Clap along if you know what happiness is to you

Öh?

Kategori: Allmänt

Usch va jobbigt det är när livet är lite upp-och-ner en längre tid. Just nu känns det som om jag skulle vilja läga mig i sängen, dra täcket över huvudet och sova i tusen år som värsta Törnrosa. För vet ni, det är kallt... Det är svinkallt! BURR! Jag fryser nästan rumpan av mig när jag är ute i stallet. Fingrarna och tåna ska man inte ens prata om. FY! Men det är såhär. DET ÄR SÅHÄR.... WHY?
 
Nåväl. Jag är nog mest trött. Jag orkar inte ens skriva ner allt kul jag gjort den senaste tiden. Och inte om det jag ska göra. Och det tråkiga har jag ingen lust att dra upp. Sååå.
 
God natt..
 
/Ao

Mest för att jag inte har nått annat att göra..

Kategori: Allmänt

Idag är det lördag. Imorgon är det söndag. Igår var det fredag. Logiskt.
 
Det händer inte mycket just nu. Senaste nytt är väl en sjuk spänningshuvudvärk. Eller ja "nytt och nytt", men värre än innan. Det ända som är bra medden är att jag kan skylla att jag inte gjort ett skit vettigt idag på den. För jag har verkligen bara totaldeppat hela dagen. Så mycket regn, kall och otrevilgt.
 
Imorgon är det KM-dressyr på VRF. Det blir ingen ritt för mig. Dock ska jag agera protokollskrivare under LA och de medelsvåra klasserna. Vi får väl se hur bra jag lyckas med det. Sjukt länge sen jag skrev. Resterande del av tävlingsdagen sitter jag iaf och räknar på protokollen tillsammans med Becka och P är speaker. Då är allt som vanligt igen!
 
Nä, hej då!
 
/Ao

Varför blev det såhär?

Kategori: Allmänt

"Lyssna nu Gud
du som vet vad smärta är.
Det är tyst
orden är svåra att få tag i.
Det är tomt
ändå är spåren
efter en älskad människa kvar.
Jag saknar så det gör ont.
Tystnaden fylls av mina tårar
och tomheten av mina minnen..."
 

/Ao

Vart är din verklighet?

Kategori: Allmänt

One of these days the ground will drop out from beneath your feet 
One of these days your heart will stop and play its final beat 
One of these days the clocks will stop and time won't mean a thing 
One of these days their bombs will drop and silence everything 

But it's alright 
Yeah it's alright 
I said it's alright 

Easy for you to say 
Your heart has never been broken 
Your pride has never been stolen 
Not yet not yet 

One of these days 
I bet your heart'll be broken 
I bet your pride'll be stolen 
I bet
One of these days

One of these days your eyes will close and pain will disappear 
One of these days you will forget to hope and learn to fear 

But it's alright 
Yeah it's alright 
I said it's alright 

Easy for you to say 
Your heart has never been broken 
Your pride has never been stolen 
Not yet not yet 

One of these days 

I bet your heart'll be broken 
I bet your pride'll be stolen 
I bet
One of these days  

But it's alright 
Yeah it's alright 
I said it's alright 
Yes it's alright 

Don't say it's alright

One of these days your heart will stop and play its final beat 
But it's alright 

Mysigt

Kategori: Allmänt

Dagens tur med Lizard skulle ju bli en mys-tur. Visst han är alltid mysig, men det är jobbigt när han är galen samtidigt. Allt slutade med ett ponnyhuvud på min näsa = näsblod.. Martingal nästa nu igen!
 
/Ao

Hurra!

Kategori: Allmänt

Solen skiner verkligen idag. Jag har haft lite slö-mogron. Eller nja, jag har ju gjort grejer men det har känts lugnt och skönt ändå. Det är så himla skönt att vara mellan två kurser. Det är liksom två dagar nu där jag inte behöver eller ens kan änga mig åt plugg. Det ända jag ska göra i pluggväg är att hämta ut böckerna till nästa kurs som väntar på mig på OKQ8. Fy fasiken va dyrt det är med studentlitteratur! Det är inte klokt.
 
Annars idag så känns livet helt tipp topp. Jag tänker ta en lång tur med Lizard och njuta av hösten. Sen tänker jag bara pilla runt med sånt jag känner för. Kanske kommer jag slå mig ner i soffan, kanske tvätta en maskin, vem vet.. Hur som hellst, det jag gör tänker jag göra med glädje!
 
/Ao

Ja, vad säger man

Kategori: Allmänt

En och en halv dag fylld av tenta ångest. Hemtenta. Nu är skiten skriven och skickad till Urkund och imorgon drar jag och lämnar in papperskopian med. Punkt. Så, om det här vill sig väldigt väl så har jag 7,5 högskolepoäng intjänade. Vill det sig illa blir det omtenta - risken är stor..
 
Såhär såg det ut när det såg som bäst ut på bordet under tentaplugget:
 
Imorgon har jag även en arbetsintervju kl. 10.00. Spännande. Då kanske man kan få jobba lite timmar ibland. Coop klarar sig ju säkert utan mig ett tag till. Sen blir det som sagt att styra mot Örebro och lämna in tentan och efter det blir det såklart KALAS! Shopping och käka på MAX!
 
Idag är det även kanelbullens dag.Vi har bakat två plåtar bullar såhär på kvällen och de blev asfina. Dock samarbetar inte telefonen med någonting just nu så det blir ingen bild på det. Men ni kan tänka er!
 
Nä, Puss och Kram!
 
/Ao
 
 

Nytt att läsa

Kategori: Allmänt

Jag hittade en ny blogg att följa idag. Jag är osäker på om den är bra för mig. Det jag läste var så totalt fyllt med smärta. Så totalt utlämnande och förvirrat. Så som jag på något sätt känner mig inombords. Det var som om jag skrivit allt själv. Jag visste inte att känna såhär..
 
/Ao

Solskenstankar

Kategori: Allmänt

Man skulle kunna säga att det är en fin dag idag. En bra dag. Men visst vore det att överdriva lite? Jag har inte fått arslet ur vagnen till att göra något vettigt. Jag pallar inte med att slita mig från datorn även fast det inte hänt ett skit de senaste två timmarna. Även fast jag egentligen har massor att göra. Suck!
 
Tenta imorgon då... Jaha? Och? Så känns det. Jag kan inte mer än försöka få det till något vettigt... Förberedd? Nä. Tror inte på det där med att plugga dagen innan. Det som inte sitter innan får jag inte in iaf. Och försöker jag pressa in det ploppar det andra ut. Det funkar liksom inte. Jag får köra på känsla.
 
Annars? Ja, igenting alls egentligen. Jag kanske skulle rycka upp mig lite. Det är ju mycket jag ska göra..
 
PUST!!
 
/Ao