Clap along if you know what happiness is to you

Upp och stå!

Kategori: Allmänt

Jag tänkte bara inleda med att säga att jag älskar min säng. 
 
Var ute med Elin i Örebro inatt. Det var... ...spännande. Det finns inte så många ord för vad det var för kväll egentligen. Den var rätt speciell. Bra speciell tror jag! Träffade på en väldigt trevlig taxichaufför och klängde mig fast i den överfulla bilen. Han pratade så otroligt mycket och vi förstod väl kanske inte allt han sa egentligen.. Ja, fram kom vi tillslut iaf. På förmiddagen idag så har jag väl sovit mest till och från, lyssnat på massa snack och glott på tv. Sen äntligen kom ja iväg till Kumla där älskade TSK troget stod och väntade på mig! Den bilen är nog det käraste jag har.
 
Nu sitter jag i min underbara säng och funderar över livets mysterier.
 
Och vips så har jag stoppat in Jansson ugnen inför påskmiddagen imorgon. Missade visst att jag skrev förut. Busigt! Imorgon blir det även lite åkande med Jonas Oldsmobile och kalas. Det ska med bli spännande!
 
Med Lycka
 
/Ao
 
Ett nytt kapitel - Den Spännande Resan. Häng på vet jag!

Meh?

Kategori: Allmänt

Hörrni läsare! Finn ett fel i förra inlägget!
 
Nåja, söndag kväll. Söndagen blev precis som planerad. Inte mycke mer eller mindre. Imorgon blir det uppstigning tidigt och iväg till plugget vid sju. Så nu borde jag sova. Så, nu ska jag sova. Eller blunda iaf.
 
Med Lycka
 
/Ao

I will bare my soul in time

Kategori: Allmänt

Så sitter jag här en lördagskväll. Med massa värmeljus tända och känner att den stora elefanten har tagit paus från mina axlar en stund. Jag har gjort saker idag och sagt saker som har lättat mitt hjärta. Fått mig att känna att jag orkar liiite till. Även fast jag gjort helt fel så är jag jävligt nöjd!
 
 
Hoppas alla släkte lampan 21.30 idag också? Det är väl klart man gör!?
 
Imorgon är det söndag. Vad gör man på en söndag? Jag tänkte fylla min söndag med lite häst, hälsa på pappa och sen träning på kvällen. Sen är det bara att invänta måndagen och den nya kursen i skolan. Och vet ni? Jag ska ta mig fan fixa den med till slut. För något ska jag väl ändå kunna fixa? Yes!
 
Så, mer än så hade jag inte att säga. Nu ska KENT få hålla mig sällskap resten av kvällen tills jag somnar. Kvällens bästa sällskap, även om nu James Blunt slank in på ett hörn.
 
Med Lycka
 
/Ao
 
You can't break my spirit - it's my dreams you take.

Det var ju det där med att andas

Kategori: Allmänt

Såhär är det nu. Jag ska andas. Andasandasandas.. Imorgon tar vi tag i det här. Ikväll kan jag inet göra mer. Jag har placerat mig här själv. Jag får ta mig ur det här själv. Jävla pucko Anna.
 
Idag har det varit roligt. Tenta på morgonen och sen drog vi (Jag, becka och p) till marieberg. Målet var utemöbler till min balkong. Ja, vad kan man säga. Jag köpte utemöbler, vi fick med dem hem. NICE!
 
 
Ser ni seriöst hur fullpackat det är i bilen? Jag säger inte hur, men ja.. Vi kom hem alla tre. Hihi..
 
Nåväl. Nu på kvällen har jag varit på zumba med P som vanligt. Men nu fick vi även med Becka och Johannah. Underbart roligt! Hoppas och tror på fler gånger!
 
Nu är det gladiatorerna på TV och sen är det väl sängen som gäller. Ska bli skönt att få somna.
 
Med Lycka
 
/Ao

Den ständiga vardagen

Kategori: Allmänt

Jag är en person som gillar rutiner. Eller ja, jag gillar att ha en plan. Det var nog närmare sanningen. Jag gillar att ha ett mål för dagen. Men jag hatar min vardag. Jag hatarhatarhatar den! Jag hatar när det är tyst. Jag hatar att vakna ensam. Usch fy och blä!
 
Så, vad är dagens plan? Tvätta, plugga, äta.. Hm..
 
Men varför försöker jag ens blogga? Det suger.. Nu kom posten och bara massa räkningar med. Suck.. Nä, hur vore det om jag tog mig i kragen och ryckte upp mig lite. Typ som varje dag. Upp och hoppa, skin som en sol!
 
För det finns ju lite ljusa sidor i livet ändå. Ikväll kommer P (på tentaplugg iofs), på fredag (efter tentan iofs) så är det Zumba-träning.. Ja, typ lite så..
 
Nä, pust!
 
Med Lycka
 
/AO

Säg ärligt hjärtat

Kategori: Allmänt

Regel nummer ett: Tro aldrig på något som gör dig glad.
 
Tro aldrig på något innan du har det. Det går åt så mycket energi att bli besviken. Men ja, i mån av brist på problem är det väl bara och tro hur mycket man vill. Små besvikelser kan man ju stå ut med.
 
Vet ni, jag är rätt duktig på att göra bort mig. Okej, det vet ni ju. Jag är en riktig klantskalle. Men nu menar jag verkligen göra bort mig. Men ibland vill jag bara saker så gärna. Jag tror att det är relativt vanligt att man kan vilja saker så mycket att man nästan tror att det är möjligt att få dem. Men så snubblar man som vanligt på mållinjen. Det är lite så jag lever.
 
Jag måste hitta nån bra plan för framtiden. Nått att hålla fast i. Vad? Ja, nått.
 
Med Lycka
 
/Ao

WTF?

Kategori: Allmänt

En bild säger ofta mer än tusen ord.

 

 


Med Lycka

/Ao

Snurra vidare

Kategori: Allmänt

Det är alltid oroligt i mina tankar. Och när alla saker (tillslut) löser sig så lyckas jag hitta något nytt att oroa mig för. Det tar verkligen energi. Jag har just varit inne i en lite lugnare period, men nu känner jag hur de riktiga problemen börjar hopa sig. Det blir bara mer och mer saker som man liksom inte kan ta tag i. Och då är det ändå lugnt nu. Men jag känner att det är på gång. Hur kurerar man sig då? Ja, jag tror enda sättet är att ta tag i det man faktiskt kan påverka just nu. Idag ska jag städa, diska och handla lite. Det är alltid skönt att ha allt sånt urvägen så man slipper tänka på det när resten kommer. Jag önskar bara att resterande problem lugnar sig till efter tentan på fredag.. Suck.
 
Så, varför ligger jag då fortfarande kvar i sängen? Ja, energin tog slut av att göra upp dagens plan. Pust!
 
Med Lycka
 
/Ao

Lätt att vilja tro på dig

Kategori: Allmänt

Ja, vart ska jag börja. Jag är rätt trött idag. Jag har ont i kroppens alla celler. Men det är rätt okej. Man får nått att konsentrera sig på. Varit i skolan idag. Ja, det är väl allt som hänt hittills. Blir väl en sväng till VRF ikväll. Sen är nästa hållpunkt tentan på fredag. Suck.
 
Jag måste sluta tro det bästa om alla människor.

Nä, kanske man skulle ta och slumra till en stund.
 
Med Lycka
 
/Ao
 
Hitta, grundlura, använd, kasta..?

Ont, ontont, ontontont

Kategori: Allmänt

Aj. Det är väl det jag skulle vilja säga. Överallt. Innuti, utanpå. Idag har det varit en massös här och testat min smärttröskel till max. Hon frågade hur det var möjligt att jag fungerade med de spänningar jag hade i axlar och nacke. Jaa.. Har man nått val? Kan säga att hon hittade alla de punkter som strålar upp i huvudet. Massagen var väl ett stort påtvingat migränanfall, men det var det värt. Jag har ont i hela kroppen nu. Men inte ont för att jag sitter fast, utan ont för att allt är löst. Helt sjukt mycket behövde jag det här! Nu ska jag följa ordinationerna: Ha mer roligt, sluta tänk och grubbla, stretcha mer.
 
Jag seriöst däckade efter massagen. jag kunde inte hålla ögonen öppna. Jag somnade som en lite gris. Det var så underbart även fast kroppen gjorde så jävulskt ont. Problemet är väl att jag inte kan sova än på ett tag. Men vad gör väl det? På med lite musik, känn livet! Jag lever än.
 
Med Lycka
 
/Ao
 
Det enda jag önskar mig nu är en stor kram.

Är det okej om jag skiter i dig nu?

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en lite skum dag. Jag har verkligen inte gjort ett skit av det jag skulle göra. Det enda jag har gjort är att dra upp småpojkar som busar med traktorerna ur diket, ätit gott och spelat spel. Det har varit så jäkla nice, men allt jag skulle göra gör sig påminnt.... Ujuj, när hinner man allt sånt då? En annan gång.
 
Nä, men ville väl mest säga godnatt till världen och säga att idag var dagen som livet ändrade sig. Nu ska vi va på topp!
 
Med Lycka
 
/Ao

En liten melodi av livet

Kategori: Allmänt

Ibland får man bestämma sig för saker. Jag betämmer mig för att skita i allt, gå videra. Vandra på helt enkelt. 
 
Jag ska rymma till stallet en stundidag. Jag ska ladda med så mycket ren energi som möjligt innan det är för sent. Jag ska låtsas i mitt huvud att allt är okej en sista gång. Innan jag tappar lusten helt. För mycket mer än såhär orkar jag inte bry mig om att ta. Jag får i alla fall en dag av sol.
 
Ikväll blir det lite rolig zumba och efter det lite mys. Sen kommer det en mellandag, en lördag, då jag tänkte låsa in mig och dra för gardinerna och sura och invänta söndagens bus och massage! 
 
För det verkar inte bli nått jobb i helgen. Det känns... ...helt jävla underbart! Jag är inte på humör kan jag lova! Jag ska släpa mig upp nu. Inta lite mat och dra på mig ridkläderna. Sen släppa verkligheten för en stund.
 
Med Lycka
 
/Ao
 
Me hörrni, fan va skönt att slippa prestera. Slippa ansvaret. Slippa allt!

Ingen rubrik kan någonsin sätta ord på känslan,

Kategori: Allmänt

Fy fan vilka jävla människor det finns. Räkna med en jävla massa förbannade svordomar i detta inlägg.
 
Okej, nu har det gått en halvtimme sen jag skrev de första raderna. Jag har suddat resten av texten trettioelva gånger. Jag skulle vilja slå någon så jävla hårt! Jag skulle vilja kasta porslin i väggen. Stampa sönder telefonen. Vad fan som hellst.
 
Men nu lugnar vi oss och äter godis. Det är ju trots allt det jag gör bäst..
 
Med Lycka
 
/Ao
 
Denna jävla lycka......?

Jag önskar jag aldrig fått den

Kategori: Allmänt

Ujuj va jag hade hunnit med grejer idag! Om jag hade gjort dem såklart. Jag hade hunnit hur mycket som hellst. Men vad har jag gjort idag egentligen? Tja, jag vet att jag var ute och tömmkörde Lizard typ vid två. Vad jag gjorde innan dess har jag inte en susning om. Ändå har jag varit uppe sen åtta.. Jisses Anna, livet bara springer förbi dig.. Ta tag i det!
 
Och låt nu ingen dra ner dig igen. Släpp det, gå vidare. Imorgon är en ny dag och då glömmer vi idag.
 
Jag borde verkligen sova. Jag är trött så jag skulle säkert somna om jag la mig. Men jag har ingen lust. Det känns bara så tråkigt. Det känns som om det vore roligare att dygna för jag kommer vara så trött imorgon ändå. Uppstigning innan sju blir det. Suck..
 
Imorgon ska vi bädda sängar. Känns som om jag kan överleva en sån lektion. Faktiskt. Och så ska vi skriva en uppgift om boken vi läst till seminariumet. Sen sörrni, sen är det helg för hela slanten! Och vad har jag inbokat i helgen då? Tjaaaaaaaaaa.... Såhär ser det ut nu en tid framöver:
 
Fredag: Zumba 18:00
Lördag:
Söndag: Mixad intervall 19:00
Måndag: Återlämning tenta 12:15-13:00, Seminarium 13:15-16:00, VRF 19:00
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag: TENTAPLUGG MED P?
Fredag: TENTA 08:15-12:00
 
Har jag berättat förresten att vi ska ha VFU (praktik) v. 16 och 17? Jodå. Vi ska va på ålderdomshem och gagga runt. Det är väl helt okej. Jag har bara ett problem... Jag fick VFU-plats i Karlskoga........ Det är 10 mil enkel resa.. Så det är tänkt att jag ska sitta 20 mil i bilen om dagen i två hela fulla veckor. JIPPPIE!! NOT! Tänk så nära jag har till Humlan. Det hade vart nice. Eller som P som ska till Odensbacken.. Seriöst, hon behöver bara åka mindre än hälften så långt som vanligt. Jag måste åka bubbelt så långt.. GAAH! Ah, men det är inget att göra, bara att köra.
 
Jaha, nu lär jag inte vara i säng före tolv ikväll heller. Nä, pust.. Nu ska jag hiva mig upp ur soffan och springa de fem metrarna till tandborsten. Imorgon kommer bli en alldeles ypperligt fin dag! Jag funderar på om jag ska ta på mig ett par av mina nya skor. Fast imorgon bitti slutar det bog med att jag har försovit mig och drar på mig mina gula trasiga som alltid annars. Ja, jisses. Det blir som vanligt.
 
Kikade igenom telefonen och lite bilder idag också. Det här var en rolig dag:
 
 
Sov gott nu allihopa!
 
Med Lycka
 
/Ao

Och du gav mig en natt av trygghet

Kategori: Allmänt

Nämen hörrni.. Inatt kommer jag nog aldrig få sova. Jag har legat still hela jäkla dagen och läst den där förbaskade boken. Jag har slumrat till titt som tätt och det gör det ju fullständigt omöjligt att vara trött nu. Så, vad gör man? Vad gör man när man kollat facebook 50 gånger i minuten och när alla bloggar sedan länge är lästa. Jag vill inte ens sitta still, men vad sjutton ska jag ta mig till såhär efter elva på en tisdagkväll.
 
Jag vet vad jag brukade göra.
 
Imorgon blir det en lika trist dag som idag vad jag kan förstå.. Händer inte ett jota. På torsdag är det skola. Suck. Det rullar bara på. Det är nu jag verkligen fått en vardag igen - och jag hatar det. Jag vill inte sitta fast, sitta stilla. Men att upptäcka världen själv är inte lika roligt som när man kan dela upplevelserna med någon. En till själ.
 
Något säger mig att jag ska sluta försöka. Att det är just det att jag försöker som förstör allt. Men vad ska jag göraom jag inte försöker? Vad fan gör folk egentligen?
 
Med Lycka
 
/Ao

Och jag vände på mig

Kategori: Allmänt

Tisdag. Igår var det en rätt värdelös skoldag. Vi åkte våra mil för att gå på nån introduktion till KTC och den skulle väl hålla på två timmar eller nått sånt. Väl där visar det sig att det bara sitter nån sorts vaktmästare och pratar gojja i en kvart, sen var det slut. SUCK!! Ah, men då åkte jag och P till marieberg istället och käkade och köpte skoooooooor! Jag älskar skor. Jag har för mycket skor. Jag har inte råd med nya skor. Jagfick med mig tre par hem. Jisses..
 
Idag har jag bara legat rakt upp och ner och antingen stirrat i taket och tänkt att jag måste läsa en bok som måste va färdig till torsdag eller faktiskt läst lite också. Men usch va tråkigt det kan bli att läsa när man är tvungen. Jag som faktiskt hade saknat att läsa och blev lite glad för att vi skulle få läsa en skönlitterär bok. Men nja, det vart inte riktigt som jag tänkt mig. Sista-minuten-pluggar nu med..
 
Nästa vecka är det tenta. Flum-tenta. Vet allvarligt talat inte ens vad det handlar om. Några jäkla teorier som verkar vara samma men som heter olika. Jag vet inte ens riktigt vad de handlar om. Suck, jag måste ta tag i det hela - en annan dag.
 
För det jag känner för allra mest just nu är att köpa lite melon och smaska på framför tv:n. Det får det bli!
 
Med Lycka
 
/Ao

Gluffs!

Kategori: Allmänt

Så har jag gluffsat i mig en och en halv chipspåse. Det gick bra så fort kan jag lova. Suck, jag kan inte ha sånt ligga.. Nåja. Gott var det!
 
Idag skulle jag ha hunnit med så mycke prylar. Men nä, jag har bara jobbat. Har inte plockat allt det jag tänkt. Men det är ju en dag imorogn med. Jippie. Men för att det ska bli en ny dag behöver jag nog gå och sova snart. Jag har haft så jäkla ont i huvudet och magen till och från nu ett par dagar. Hoppas jag slipper bli sjuk iaf.
 
Inspirationen till ett okej inlägg försvann totalt.
 
Jag är trött.
 
Med Lycka
 
/Ao

Vänd på dig

Kategori: Allmänt

Omplanering och omstrukturering av helgen. Det funkar fint ändå. Vet ni, det var längesen det kom ett schema på bloggen. Här har ni ett kort över helgen:
 
Fredag: Zumba 18.00? Utgång i Örebro.
Lördag: Sova, Tripp till Motala/Vadstena?
Söndag: Jobb 07.00-13.00 + 16.30-21.30.
Måndag: Skola 13.15-14.45, VRF 19.00.
 
Var så god, nu vet ni. Som vanligt är det alt det normala som ska in i det schemat med. Det känns stabilt.
 
Jag sitter som alltid och lyssnar på lite musik när jag fifflar med datorn. Ofta kanske inläggens karaktär påverkar av musiken. Denna gång blev jag dock lite förvånad när jag kom på vad jag lyssnade på. Jag tyckte det lät fint, bekant. Sen när Ulf Lundell började sjunga om öppna landskap så mindes jag allför mycket. Jag har nynnat mycket på den i hela mitt liv med jämna mellanrum. Jag har vetat vart jag har velat ha den, dit kom den. Jag hade så gärna stått där själv och sjungit. Hade så gärna velat lägga vikten vid just de ord som jag tyckt passat. Men det blev inte så, det var inte så. Det blev fint vilket som. Men fortfarande. En gång för alla de gånger vi missat.
 
Nä, puss på er.
 
Med Lycka
 
/Ao
 

Lite snabbt på det jag missade

Kategori: Allmänt

Det ser ut som om jag har två navlar! HAHAHAHA!!
 
Nu ska jag minsann äta Tacos, såhär på en torsdag(?)!
 
Med Lycka
 
/Ao

Leker leken

Kategori: Allmänt

Fan så underbart fin dag! Idag tänkte jag berätta vad jag gjort hittils, kul! Jag vaknade åtta som alla andra mornar, det är omöjligt att sova längre vad jag än gör. Sen drog jag på mig stallkläderna och drog ut och hämtade lite energi hos Lizard. Han är så jäkla busig! Tog en sväng hem till pappa och träffade Jonas lite också, mycket trevligt! Så har jag handlat. Veckohandlat. Det är dags att börja med den skiten igen.
 
Så, nu ska jag laga lite krubb. Jag har ta mig fasiken ingen lust med det. Jag vill åka till sjön och bada! Ja, om det hade varit sommar liksom. Men när man sitter här på rumsmattan och kikar ut genom fönstret så ser det ut som det är sommar när solen skiner så fint! Åh vad jag längtar till sommaren! Då ska jag .... jobba... Aja, och njuta lite med! LÄNGTAR!
 
Vad händer i helgen då? Ja, den som det visste. Kanske att jag får några timmar jobb, kanske inte. Men hur som hellst så spenderas nog lördagskvällen/natten i Kumla/Örebro med Elin. Det kan nog bli riktigt festligt! 
 
Dessutom, nu har min navelpiercing rykt för evigt. Jag skiter i om inte hålet växer igen, det kommer det inte göra. Men nu har jag fått nog av att fastna med den överallt. Så, hur länge satt den? Typ ett halvår. Var det värt det? Såklart! Nu slipper jag fundera på att jag skulle vilja ha en mer! Var priset värt det? Nää.. Även fast han glömde att ta betalt för den så var det inte värt att gå runt med ett hål i magen resten av livet. Men vet ni, jag bryr mig inte. Det är där, det finns liksom inget att göra. Visst, jag gillade min mage bättre innan, men nu ser den ut sådär- Har jag tur så krymper hålet lite, men det kommer aldrig bli nått litet ärr eftersom den vandrade så mycket innan den läkte. Det ser helt sjukt ut. Hhihi..
 
Här kommer en bild på elendet: (OKEJ NU VILL SIG INGET SÅ DEN ÄR UPP OCH NER, Ni får vända på huvudet)
 
 
Nu var det mat som gällde ja! Puss!
 
Med Lycka
 
/Ao

I'm just a dreamer

Kategori: Allmänt

Jag tänker inte brätta vad jag gjort idag. Jag tänker inte berätta vad jag tänker göra imorgon. Jag tänkte faktiskt inte berätta nått alls. Så, varför skriver jag här då? Ja, säg det.
 
Jag är tom. Har en väldigt stor tomhetskänsla ikväll. Men det är inte dåligt idag. Jag tror det kan va nått positivt. Jag tror att det är nu jag får en chans att börja om. Det känns som om den där sorgsna känskan jag burit på så lång tid har försvunnit. Eller ja, en av de senaste sorgerna som är möjliga att släppa. Så Anna, snälla kom ihåg det här imorgon när du vaknar.
 
Så hur kom jag fram till detta? Jo, jag la mig på mitt bästa tänkarställe i hela världen - min vardagsrumsmatta. Inget ställe är bättre än min matta. Jag sitter oftare på den än i soffan.
 
 
Med Lycka
 
/Ao
 
Jag har skrikit färdigt och bröstkorgen är tom. Såg du, jag sprack sönder. Kan du få mina armar på plats? Hallå hallå? Har du blivit stum? Var jag verkligen så dum? Jag är inte gjord av sten.

Återigen på samma plats

Kategori: Allmänt

Tisdag med sol.
 
Nu tänker jag sluta deppa och försöka ta tag i hemmet lite. Ska diska disken jag ställt på hög, jippie.. Jag ska skriva en ordentlig inköpslista med en möjlig matsedel till veckan så jag kan veckohandla imorgon. Jag ska ta hand om mig, för jag lovade det. Men först av allt ska jag rymma till min lycka - Lizard. Jag behöver få gosa in näsan i hans lurviga man och känna doften av solvarm häst. Jag behöver hans energi.
 
På återseende hörrni, för jag ger mig inte nu.
 
Med Lycka
 
/Ao

Du fattar inte vad du missar - du missar mig. Du missar livet. Du missar mitt liv. Big time.

Brev till himlen

Kategori: Allmänt

Till Mamma,
 
Jag saknar dig. Jorden snurrar åt fel håll när du inte är här. Min väg är krokigare än vanligt.
Grattis på din födelsedag! Om du var här skulle jag ge dig hela världen med alla färger den innehåller. Jag skulle ge dig hela min värld! Istället får du en hälsning till himlen.
 
Jag älskar dig Mamma, mer än vad som är möjligt. Och jag saknar dig så hjärtat nästintill brister. Men jag vet att du vakar över oss. Jag vet att du vet att jag älskar dig. Jag vet att du älskar mig. Det är allt jag egentligen behöver.
 
Till vi ses nån gång i framtiden så kommer vi inte närmre än såhär. Så jag lovar att ta hand om mig om du lovar att du tar hand om dig. Så, tills det är dags saknar jag dig mer än möjligt och älskar dig mer än alla stjärnor på himlen kan lysa!
 
Med Lycka
 
/Ao

Ett fel närmare rätt

Kategori: Allmänt

Så sant.
 
Livets melodi är inte alltid glasklart ren.
 
 
Ett fel närmare rätt ett sätt att se på saken
Brukar svälja dina lögner mest för att få känna smaken
Ett fel närmare rätt ett sätt att se på saken
Brukar svälja dina lögner mest för att få känna något

Jag kommer aldrig kunna se det sköra
Om jag inte slutar att bestämma mig
Jag kommer aldrig mer få smaka på det svaga
Om jag inte låter sanningen gro

Jag måste lära mig att se det som finns framför mig
Och det som ingen kan ta här ifrån
Och även om jag inte vet vart jag ska
Så får jag aldrig sluta gå

Ett fel närmare rätt, ett sätt att se på sorgen

Simmar sakta runt i min simpla fantasi
I tiden efter detta där jag låter saker bli
Det låter mig bli ledsen för att låta mig vara jag
Låta mig förlora för att låta mig bli glad

Allt kommer att försvinna bara känslorna vara kvar
Det är mycket närmre än det som varit jag
Tiden efter detta allting ur ett perspektiv
Där allt som är på låtsas plötsligt föds till liv

Med Lycka
 
/Ao

Jag vet allt om dig

Kategori: Allmänt

Söndag kväll. Imorgon är det bara massa bus som står på schemat, underbart hoppas jag!
 
Jag börjar bli för gammal för livet känns det som ibland. Och när jag kollade igenom några gamla bilder hittade jag den här:
Kul att ni fick den på snedden men jag orkade inte vända på den..
 
Vart är jag påväg egentligen?
 
Med lycka
 
/Ao

Jag ger upp!

Kategori: Allmänt

Nu får det vara slut med en massa saker.
 
1) Försöka sova något överhuvudtaget. SUCK!!!!!! Jag avlider så trött jag är på att försöka sova.
2) Vara glad. Jag känner att den här dagen kommer bara att gå utför. Det är en sån där dag när man känner sig förbannad på allt och alla. Och jag har inte ens träffat nån annan människa idag än..
3) Vara en glad granne. Skit ska skit ha. Tänker ine vara schysst i tvättstugan längre. Är det nått i maskinerna på min tid slänger jag fan ut det i korridoren nästa gång!
4) Önska
5) Hoppas
6) Tro
7) Försöka blogga ur mig ilskan. Vad hjälper väl det egentligen?
 
Nä, inte ett skit hjälper det att skriva gär. Möjligtvis blir jag ännu mer frustrerad för att jag inte ens kan sätta ord på sakerna som jag vill. Det ända som kan hjälpa mig nu är min bil. Det blir en tur med tsk ditt vägen tar mig, med KENT i högtalarna och full soppatank.
 
Med Lycka
 
/Ao
 
Jag hatar attt jag måste försöka hata dig för att hata vad du gjort. Jag hatar dig inte, även om du är helt jävla dum i huvudet. Stick! Jag hatar dig..

En tappad känsla

Kategori: Allmänt

Denna morgon... Ja vad säger man? Jäkla skitmorgon. Men det är så - gör dig av med problemet så ljusnar dagen upp! Och tur är väl det, att jag aldrig lär mig. Varit inne nån timme sådär på humlan också och fått deligation så nu är det bara att jobba. Skönt å ha det avklarat med! Yes!
 
Sen va jag ute på tur med galen ponny som ville galoppera snabbast i världen. Pust! Men tillslut så kunde jag jobba igenom honom så han verligen bar upp sig själv. Skön känsla då man inte suttit där på länge. Sen var det att åka hem igen varpå jag halvt krockar med en polis o trappuppgången. Jisses, verkade vara nått span på nått..
 
Hur som hellst. Jag och P har ju varit på ett par zumba-pass. Det är sjukt kul - men sjukt svårt! Alltså, det är ju helt enkelt bara å skita i hur man ser ut å göra sitt bästa. Haha, jag kan tänka mig hur jag ser ut. Senast jag tränade nån sorts dans på riktigt så var det riverdance och jag kan säga att det finns inte en likhet så långt ögat når. Det strular till en del. Aja, dit jag ville komma med det hela var att jag saknar riverdancen. Det var sjukt kul när man lärde sig det också. Vet inte om jag vågar testa mig på alla steg igen, blir nog rätt besviken om jag inte kommer ihåg nått. Jag hade ju kommit rätt långt iaf. Men ja, det var väl kanske 2003 sist så det är väl förståligt.
 
Nu ska jag glutta på torsdagens och fredagens program av Farmen som jag missat av olika anledningar. Sen är det sängen bums för imorgon måste jag va pigg. Det blir "krogjobb" på CROWS på natten!
 
Var bara tvungen att slänga upp en bild som visar hur fina jag och min käraste bror var när jag konfirmerade mig! Lite samma min sådär! Skall inte heller glömmas att min fina moster Gunnel pryder bilden också! <3
 
Med Lycka
 
/Ao