För även om det skiter sig nu så har alltid de här åren funnits, och alla har blivit starkare. Alla tårar och skratt har stärkt oss till att bli de starka individer vi är idag. Att kunna fått någon att vara glad, om så bara för en stund är värt allt. Samtidigt som jag vet att jag måste sätta mig själv först så går bara tankarna runt till att jag har svikit. Förlorade jag? Knappast.
 
Skit samma hörrni. Nu har jag suttit med det här jävla blogginlägget till och från i typ två timmar eller mer.. Det är lika värdelöst som det mesta andra. Och jag tycker synd om den idioten som inte kan få igång sin moped och som har försökt ungefär lika länge som jag suttit vid datorn. Han måste vara helt genomsvett av allt kickande. Jag ler lite ondskefullt innombords.
 
Nu ska jag dra på mig några kläder istället för pyjamasbyxor och kravla mig ner med den överfulla soppåsen. Det blir dagens göromål innan jag snörvlar mig vidare mot sängen. Pust!
 
Med Lycka
 
/Ao
And you rip it from my hands
And you swear it's all gone
And you rip out all I have
Just to say that you've won

Smått ihjäl

Kategori: Allmänt

Jobbhelg. Jo tack, det hade gått hur jävla bra som helst om det inte var för denna nackspärr. Nu har den suttit i sen i onsdags morse. Jag avlider! Igår mosade jag åtta timmar och idag efter de första fem och en halv timmarna så gjorde det så ont i huvudet och nacken så jag nästan spydde. Dessutom har jag åkt på världens förkylning. Så jag däckade ett par timmar innan det var dags att mosa klart de sista fem timmarna på kvällen. Delad tur, ja vad ska man säga.. Imorgon är det tänkt att jag ska jobba 06.50-13.00 på ett ställe inom hemtjänsten som jag inte varit på. Det återstå att se hur mycket jag lever imorgon när klockan ringer. Jag ska försöka få tid på vårdcentralen om det inte har gett med sig till imorgon för nu orkar jag inte längre...
 
Frågan är om det är så illa så jag måste gå och stänga fönstret och bli helt instängd. Det är så jävla mycket störande onödigt ljud utanför här. Suck.
 
Med Lycka
 
/Ao
Out of the dark and into the sun

Dags för KENT igen

Kategori: Allmänt

Hjärnhinneinflammation. Det är ju vad man tror att man har när man söker på hur man kan lindra nackspärr. Det är ju helt sjukt. Till slut så får jag väl fram att det är cancer det med.. Nåja, idag är likadant som alla andra dagar men det är inget att göra åt. Jag ska jobba iaf. Det hade ju underlättat om jaf hade fått sova tillräckligt inatt men icke. Somnade nån gång strax innan fyra inatt efter en massa strul och sen sov jag jävligt oroligt fram till sju nån gång när P ringer med upprörande nyheter. Ja, sen ska man ju somna om med denna nackspärr och ilska som man fick. Tillslut så fick jag sova tre timmar till iaf. Nu är det jobbhelg och jag hinner lagom sova mellan passen. På tisdag är jag äntligen ledig igen och då får jag ta tag i allt som jag inte gjort den här veckan. Det borde gå.
 
Men hörrni. Vet ni vad det värsta som finns är? Människor. Ja, inte vilka människor som hellst, utan de som inte lyssnar eller visar respekt. Människor som inte tar in det man säger eller bara leker. Om det är en sak jag gjort upp med mig själv så är det att alltid vara ärlig. Varför kan inte bara alla vara det? Och varför kan inte alla andra bara försöka släppa sina problem ett tag och se vart i världen de står, vad de har, vad de inte har, vad de egentligen vill eller inte vill. Vad de missar. Men nej, det är klart det inte går. Jag vet hur svårt det är att hitta den där lilla smala passagen upp till ytan från alla problem. Och när man väl är där uppe är det en svår balansgång som man alltid kommer ramla från förr eller senare. Men när jag gjort det försöker jag minnas att jag faktiskt varit där uppe och att jag vet att det går. Man måste bara hitta sitt knep för att nå dit, och ha rätt människor runt sig. Och ta emot den hjälp man får, fast man inte vill.
 
Hur som hellst så är jag tacksam för det jag har, det jag haft och för det jag kommer få. Valen jag gjort har byggt upp mig till den jag är idag. Och ska jag berätta en sak för er? Jag är en jävligt stark och bra person! Jag kan utan att tveka sträcka på mig och leva mitt liv. Men som alla andra så har jag mina svagheter. Jag är fruktansvärt godtrogen. Och som alla andra drömmer jag mig iväg och ibland önskar man att drömmarna var verklighet. Det jag behöver jobba på är att faktiskt se människor för vad de är, lita på mig själv och lära mig att backa.
 
Men nu så ska jag inte göra något av det. Nu ska jag skita i hela alltihopa och bara leva lite. Käka mat, glo klart på filmen jag inte hann se klart inatt och sen ta en lång varm dusch. För fan va fint det är att bara kunna gå och duscha hur länge jag vill, hur varmt jag vill, när jag vill utan att behöva tänka på att elda som förut. Det är nog det största plusset med att bo i lägenhet - varmvatten kommer alltid finnas!
 
Vilket långt och jobbigt inlägg det blev. Varsågod! Jag tar mina mantran och lever på.
 
Med Lycka
 
/Ao
Så otäckt långt var jag beredd att gå
I din närhet

A beautiful lie

Kategori: Allmänt

Lie awake in bed at night
And think about your life
Do you want to be different?
Try to let go of the truth
The battles of your youth
'Cause this is just a game

It's time to forget about the past
To wash away what happened last
Hide behind an empty face
Don't ask too much, just say
'Cause this is just a game

Everyone's looking at me
I'm running around in circles, baby
A quiet desperation's building higher
I've got to remember this is just a game
 

Med Lycka
 
/Ao
Such a beautiful lie to believe in

Små trötta ord

Kategori: Allmänt

Har en gnutta svårt att sova. Nackspärren var bättre en liten stund tror jag. Eller ja.. Den kändes väl inte så mycket när jag inte vred på huvudet. Men nu när jag lagt mig i sängen så känns det bara helt hopplöst. Jag måste vara bra imorgon. Jag vill verkligen jobba, och jag behöver de pengarna. Men man är väl helt maktlös när det gäller sånt här. Som en del annat. Men det är bara att räta på ryggen och försöka le. För ingenting kan stoppa mig nu. Livet bara väntar på att jag ska leva det. Med eller utan nackspärr. Med eller utan idioter.
 
Godnatt världen. Önskar glad-tjej.se
 
Med Lycka
 
/Ao
I smile up to the sky
I know I'll be alright

Jag tänker ofta på dig

Kategori: Allmänt

Nackspärr från helvetet. Det är fan inte roligt alls. Sen igår morse har jag haft nackspärr så in åt helskota. Nu kan jag inte titta åt något håll än frammåt. Och nu måste det här gå över för imorgon så jobbar jag ju igen. Ja helga helgen för den delen. Jag hade ju tänkt mig en lång skön power walk idag för att rensa huvudet, men det är ju inte ens att tänka på. Istället sitter jag här i min soffa med vetekudden om nacken medans alla andra är på power meet i Västerås. Det suger ju! Men men, jag får ju njuta av alla bilder alla slänger upp på facebook...
 
Igår åt jag iaf världens godaste mjukglass. Jag brukar tycka att mjukglass är lite för.. ..ja.. ..vattnigt? Men den här.. MUMS!! Den var gräddig och god. Kommer fan drömma om den inatt! Ja, vad hände mer? Det fanns en väderkvarn som vi försökte snurra på. Det slutade med att jag fick hoppa upp på ett par axlar och försöka dra runt den - det gick inte. Det tyckte vi var lite tråkigt. Ja, typ så. Kollade lite film ( = Anna sover genom halva filmen) och vanligt trams. Lagom.
 
Nu ska jag käka vidare på mina popcorn, hämta ett glas cola ur kylskåpet och titta vidare på "Pitch Perfect". Den verkar verkligen vara en sån film som är skön och slapp att kolla på. Precis vad jag behöver. Ja, det där med att jag skulle städa idag var väl bara ett dåligt skämt. Vi var hemma vid typ åtta ikväll och med tanke på att jag ser ut som att jag har stelopererat nacken så tycker jag inte att det verkar vara en bra plan att diska. Alla dessa undanflykter..
 
Med Lycka
 
/Ao
You say: "Now what's your style and who do you listen to?" Who cares?

Nåja

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag plocka upp min bok jag skriver i ibland igen och kladda ner ett par rader. Det är egentligen ingenting jag behöver få ur mig, bara saker jag behöver påminna mig om. Sker som att livet är rätt underbart och att jag kan göra vad jag vill.
 
Igår gick jag och Ludde bort från alla bekymmer.
Tror det är dags att dra sig mot sängen. Mina ögon är fortfarande lika trötta. Det är ju helt otroligt. Och jag har träningsvärk i låren och skinkorna. Det är fantastiskt. På torsdag ska jag rensa huvudet igen, jag längtar. Det behövs. Vi hörs nog efter det.
 
Med Lycka
 
/Ao
Spontaniet är livets bästa krydda /Ao

Pustar ut

Kategori: Allmänt

Jisses vad mina ögon är trötta. Men nu sitter jag iaf och väntar på att all tvätt ska torka. Det finns hundra olika saker jag skulle kunna göra undertiden som jag väntar men jag orkar inte. Pust! Hade tänkt ställa mig med disken men det är så ruttet tråkigt alltså. Så ja, vad ska jag göra istället? Jo, jag ska slå på dumburken och glo på djurakuten och käka spagetti och köttfärssås, och skapa mer disk. Sen ska jag bära upp all tvätt, slänga den på golvet och gå och sova.
 
Imorgon är en ny dag. Jag kan skjuta upp beslut och jobbiga tankar till en annan dag och bara stänga av hjärnan nu. Desstuom ska jag jobba en stund imorgon och sen ska jag ha roligt resten av dagen, kvällen, natten och morgonen därpå. Sängen är renbäddad och solen skiner. 
 
En halvtimme senare:
 
TELEFONJÄVLEL ATT RINGA MITT UNDER DJURAKUTEN!
 
Med Lycka
 
/Ao
It's not in the way you look or the things that you say that you'll do

Stelben

Kategori: Allmänt

Vet ni om en sak? Eller ja, flera egentligen. I mitt förrförra inlägg var det en massa faktafel och lite sånt. Men ja, skit i det. Det spelar ju inte så stor roll såhär efteråt. Sporrarna ligger som vanligt iaf v. 26 och det var ett så jäkla soft år i år!
 
Förut så bestämde jag mig för att röra på mig lite. Och eftersom jag numera har spotify i mobilen (hallelulja) så bestämde jag mig för att ge mig ut på en liten powerwalk med en massa musik i öronen för att tömma huvudet lite. Det var helt jäkla underbart. Jag gick typ 8,5 km på nån timme eller hur det nu var så jag är rätt nöjd. Kroppen och speciellt huvudet hade gärna gått typ lika mycket till men efter de där kilometrarna var jag liksom hemma igen och min häl hade världens skavsår. Nåja, till helgen kör vi igen när jag får lite mer tid.
 
Tänkte faktiskt att jag kunde lägga upp en veckoplanering nu när jag faktiskt har en rätt full vecka framför mig:
 
Tisdag: Jobb 07.00 - 13.00, Hämta linser i K-holm med Becka och P, Tvättstugan 16.00-21.30
Onsdag: Jobb 07.00 - 13.00, Dra till strängnäs på äventyr
Tordag: Dra hem från Strängnäs (ev. via power meet?), städa
Fredag: Jobb 16.30 - 21.30
Lördag: Jobb 07.00 - 16.00
Söndag: Jobb 07.00 - 13.00 + 16.30 - 21.30
Måndag: Jobb 06.50 - 13.00
 
Sen därefter har jag en dag ledig innan jag kör ett par dagar till. Jag kommer knappt ihåg hur det är att jobba. 
 
MEN HÖRRNI!! Jag har ju glömt berätta!! På något helt jäkla underligt vis så blev jag godkänd med en marginal på  4 poäng på sista tentan av första året på sjuksköterskeprogrammet. JAG HAR KLARAT FÖRSTA ÅRET!!! Och Paulina med! Vi är bäst!! Hörde du det mamma? Nu har jag bara en termin kvar till undersköterska och två år kvar till sjuksköterska! Wooho!! Ingen omtenta samma morgon som vi åker till Turkiet. Sommarlov (även om jag jobbar) på riktigt! Inget plugg förrän i september! Underbart!
 
Hade tänkt skriva lite mer om ett par funderingar jag har men det får vänta. Jag börjar faktiskt bli lite trött och jag ska ju upp tidigt så nu ska jag nog borsta tänderna och krypa i säng.
 
Puss på livet även om det suger!
 
Med Lycka
 
/Ao
Baby, keep your eyes on me

Små citroner gula

Kategori: Allmänt

Nu har jag sett min absolulta favoritbok som film. Ska jag vara ärlig kommer jag inte ens ihåg varför jag älskar den boken så mycket som jag gör. Jag vet att jag älskade den totalt när jag läste den och den känslan jag hade efter den har liksom hängt i. REKOMMENDERSAS! Så, filmen då? Ja. Jag står på en helt annan plats i mitt liv nu än när jag läste boken. När jag såg filmen fick jag inte riktigt samma känsla. Mycket är omgjort för att få en bättre "film-story". Jag hatade huvudrollen, Agnes, större delen av filmen, just därför att hon är precis som jag. Jag väntade lite på att bokens händelser skulle ske, förgäves. Det var synd. Men ändå. Känslan som den här filmen gav mig är liknande med den som boken gav mig. Händelseförloppet i filmen passar bättre mot bokens i mina tankar som de är nu. Det är lite otroligt. Och jag grinar inte till alltförmånga filmer, speciellt inte svenska filmer med halvbra handling. Men nu var det så nära ett antal gånger. Det är otroligt. Den här filmen påminner mig om allt jag önskar, saknar, hoppas på och vill. Men även på alla dumma saker, dåliga prioriteringar och chanser jag gjort eller gett. Jag hatar den här filmen just för att jag älskar den. Den visar precis hur livet är, samtidigt som den gör precis tvärt om. Se den!
 
Med Lycka
 
/Ao
"Du kommer bli så olycklig så många gånger"