Clap along if you know what happiness is to you

Ny vecka och sådär...

Kategori: Allmänt

Då är det väl på sin plats med en ny veckoplanering.

Tisdag: Sjuk, Besiktning av TSK 14:50.
Onsdag: Sjuk, Vrf möte 19:00.
Torsdag: Vrf 19:45.
Fredag:
Lördag:
Söndag:
Måndag: Morgonpromenad med Snuttis, Jobb 12:00 - 19:00.

Idag var jag och kära Kristin i Marieberg och handlade lite. Här kommer en lista över vad jag hittade för fynd:

   ¤ Grå tröja med ugglor på, Weat it, 299:-
   ¤ Grå huvtröja med tryck, Cubus, 199:-
   ¤ Svart T-shirt med tryck, Cubus, 99:-
   ¤ Svartrutig BH, H&M, 129:-
   ¤ Ljuslila BH, H&M, 129:-
   ¤ Grått linne/tunika, Only, 199:-

                                        = 1054:-

Fast jag hade ju presentkort på H&M så man får ju dra bort 258:- och då blir det ju bara 796:-

Lyckad dag. Men nu måste jag dra!

/Ao

veckoslut och veckoplanering

Kategori: Allmänt

Så var det slut på veckan... Ännu en vecka har gått och vi har kommit närmre...... ja.... vad har vi kommit närmre egentligen? Måntro vad det är man går och vänter på... Inte kommer vi närmre någe annat än döden egentligen. Och ändå kastar vi bort våra dagar... Eller gör vi det egentligen? Hur gör man då när man inte kastar bort dem? Nåväl, jag tycker veckan har varit relativt bra iaf. Allt förutom Kristins trasiga simkort..... ;( Det ar varit en fruktansvärd upplevelse... Hihi...

Igår var vi på VFR med Lizard. Alla var inte där så va hade lite privat. :) Lizard gick faktiskt bra, jag kan inte säga något annat. Han gick som en klocka om man jämför med hur det varit förut. Det jag saknade igår var bara att jag ville få upp honom lite. Men allt tar sin tid. Vi ska inte stressa fram någe. Då blir det inge bra.

Den 6/9-09 är det en liten tävling ute på VRF och den som känner sig manad att vara funktionär kan bara slå en pling, messa ett mess eller maila ett mail! :p

Ny veckoplanering:

Fredag: Bio? Spelkväll? Någonting?
Lördag: Jobb 12:00 - 19:00
Söndag: Jobb 10:00 - 15:00
Måndag: Marieberg med Kristin :D
Tisdag: Jobb 08:00 - 14:00, Besiktning av tsk 14:50.
Onsdag: Jobb 11:00 - 18:00
Torsdag: vrf 19:45

Men vi hörs!

/Ao

Veckoplanering

Kategori: Allmänt

Måndag: Jobb 12:00 - 19:00
Tisdag: Jobb 15:00 - 21:15
Onsdag: Jobb 16:00 - 21:15
Torsdag: VRF 19:45
Fredag: Spelkväll?
Lördag: Jobb 12:00 - 19:00
Söndag: Jobb 10:00 - 15:00

That's it.


/Ao

Snart är det fredagsmys

Kategori: Allmänt

Det var vad vi trodde iaf. Nu blir det jobbigt fredagsmys/natt/lördagmorgon/dag/ALLT! Jag blir galen. Svärisar alltså... Nåväl. Och min och Kristins planerade tacokväll blev ett kräftkalas... Och Kristin äter inte kräftor.. Tipp topp! Nej jag blir tokigt.

/Ao

Bortglömd eller bara älskad?

Kategori: Allmänt

För alla intresserade kan jag verätta att jag har semester! Elva dagar ledigt!! Nice!

Dagen har varit långsam. Jag gick upp lite lagom i morse. Spacklade lite i lägenheten innan jag fick för mig att åka till Kristin en sväg. Men inte hann jag vara där lång stund inte. Nej för Kristin skulle ut på annat bus. Men jag känner mig inte speciellt bortglömd. ;) Istället åkte jag och våldgästade Ralle lite på jobbet. Trevligt. Sen bar det ju iväg till jobbet. Men nu äntligen är jag hemma igen!

Imorgon är det tacokväll med de närmsta tjejerna. Ni vet vilka ni är ;) Hoppas att det blir trevligt men mat! Men tjejer, vi måste handla för jag har inget hemma. Aja, vi hörs om det imorgon. Haha. Det blir bra! Vad som händer mer i helgen är oklart. Någon som vill göra något? Kanske kan man få med Kristin och göra något kul? :p Eller har hon fått andra intressen? ;) Nåväl, det visar sig. Öppen för förslag om helgen iaf!

Nej, nu är det väl dags att gå och sova. Himla trött är jag. Och min huvudvärk jag haft i två veckor nu sitter kvar. Jag borde nog gå till doktorn. Vi får se när jag vaknar i morgon. Ska slappa hela dagen tills spökena kommer och hälsar på det är inte en bra dag för någon doktor. :) Kanske går jag upp riktigt tidigt och ger mig ut och rider en sväng. Det vet man aldrig. Man vet aldrig något riktigt säkert över huvud taget.

En kulig grej är att Ralle också ska vara ledig nästa vecka. Men dock blir det nog inget Liseberg som vi planerat. Vi ska nog vara hemma istället, men det blir lika bra. Hoppas bara att veckan går långsamt.

Nej, dags för sängen! Ha det gott nu!

/Ao

Kakor!

Kategori: Allmänt

Du kan inte både ha kakan och äta upp den! Jag är arg. En viss människa just nu gör mig riktigt förbannad.. Inga namn. Bestäm dig!
Aja, över till någe roligare (Efter att jag just suddat ut hela inlägget.) Jag har bara en dag kvar till min semester. :) Och imorgon börjar jag inte förrän vid 16:00. Synd att det inte fanns plats till mig på långritten, och Ralle verkar inte vilja skjutsa mig ändå med Lizard. :( Sorry Kristin. Nej, jag vet inte vad som ska hända imorgon annars....

Eftersom så många undrar vad jag ska göra varje dag så kommer här en Veckoplanering:

Torsdag: Jobb 16:00 - 21:15
Fredag: Tacokväll?'
Lördag:
Söndag:
Måndag: 09:30 Hemlis, 17:00 Ridning, 18:30 VIRUS-möte.
Tisdag: 17:00 Ridning

Måste lägga ner nu. Någon måste ha datorn....

/Ao

Uppdatering...

Kategori: Allmänt

Så, allihopa! Igår väckte kristin mig 08:00 för att dra med mig ut och sätte igång ridskolehästarna. Det var mysigt, men va sjutton. Jag hade ju sovmorgon. Paulina verkade dock ännu tröttare än jag. Rebecka den lilla busen sov... :p Det var trevligt iaf. Men eftermiddagen vet jag inte riktigt vad vi gjorde med. :) Sätt utanför ica typ två timmar och snackade. Jag var bara hungrig. :p Sen våldgästade vi hemma hos rebecka en stund och gosade med hennes djur. Mycket trevligt. Men sen blev hungern för mycket. Vi åkte till kristin för att göra mat men upptäcker att hennes underbara mamma hade gjort lasagne så det räckte till alla! Mycket trevligt! Vi slängde ner våra rumpor i Kristins säng en stund och självklart höll jag på att somna. Kan ju inte bli bättre än en mjuk säng, goaste vännerna och godnattsånger :p Sen blev det lite TV-tittande. Och plötsligt var Kristin bara borta... Ja, vart hon tog vägen det kan man ju undra.

På kvällen där så åkte jag och Ralle till sopptippen. Det är nyttigt att slänga en massa grejer! Dock hade jag vid det laget en fruktansvärd huvudvärk. Men men... Det gick väl över lagom tills vi skulle sova.

Idag är det jobb som gäller.

Veckoplanering:

Tisdag: Jobb 12:00 - 19:00
Onsdag: Jobb 11:00 - 18:00, lämna bilen för att byta ruta.
Torsdag: Jobb 16:00 - 21:15
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Nu fick jag ont i huvudet igen. Typiskt.

Och för alla som vill veta hade jag ett mycket bättre inlägg igår. Dock var jag tvungen att ändra det. Synd... :p

/Ao

Måndag...

Kategori: Allmänt

Ville bara säga till alla att jag lever. :p

/Ao