Clap along if you know what happiness is to you

Sommar utan värme

Kategori: Allmänt

God måndag allihopa. Jag är sjuk. Det huden igen. Nåja, det är bara att hoppas på det bästa och se fram emot läkarbesöket på torsdag. Och på onsdag ska jag klippa håret. Det är även Power Meet i veckoslutet/helgen men då är det jobb som vakas, precis som vanligt. Att man aldrig lyckas ha ledigt den helgen. Nåväl, mår jag bättre kanske vi åker en sväng over torsdag dag - fredag eftemiddag. Det visar sig. 
 
Helgen har bestått av guldsporrarna och alla dessa boxar. 124 mobila boxar hade vi i år och en del planering och uppstyrande. Dock flöt allt på väldigt smidigt och man kan inte klaga på nått. Alla var glada och uppåt fastän vi satt i spöregn. Det ända som var skit var febern som kom smygande och huden som fukkade ur..
 
Idag har jag inte kommit ur sängen än. Hade planer på stillasittande saker jag måste hinna med men jag orkade verkligen inte på förmiddagen. Tog en tyckasyndommig-dag i sängen istället och det behövdes. I eftermiddag är planen att jag ska laga mat. Sen ska jag kika när Mattias tapetserar nya sovrummet. Mycket kan jag göra, men tapetsera ger jag mig inte in på, speciellt inte när jag är sjuk. Då sitter jag istället på åskådarbänken och langar verktyg och grejer. Sen kan jag tänka mig att soffan kallar till kvällsmys.
 
Hur som hellst, jag tänkte kika in här för att berätta att jag hittat ett blogginlägg där någon äntligen har fatatt vad livet går ut på. Varje gång jag hittar någon som äntligen hittat den där känslan jag hittade själv för ett tag sen så blir jag lycklig och det känns som att det finns hopp för framtiden. Det gäller bara för dem som hittar den här känslan att hålla fast vid den även om det kan vara svårt i början. Men tillslut när man hittat sig själv i det hela så går det på ren automatik. Jag tänkte ta mig friheten att vidareförmedla några rader istället för att själv skriva allt som jag gjort förut. Så, till alla ni som behöver hjälp att gå vidare med livet:
 
"Slut med komplikationer i mitt liv. Punkt. Ska ta vara på livet. Suga på varje karamell. Inte tänka för mycket. Ta en dag i taget om det är vad som krävs. Njuta av varje känsla, varje beröring, varje ord."
"Varje smärta har lett mig hit, där jag är idag. Tack och lov. Allting har en mening vare sig det som händer är bra - eller dåligt. Har lärt mig det nu. Och är tacksam för det. Faktiskt. Allting man gör och allting man säger - kommer tillbaka. Karma om du vill. Och det handlar om hur du behandlar andra, och vad du ger tillbaka. Både på gott och ont."
"Jag har insett att mycket hänger på mig, på många sätt. Jag måste ta vara på det jag lärt mig i allt detta, utan att tappa fokus på vad som är viktigt. Ge och ta. Inte ta saker och ting för givet."
"Även små ting av lycka leder till storverk i slutändan. Jag ska sluta analysera och läsa in vad som sägs mellan raderna. Bara ta det för vad det är. Det får räcka. Jag har insett att jag måste ändra mitt sätt att tänka, hur jag hanterar saker, hur viktigt det är att vara ärlig. Att öppna kort är det som gör livet enkelt, och okomplicerat att leva. Och varför komplicera saker när man inte behöver? Jobba på det som är dåligt, fokusera på det som är bra - och gör det mesta av varje dag. Behöver inte vara svårare än så. Jag har haft en lång resa hit, men är oerhört glad över att ha anlänt."
 
När jag först läste inlägget så kändes det som att jag själv skulle kunnat skriva det. Dock hittade jag små saker jag inte kan hålla med om. Författaren till de ovan skrivna citaten menar på att man ska vara sig själv och lite till. Det skulle jag aldrig säga att jag skulle vilja ha som mål. Jag är jag, varken mer eller mindre. Dock har jag en stor personlighet så det kanske är det som får mig att känna mig nöjd med att bara vara jag. Jag är bra!
 
Men nu ska jag göra precis så som författaren till citaten säger:
"Nu ska jag bara njuta av livet, sommaren och kärleken. Låter otroligt klichéaktigt, men jag står för det, precis som med allting annat. Nu väntar jag bara på att kärleken ska kliva in genom dörren - om en timme eller så..."
 
Och hänga upp tvätten.
Och kanske till kvällen ringa och prata med totto.
 
Med Lycka
 
/Ao
Att ta vara på livet

Snöjakt

Kategori: Allmänt

Vilken dag! Jag har varit sådär jobbigt förkyld en längre tid nu. Igår var det katastrof. Nu ikväll känner jag dock att jag är på gång igen. Jag har fått en del gjort idag. Mycket såntdär som man skjuter upp. Men idag har jag mailat, ringt, betalat räkningar och löst saker och ting. Har även skrivit ner de grejer jag behöver ta tag i under den närmsta framtiden. Det är så skönt för då slipper jag ha det i huvudet och vakna mitt i natten för att komma på saker jag nästan glömt. Dock har jag suttit hela kvällen med boxlistor. Och mer blir det imorgon. Får väl se om herrarna i huset väcker mig som i morse och hoppar i sängen. Lika bra vore väl det så jag inte somnar om efter att Mattias klocka ringer. 

Idag suger det ordentligt i hästtarmen. Om ett par år hoppas jag ha en egen kuse igen.

Alltså, sova. Det är precis vad jag ska göra nu!

Med lycka

/Ao
If they don't know you personally
Don't take it personal