Clap along if you know what happiness is to you

För 3 år sen var det ännu varmare än idag..

Kategori: Allmänt





Och jag har hittat så mycke mer underbara bilder som jag sparat undan på en cd. Så mycket som jag glömt, så mycket som jag kommer ihåg. En massa faser. Vilken är min fas nu? Vilken den än är så är jag rätt nöjd med den. Och den där cdn med bilder ska jag gömma undan och inte titta på förän jag hittar den igen. För det är då lyckan kommer vara som störst. Mitt liv på cd.

/Ao

Att bära en hink

Kategori: Allmänt

Det finns få saker jag tycker är riktigt vidriga. Få saker som får mig att rysa längs med ryggrade. Men en sån sak är när folk spyr. Jag pallar det inte. Usch. Ändå får man ställa upp och springa med hinken för den man älskar. Så är det bara.

Så, nu när det var skrivet så har jag väl inte mycke mer att prata om. Imorgon blir det till att äta lite glass och visa mina betyg för Becka och P. Jag blir lite ledsen när jag tittar på dem. Trodde jag gjort bättre ifrån mig än jag egentligen gjort. Men sen tänker jag tillbaka på hur jobbigt det var så blir jag så SJUKT NÖJD med mig själv. JAG KLARADE FAN I HELVETE AV ATT GÅ NATURVETENSKAPLIGA PROGRAMMET! Den ni!

Nu är det annat att klara av, men jag undar om något någonsin kan vara mer ångestframkallande?

Nåväl. Idag red jag i mina nya stövlar också. Benen är helt döda. De är så sjukt snygga men så OTROLIGT tighta. Bara att kämpa vidare.

Sängen - here I come!

/Ao

Fjärilar i magen

Kategori: Allmänt

Internet är en konstig manick egentligen. Men bra för all del. Men ändå, det finns så mycket där. Så mycket man kan göra liksom. Ujuj säger jag bara.

Så, vad ska vecka 22 bestå av? Mest jobb. Lite ridning. Kanske lite solsken? Kanske ska det bara bli en "det blir som det blir"-vecka? Det vore ju helt klart nice! Vem vet.

SNART är det semster. Planer till dess? Jodå.. GSP och sen blir det kolmården såklart, minigolf, smultronstället när P får körkort, glass på hjälmargården och massa mer kul. Och jag SKA på ett eller annat vis bada med Lizard i år. Han älskar ju att bada. Måste bara hitta en sjö med en liten strandbit där hästar får vara. Hmm...

Nää, nått vettigt måste jag nog göra.

/Ao

Meeeeeeennnn då...

Kategori: Allmänt

Vad fan ska vi med bakner till när de ändå "inte håller på med pengar"? Det är väl bara att slå igen skiten och köra allt över internet i sånt fall. Varför ska det sitta en massa snubbar med kostymer och vända papper när de ändå inte håller på med pengar?

Det blir väl till att ta med sig en påse in på ica ikväll och försöka få ut 200 spänn i 5or där då. Kan tänka mig hur det skramlar ner 40 stycken mynt i den där förbannade skålen och hur det rasar över. Underbart! För ingen här i närheten har väl ett rör 5or ligger och skramlar i onödan? Nej, bojkotta hela samhället! Om inte ens banken håller på med pengar så har världen gått lite för långt. Låt oss gå tilllbaka till att byta kor.

Nu skiter jag i planerna för dagen och slänger mig i soffan istället tills det är dags för filmmys.

/Ao

Att gå åt rätt håll...

Kategori: Allmänt

Idag regnar det. Och igår var det sol så jag slängde på mig en klänning när vi skulle fika i all hast. Sen började det regna igår med. Men jag gillar det ändå. Det lätta regnet.

Det är mycke på gång just nu. Imorgon kommer bli en LÅÅÅÅÅNG dag med allt från ponnyridning i Läppe till banbygge på kvällen. Inte kommer jag sitta sysslolös iaf. Frågan är bara hur det kommer gå för mina stackars handleder som håller på att ge upp totalt? Jag behöver semester. Lång semester. Men icke, och så har jag en ponny som gärna lägger hela sin vikt och energi i händerna på mig hela tiden just nu. Och jag bara orkar inte göra något åt det. För det är just de tygelötagen som gör så ont. Nåväl, kämpa vidare.

Och faktiskt så har jag semester snart. Jag jobbar bara 11 dagar utspritt i juni. Underbart! Sen är det guldsporrarna sista helgen dör och handlederna kommer trasa ihop men sen är det SOMMAR!

Ikväll blir det äntligen filmmys! Det är verkligen efterlängtat! Och jag vill ätat popcorn till. Eller pringels??? Eller kanske POLLY!!!?? Välet är svårt.  Imorgon vill jag iaf ha en supergyrosrulle. Jag har drömt om kebab hela natten!!!!!

Inte mycke vettigt att skriva mer än att grammatiken går stadigt nedåt sen studenten. Jisses va jag skriver otroligt dåligt nu för tiden. Okej, mitt nästa inlägg ska avar gramatiskt korrekt och helt utan omvända konstiga ord!

Nää, dags att åka och handla mjölk och sen till hästarna. MYS!

(Nu skiner solen?)

/Ao

Något som aldrig kan ändras

Kategori: Allmänt

Igår hade jag lite födelsedagsfika med Becka och P. Och jag fick födelsedagspresent också. Och det är ingen liten grej! Shit alltså.... Jaa... Mer om det en annan gång. ;)

Idag blir det ett dressyrpass med den tjockaste Lizardponken. Hän älskar gräset på somarbetet! Och klövern. Men det visar sig hur det går. Det blir nog bra.

Sitter och letar lite låtar också. Ibland kan det vara lite klurigt att hitta någe helt nytt bra. Men ibland hittar man otroliga saker - idag är dock ingen sån dag. Men det är bara att leat vidare.

Så varför skrev jag någe alls idag? Jag vet inte. Spelar det någpn roll?

Ta min hand eller låt bara bli..

/Ao

Ingen utanför mitt fönster idag.

Kategori: Allmänt

Igår vandrade jag med hästarna till betet. Och jag kan lova att de visste precis vad som var på gång. Lizard tog täten och bestämde steglängden, allt för att komma fram så fort som möjligt. Jag älskar just det där; att gå med hästarna till betet för förstå gången på sommaren. De två kilometrarna (?) av ren lycka. Men såhär dagen efter är det alltid sorgligt. Det är ingen gosig häst i hagarna utanför. Då känns det så ensamt.

Hur som helst så ser Lizard ut som att han har svällt upp 50 kilo över natten. Och han älskar det! Agnes är överlycklig över den enorma hagen med alla underbara träd att klia sig på. Kan det bli så mycket bättre?

Måste lägga upp ett par bilder från när de klippte gräsmattan på dagarna innan betet också:


Agnes och Tess


Lizard och Tess

Efter att jag gav dem ett äpple var genom fönstret så var det omöjligt att få dem att inte stå och hänga där utanför. Och så fort man öppnade det så kom de gående. Så, jag har numera Sveriges slemmigaste fönster. Underbart!

Det mesta är helt enkelt underbart idag!

/Ao

Vad är det för dag idag?

Kategori: Allmänt

JOO, det är Lizards födelsedag! Hurra!



Grattis på 13-års dagen!

Och så är det Rebeckas namnsdag, och hennes pappar födelsedag och Norges nationaldag. Men framför allt är det ändå Lizards egen dag! <3

/Ao

Underbaraste sakerna.

Kategori: Allmänt

SÅÅÅÅÅÅÅÅ... Vad är det för dag idag? JO DET ÄR REBECKAS FÖDELSEDAG! Hurra hurra hurra!!!! 18 bast blir hon idag, och ikväll blir det present och fika!!! UNDERBART! ;)

Bloggen är tillbaka också, skönt. Det var ju lättare fixat än jag väntat mig. Också det uunderbart.

Underbart är det även att mitt knä känns helt ur led. Lizard var sig själv på hoppningen i måndags om jag säger så..

Nä, dags att fånga in ponnyn och ge sig ut på tur innan jobbet!

/Ao

Solens dag

Kategori: Allmänt

Idag har gänget varit på äventyr. Underbart väder och underbart sällkap på en tur på typ 2 timmar. MYS!!! Längtar till nästa gång! Dagen slutade med grillning med bröderna D och en film på det. Mys.

Imorgon blir det hoppning på VRF. Mycket spännande! Hoppas att det blir kul som det brukar. För det är väl så? Så länge det är kul så är det bra??

Annars händer inte mycket. Eller jo, men inget spec. Jag överlevde den här helgen också och imorgon väntar en mysdag antingen på en filt i trädgården eller i soffan om det mot förmodan är dåligt väder.. Kanske jag sak ta tag i boken jag läser (någon sida då och då) och komma in i den så jag har en sysselsättning? Eller så blir det något annat roligt påhitt.

Ska ta mig in till apoteket imorgon igen och se om jag kan få ut avmaskningsmedlet till Agnes och Lizard nu då. Konstigt att de aldrig har någonting hemma!? Jag blev lite smått irriterad när hon frågade om jag ville ha det innan helgen och jag säger ja och då säger hon att det inte går.. Nehe? Nåväl.

Nä, om det skulle vara skönt att krypa ner under täcket nu måntro? Jopp.

"I believe I can fly"

/Ao

Slutet på en konstig dag.

Kategori: Allmänt

Idag har varit en skum dag. Men ändå en bra dag. Mina guldklimpar förgyllde min tid lite extra!

Imorgon blir det jobb och på söndag blir en det en körig dag. Men det gör inte så mycket. Det är bara att köra på och inte stanna upp för mycket just nu.  Så för att jag ska orka allt detta kan jag ju inte bara sitta här och glo. Borde borsta tänderna och hoppa i säng, mne jag är inte trött. Jag känner för att läsa en bra tidning eller spela spel eller vad som hellst. Men, inte idag.

Nej, sängen var det.

/Ao

...

Kategori: Allmänt

"Won't open my mouth
You know what I'll say
It hurts me that it's gotta be this way
I can no longer hide
God knows I've tried
I held on as long as I could
If I could change it I would
This is the way I am
And this is what I do

I cry my tears
But they're not for you
Playing a game
I know you've done too
I shouldn't have waited
But still it is all the same
'Cause you know
I'm just playing my game


Close your ears if you don't like
The sound of my voice
You're acting like I
Like I had a choice
But to leave you behind
Well, I've made up my mind"


/Ao

En ny chans

Kategori: Allmänt

Så nu har Lizard fått nya skor på. Skönt att bli av med snösulorna som suttit där länge nog. Underbart! Och Agnes njöt av att få klippa naglarna lite. De är fina de där små trollen!

Snart är det dags för lite jobb igen innan jag hoppar ner i sängen igen. Det känns som om det enda jag gör är jobbar och sover men det är ju verkligen inte sant. Jag måste bara fokusera lite mer på sakerna där emellan.

Veckoplanering:

Ons: Jobb 15-21.15
Tors: Jobb 8-16, FIKA??!! :)
Fre: LEDIG! Två tornen? :)
Lör: Jobb 10-18
Sön: Stalljour morgon.
Mån: LEDIG!

Inte helt överjobbigt ändå. MYS!

Nä, måste nog elda lite så jag kan duscha sen efter jobbet. Jobbigt det där med att elda, men något måste väl vara jobbigt också. Annars är det ingen sport.

/Ao

Är det Gud som gråter?

Kategori: Allmänt

Jag är arg på spotify! Vaddå bara spela en låt max 5 gånger? Jag har ju suttit och kört en låt endast nu typ i tre dagar för att den är så bra. Och nu får jag inte höra den mer på jättelänge!!! (Om jag inte betalar 45 kr i månaden......) Hmm... Sorgen är total.

Igår hade vi markarbete på VRF också. Lizard är så rolig. Speciellt när han tänker för mycket. Gubben.. Hoppning nästa vecka då.

Idag blir det jobb 15-21.15. Sen sängen igen. Och vad ska jag göra innan det då? Jo, jag ska sitta här och glo en stund och lyssna på james blunt (!?) sen tror jag faktiskt att jag ska sova en timme till. Hopppas på att få och skicka ett par sms också. Det är alltid mysigt.

Nu har jag den här känslan igen, att man bara väntar på något.Ofta tänker jag "bara den här veckan också". Vad väntar jag på? Det är inte sommaren, det är inte lönen, det är inte nästa sommar heller. Det är något som inte går att sätta fingret på. Det vore ju sorgligt att människan bara går runt och väntar på att få dö. Inte vet jag ens om väntan tar slut då. Är det väntan på meningen på livet? Men meningen med livet ändras kanske med tiden? Eller så ser man det så simpelt som att människans mening här på jorden är att fortplanta sig - så som allt annat. Det kan ju kännas lite deprimerande också. Kommer jag veta när jag kan sluta vänta på det jag väntar på?

Nåväl. Dags att gå och slumra en stund nu tror jag.

"You and I have been through many things.
I'll hold on to your heart.
I wouldn't cry for anything,
But don't go tearing your life apart."

/Ao

Vart tar allt vägen?

Kategori: Allmänt

Jag lever idag med. Helt otroligt att jag kunde överleva gårdagen. Jag har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv tror jag. Eller ja, nu ljög jag. Inget slår hur mycket jag frös i ambulansen förra gången men det var väl bara av chock? Nåväl. Kallt som satan var det hur som hellst igår. Och det blåste. Från alla håll. Men jag såg många fina ponnyer och många vaccinationsintyg och mätintyg. Otroligt va många D-ponnyer som är 148,0cm.... Otroligt va olika stora de kan vara också. Men det är så livet är antar jag.

Ikväll blir det till att åka till VRF med Lizard också. Hoppas det blir någe positivt idag. Han har varit fruktansvärt jobbig att rida senaste veckan. Slängt sig hit och dit och kastat med huvudet. Och då låter det som om han har ont, men icke. Jag har kännt igenom honom trettielva gånger och han är ju glad och larvig. Och hur kan man bli arg på en glad ponny som älskar livet? Det är där jag förlorar...

Sen blir det jobb i veckan. Tisdag, onsdag, torsdag, lördag. Hmm.. Jo, men jag ska väl överlevadet med. Det måste jag göra. För just denna månad har jag varit väldigt slösaktig med mina pengar. Handlat lite för mycket kläder. (Inte ofta jag gör det?) Fast jag är glad, så jag tänker inte känna mig för fattig. Det blir till att snåla på fika fram till den 15:e.

Förresten. Jag fyller år snart! Och vad fyller jag i år? Jo, inte kan det vara mer än 16. Fats det är väl dags att inse att jag fyller 22. Och om man får önska sig saker när man fyller så mycket så önskar jag mig några bra CDskivor, att min tatuering blir gjord säsong 5 och frammåt av HOUSE M.D och glada dagar. Inte helt ömöjligt.

Nu lyckades jag trycka på någon skum knapp också. Ljudet blev helskumt på datorn så låten på spotify vart inge bra. Och även fast jag har gått in på alla ljudinställningar hittar jag inte rätt och kan inte göra tillbaka. Typiskt, för den här låten blev dålig nu. Eller så var det bara det att kag har haft ludd i örat i fem dagar? Hmm.. Vem vet?

Nehe, dags att göra något annat än att sitta här vid datorn och gnälla. Leta upp lite ny musik att lyssna på? Jag känner mig lite smått beroende av musik för tillfället.

"Like rain on open sky

Don't know the reason why

But I'll always choose the black in front of white

And when it hurts the most

I'll push a little more

I'm back where I started at

You know I'm a little lost.."


/Ao