Clap along if you know what happiness is to you

Otroligt intressant.

Kategori: Allmänt

Idag har jag skrattat mycket. Eller, ja. Iaf nu ikväll. Alltid trevligt!

Valborg är inte min grej tror jag. Fattar inte riktigt grejen. Och eftersom det lär bli en tidig morgon i morgon så finns det ingen vits med att sitta uppe och uggla. Usch ja, va onödigt.

Jag har redan tisdagsångest. Usch.

Och inte har jag något vettigt att skriva heller. Antar att jag ska gå upp och ta in hästara för kvällen nu och sen hoppa in i duschen.  Godnatt på er!

/Ao

Så otroligt roligt.

Kategori: Allmänt

Kan man annat än skartta? SOLEN SKINER IDAG.

Och jag ska ta på mig mina gula shorts igen och bara njuta.

Imorgon ska det bli regn och jag ska stå ute med veterinären och alla ponnyföräldrar, men det är ju som sagt imorgon. Idag är det sol och mys.

Drömmar. Vad säger de egentligen? Är det helt enkelt obearbetat material från dagen innan eller försöker de verkligen säga oss någe? Men om mina drömmar försöker säga mig något så får de nog ta och skärpa till sig och bli lite mer specifika. För antingen är de för vaga eller så är jag för trög för mig själv. Kan man vara det? Antagligen.

Idag är listan lång:

¤ Åka till soptippen
¤ Sätta i växellådan i Ralles bil
¤ Göra iordning en hage efter rådjurens vintermat
¤ Kolla igenom sommarbetets tråd
¤ Becka och P (när de nu är lediga? ;)  )

Nej, vidare mot shortsen. Bara det inte blåser för mycket?

"You're listening to the sounds of my breaking heart"

/Ao

TACK!

Kategori: Allmänt

På riktigt. Tack! Sparken i arslet var allt jag behövde. Solen gå upp och solen går även ner. Och man kan inte fortsätta leva i en dröm hela livet. Och visst blir man ledsen när de rosa molnen skingras, men jag kommer bli lättare om hjärtat. Och jag är ledsen nu, och det är larvigt. Jag kan bara vara glad att jag är lite förnuftig ibland.

Och hur ska jag kunna skriva mer om detta utan att någon ska ta det här personligt? Det handlar egentligen bara om mig. Det är jag som är korkad. Så varför skriver jag det här? Varför skriver jag det överhuvudtaget? Svaret är enkelt. Jag får ur mig allt utan att en massa frågor ställs som inte har några svar. Och för att jag inte har någon annanstans att göra av mina tankar för tillfället.

Livet svänger fort. Är jag inne i en period av förändring? Förvirring? Eller snurrar klotet fortare än jag hänger med?

Vem bryr sig? Det är inte jag som är skämtet här.....

"Om jag säger du är vacker"

/Ao

Ny musik - nya känslor.

Kategori: Allmänt

Jag har funderat på det är med musik. Alla gillar ju olika musik. Beror det på vad som händer i våra liv? Att man vill hitta en känsla som finns i en låt som man har i sig. Känna igen sig. Men sen finns det människor som inte lyssnar på texten eller bara tycker att det är ett bra gung i en viss låt. Hur hänger det här egentligen ihop? Lyssnar man inte på samma sätt? Lyssnar man egentligen helt olika? Lyssnar jag på musik på ett visst sätt och någon annan på ett helt annat? Är det därför man har olika musiksmak? Vem vet egentligen? Det enda jag vet är att folk som stampar takten helt fel och sen stampar ännu hårdare för att liksom komma in i det inte fattat att man inte kan få takten i en låt att ändra sig bara för att man klappar hårdare.. Jisses..

Jag hade ju lovat mig att aldrig tappa bort mig. Hur går det? Vart har jag tagit vägen egentligen? Jag är vilse igen..

"I really want you to really want me
But I really don't know if you can do that
I know you want to know what's right
But I know it's so hard for you to do that
And time's running out as often it does
And often dictates if you can't do that
Fate can't break this feeling inside
That's burning up through my veins

I really want you
I really want you
I really want you now
.."

Vad gör man när man håller på att tappa bort sig i spelet? Men jag är glad så då gör det väl inget egentligen? Frågorna är många. För många.

Nu blir det till att hoppa in i duschen för Vi ska visst en sväng till örebro helt random och byta mina skydd till Lizard som inte passade. Och jag ska nog har mina gula shorts på mig. Underbart!

/Ao

.

Kategori: Allmänt

"The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall"

/Ao

Funderingar

Kategori: Allmänt

Nu är jag ledig ett par dagar framöver. Väldigt skönt. Och jag har massor att göra, kanske är det också skönt? Jag är trött på att tänka så mycket. Idag blir det till att spela igenom alla skivor jag har och leta reda på den där låten jag vill höra. Eller bara plocka fram den på spotify, men det är ju ingen sport. Vi får se.

Så, vart ska jag börja med allt jag måste göra? Städa, rida, mocka och fixa massa annat. Tvätt och grejer med... Någon ände blir det väl hur som hellst. Det måste det bli. Jag vill även hinna med att vara vara ute för mig själv en stund. Men det är då jag börjar tänka igen, och det är ju så jobbigt. Nåväl..

Var i marieberg med Becka och P i tisdags också. Jag köpte alldeles för mycket saker. Eller nja, inte för mycket kanske, men det blev för dyrt. Två par skor, två tunikagrejer, en tröja, två par shorts, lite underkläder, benskydd till Lizard och säker en massa mer. Jag är iaf kär i allt jag köpt, och det är ju bra? Sen var vi även inne i katrineholm och åt glass inann P's körlektion. Och sen åkte vi hem till P för att vaxa mina ben. Det gjorde ont. Det gjorde nog ungefär lika ont som jag tänkt mig. Paulina är iaf riktigt bra på det där. :) Becka var bara sjuk mest hela tiden, men hon var bra sällskap ändå.

Jag skulle kunna sitta här oh skriva hela dagen bara för att jag inte vill göra något annat. Men vem skulle vilja läsa allt det babblet?

And when we meet, which I'm sure we will, all I was then will be there still..

/Ao

De underligaste sakerna..

Kategori: Allmänt

Det händer mycket skumt just nu. Igår, till exempel, satte jag i en av mina skivor som jag inte lyssnar på så ofta i bilen. Jag ville höra en speciell låt som jag haft på huvet ett tag - men hittar den inte? Och andra låtar var inte i rätt ordning? Jag tog till och med ur skivan två gånger för att verkligen kolla att den var rätt, och det var den. Frågan är då varför min hjärna bråkar med mig. För en CD kan inte ändrå på sig. Det går liksom inte. Vad hände där egentligen?

Nåväl, nu funderar jag på vad jag kan tänkas behöva handla idag när vi drar på shoppingtur.. Massa olika prylar. Men jag har bestämt mig för att jag inte tänker åka hem förän jag köpt något gult. Det spelar egentligen ingen roll vad det är, men någe gult vill jag ha. Gult är fint.

Fast jag har fått ett sår under lilltån?! ni vet, sådär som man kan få bakom örat, så har jag på lilltån. Man kan ju knappt gå alltså.... Nja, det blir plåster och hoppas på det bästa. Och Becka, om vi ska äta där så VÄGRAR JAG DONKEN!!!!!! Nu, sa jag det först.

Sen bara måste jag lägga ut en bild från maskeraden också när vi var brudpar och red till brudmarschen , för Lizard är såå fin!


Och sen en bild ovanför med ett blått hinder. Lizard ser förvirrad ut och det ser mest ut som att jag ska börja skratta när som helst. Jag älskar min lilla häst. Det går ju att klä på honom det mesta. Underbart!

Och min lever är faktiskt helt med på det här. Den känns knappt alls längre. Så den 15 maj höjer jag upp hindren lite till.

Nää, dags att göra något vettigt.

Förresten, jag och Ralle släpade ut våra katter igår i sele. Debbie tyckte att det var hur kul som helst efter ett tag och ville gå ut igen när vi kommit in, men Tess gillade det inte så mycket. Efter att vi har varit hos veterinären så kommer de iaf få gå ut själva. Då slipper de någon i andra änden av snöret liksom. Skönt!

/Ao

Orden som aldrig kommer ner på papper..

Kategori: Allmänt

Igår när jag satt i bilen hade jag så mycket jag ville skriva, så mycket jag ville säga. Och allt hade jag satt ord på. Men idag är alla ord borta. Förlåt alla stackare som har träffat mitt dåliga humör de senaste dagarna, det är borta nu.

Det är så mycket som händer i krokarna runt omkring mig, men idag skiner solen igen. Och i helgen blir det nya tag. Och i nästa vecka så är det väl påsk om jag inte minns fel? Tidsuppfattningen är något som för tillfället har försvunnit. Och lönen rullar in imorgon också, så jag ska väl inte klaga äntar jag. Andå är det så mycket som aldrig blir som man tänkt sig. Även små grytor har öron..

Nej, som sagt, alla ord försvinner lagom när jag har sansat mig. Tur/otur?

It's a small crime, and I got no excuse. Is that allright with you?

/Ao

Nytt och nytt...

Kategori: Allmänt

Lizard den lilla busen... För nästan en vecka sen så skar han sigi munnen på en pinne eller liknande i hagen (antagligen?). Nu hade det lagom läkt och jag tänkte att det var dags att rida med vanliga bettet ikväll, men icke. Han har såklart lyckats riva upp det igen, så det blir till att rida på hackamore ikväll då. Egentligen så skulle det sähert funka med vanliga bettet också eftersom han inte skärt sig där det ligger an, men bättre att ta det säkra för e det osäkra. Dock är ju varken han eller jag speciellt vana vid hack men det blir nytt och spännande. Och ikväll ska jag minsann använda mitt nya fina schabrak också.

Nåväl. Dagarna tuffar vidare. Semesterdagarna är bestämda (v26, 28-30). Det blir nog kanoners. GSPR kommer bara närmare och det är med skräckblandad förtjusning... Igår tänkte jag på att det inte alls är långt kvar till hästarna kan vara ute dygnet runt! Gud va skönt för oss alla! Och sen vet ni, betet, sommar, långturer. Okej då, kanske det är en stund kvar, men allt är ju relativt.

Såå... nu ska jag göra något vettigt....

/Ao

Nya inneboende!

Kategori: Allmänt

Igår kom det två urgulliga katter till oss. De ska bo hos oss nu så de inte förvandlas till hundmat. Choklad och Snövit/Askungen som de hette då är verkligen för söta. Skygga är de, men det har de rätt att vara eftar allt. Det ger nog med sig med tiden. Vi funderar på att kalla dem för Dessi (Desiré) och Tessa(n) (Theresia). De verkar nöjda med det.

Idag har det inet hänt överdrivet mycket. Jag och Lizard har varit ute på tur och galopperat så leran sprutade. Värst va det var roligt. Sen gick vi genom största vattenpölen någonsin (tre meter lång?) och badade av fötterna. Konsting att han inte är rädd  för vatten.. Hmm... Och i sommar måste jag evrkligen leta redan på något ställe där man kan bada med hästar för Lizard älskar ju att simma! Tips?

Nej, nu ska jag nog släpa mig ner mot soffan och tv:n en stund. Och kanske försöka få med mig en katt ner att mysa med.

/Ao

Vad är det för dag idag?

Kategori: Allmänt

JO, DET ÄR P's FÖDELSEDAG! HURRA HURRA HURRA!!!!!

Paulina fyller myndigt idag! Shit, va vuxen hon måste bli nu ;)
Men vänta? Nä, det går ju inte. För jag är äldst och ska vara mest vuxen, men jag vägrar vara det. Så, hädanefter bestämmer jag hur vuxna alla får vara!

"Kärä lilla krumillur, jag vill aldrig bliva stur!!!" Mwhihiii..

Är det inte en underbar dag idag?

/Ao