Clap along if you know what happiness is to you

Åh.. Just det..

Kategori: Allmänt

Glömde ju massa roliga saker jag skulle skriva.. Men nej. Nu hinner jag inte ändå.. Snabbt det vänder.

"Jag ska kasta allt när jag går
Fräta bort allting med Thinner
Speciellt sånt man aldrig får glömma
Jag ska stanna kvar länge ikväll"


En annan gång då..

/Ao

Så, är det så det fungerar?

Kategori: Allmänt

Söndag morgon. Undrar hur länge flugorna kommer orka kämpa emot de allt kallare nätterna? Än så lever de, men de kan inte ha många dagar kvar väl? Undrar hur det känns att vara fluga. Eller vad som hellst liksom. Hmm.. Nä, för djupt.

Idag blir det fika. Möjligtvis någon gång fram emot kvällen. Så tills dess ska jag... hmm... Tja... Göra precis vad jag vill? Nästan. Ska slänga mig i soffan och glo på den där fyrkantiga saken som kallas tv. Sen ska jag ut en sväng med Lizard och hoppas att han kan vara lite lugnare idag. Igår slängde han runt och gnäggade var 5:e meter som en annan hingst. Och han hade väldigt bråttom hem = måste galoppera så fort som möjligt.. Dock fick jag honom faktiskt rätt fin ett tag där även i galoppen. Mysponny! Det blir min dag det.

/Ao

För oss alla..

Kategori: Allmänt

Här kommer ett par saker som alla borde veta. Att hålla det för sig själv vore själviskt.

  • Tvivel dyker inte upp i ord, de finns redan i våra tankar
  • Att leva utan tvivel och frågetecken är som att leva utan hjärna
  • Tvivel och frågetecken är visdomens hemlighet
  • Det är inte tvivel som gör oss illa, det är visheten
Och allra sist:

Naturen gav oss ögon fram i ansiktet av en anledning.

/Ao

Du är allt jag har kvar..

Kategori: Allmänt

Fredag. Redan fredag. Skulle kännas kul om jag inte var så trött. Jag är trött hela tiden. Varför? Ja, vem vet? Och så vill jag klaga lite över att jag har så förbannat ont i axlarna/nacken. USCH!! Jag vill sova i 100 år. Typ..

Idag ska jag se till att få ut Lizard på en tur. Och så ska det städas lite. Plocka reda på alla papper och se vad som är räkningar - och kanske betala dem.. Planera helgens måsten och försöka klämma in något roligt. Försöka göra alla måsten till något roligt. Försöka överleva. På torsdag så åker vi till Nyköping på räkkryssning hur som hellst. Hoppas på att det blir mysigt och lite lyxigt.

Känner att inspirationen att skriva något roligt inte riktigt finns. Ändå känns det som om jag behöver skriva något. Vad? ...

På måndag drar jag och Becka (och p?) förhoppningsvis till Örebro och inhandlar roliga prylar. Jag känner för att trösthandla även fast jag inte behöver tröstas för något speciellt. Bara slänga allt jag vill ha över armen och gå till kassan. Som om man hade sådär oändligt med pengar så man inte ens behöver kolla prislappen. Undrar om det verkligen vore roligare då?

Och så måste jag sluta lyssna på KENT. Förbannade Kent är så bra på att sätta ord på saker. Men jag orkar inte.

Nu till kylskåpet. Måste nog helt enkelt fylla på för att få lite energi till dagen. Vettigare tankar.

Puss!

/Ao

Är du lycklig nu?

Kategori: Allmänt

Vädret påminner mig om att hösten är på väg. För en sekund så såg jag gula löv och kände vinden av en härlig galopp bland alla höstfärger. Såg den vita snön. Snögubbar. Men verkligheten var för en gångs skull snabb på att komma ikapp mig... Nu väntar en evighet av eldande, av att frysa. Av snöskottning, oplogade vägar. Ishalka. Fodringar 4ggr om dagen. Jag fryser.

Äntligen har jag hittat orden
och jag hittar dina händer
under bordet.
Vi hinner bli något stort än
Växa några meter
innan sommaren
blir oktober...

Är du lycklig nu?
Har Vi tid
innan allting tar slut?

Det ligger tomhylsor i parken
Våra fötter är en meter
över marken
Jag visste att du skulle bli stark sen
Min hand i Din hand
när kapporna vänder efter vinden...


Jag måste rycka upp mig. Åka till hästarna och krama om dem och säga till Lizard att det är dags ikväll.

/Ao

Minnen från förr..

Kategori: Allmänt

Jag har nog inte förstått hur mycket jag verkligen har saknat min Emma. Idag träffades vi iaf efter jobbet och tog en pizza i stadsparken och pratade lite om gamla tider och mycket om nya tider. Tänk att det måste ha varit nästan 1½-2 år sen vi sågs på riktigt förra gången. Det är så otroligt om man tänker på hur vi satt ihop förut. Ändå var det samma gamla sköna Emma med samma värderingar i livet. Underbart! Och det är skönt att veta att hon fortfarande finns där ute, i nöd och lust.

Annars ser livet ut som vanligt. Jobb. Hästar. Sova. Äta. Busa. Dock blir det inget fika nu på ett tag eftersom Paulina så fint fick för sig att åka utomlands och inte har hört av sig när de landade. (Hoppas allt gick bra??) Nåväl. Så är det här i livet.

Lagom till veckoslutet så åker jag och Ralle iväg och klappar varg. Hans julklapp förra året från mig. Jag hoppas att det blir urmysigt och att det är någolunda fint väder. Hur som hellst kommer det bli kanon - det kan liksom inte bli annat. Mys!

Imorgon drar lektionerna igån på VRF också. Och Lizard är någolunda klar för det. Han har konditionen och springet, men han är förjävla fet efter sommaren. Men det är liksom så det är. Bara att jobba lungt.

Nä, nu blir det kvällsfika och sen sängen. Ralle ska ju upp 05:15 imorgon så...

/Ao

Uppdatering..

Kategori: Allmänt

Bara lite nytt att se. Ingen kan bli ledsen att jag inte uppdaterat mer :)
/Ao