Clap along if you know what happiness is to you

Snabbis..

Kategori: Allmänt

Här kommer mest en snabb veckoplanering för den som är intresserad:

Måndag:
Våldgästa Kristin?
Tisdag: Jobb 15:00 - 21:15
Onsdag: Jobb 15:00 - 21:15
Torsdag: Vrf 19:45
Fredag: Jobb: 08:00 - 14:00
Lördag: Jobb: 12:00- 19:00


Och vet ni. Runt jul/nyår där någonstans så ska jag och älsklingen åka bort någonstans och åka slalom. :) LYCKA! Det var verkligen år och dagar sen.. Nått vi inte gjort tillsammans förrut. Jippie!!

/Ao

Uppdatering.

Kategori: Allmänt

Tidiga mornar och sena kvällar.. Det blir på något vis alltid så. Ikväll jobbar jag till 19:00 och sen är det bara att slänga sig i soffan och glo på idol (om jag inte somnar). Imorgon blir det till att ge sig ut i skogen för att hugga adventsgranar. Det är sånt man bara måste göra för er som inte vet. :p

Jag tror jag ska uppdatera min veckoplanering inför helgen:

Fredag: Jobb 14:00 - 19:00, Idol 20:00
Lördag: Hugga adventsgran, Kadriljträning 16:30, Baka tårta 18:00
Söndag: Åka till Vrf 08:30, Barnkalas 10:00, Fixa i ordning hästarna, Tomteparad 16:00
Måndag: Sova!

Söndagen kommer bli extrem men jag hoppas ändå att folket kan sköta sig så att allt flyter på som det ska. Nu skrev jag nyss en halv sida om en massa skit men det fick jag sudda. Hatar att behöva göra så, men i det här fallet så är det bara för att vara smidig. Orkar inte en massa tjafs.

Jag är sjuktgaletsupermegatrött!! Typ så... Funderar på att slänga mig i sängen och sova en timme till innan jag ger mig ut och rider. Men jag blir så knasig i bollen efter det bara. Vet typ inte vilken dag det är. Haha, så är det. Har redan varit ute och mockat iaf. Skönt att ha det avklarat! :)

Och för er som inte vet så är jag ledig hela julhelgen och nyårsafton. Toppenbra!! :D

Nej, nu tror jag att sängen kallar på mig.

/Ao

*

Kategori: Allmänt

Going back into time,
Blind through the night,
remember, when it just took all over.
Taking me higher,
thoughts in my mind,
on the roof, up lifting, and drifting away.
From city to city,
from dawn to dawn.
And the whole generation,
is on the run.
Good bye to the past, hello to the future
as the struggle continues..

Theres no fate.

Someone's gonna ask you,
about the truth, and the meaning,
expecting another answer
to be sure he's on the right side
and you're on the wrong
do not listen, its your decision
from face to face, from soul to soul
and the whole genereration
is out of control
,
good bye to the past, hello to the future.
as the struggle continues..

Theres no fate

"Scooter - No Fate"

Bland tomtar och troll..

Kategori: Allmänt

Veckoplanering:

Tisdag:
Jobb 12:00 - 19:00
Onsdag: Jobb 12:00 - 19:00, Kadriljträning 20:15
Torsdag: Jobb 14:00 - 19:00, Vrf 19:45....
Fredag: Jobb 14:00 - 19:00
Lördag: Vrf 18:00 (baka tårta)
Söndag: Barnkalas 10:00, Vingåkersmarknaden 16:00

Full vecka som vanligt. Vart ska jag hinna sova? Jag är verkligen i ett stort behöv av somn, av att sova ikapp... Men det blir när det blir.

Annars så händer inte mycket i livet just nu. Eller jo, det gör det väl. Men det är det vanliga. Fullt upp, men inget roligt.. Eller jo, det med men det blir lite mycket av allt så det känns mest tungt. Men men.. Det som inte dödar, det härdar..

Funderar på att ta ett break från allt just nu. Plocka bort allt som går från schemat och bara göra ingenting. Det vore bra skönt kan jag lova. Men jag vet att det inteskulle bli någe bra i längden..

Nej, slut på mitt tjat. Nu är det dags att mosa i sig mat och sen åka till jobbet.. Vilket liv..

/Ao

Tisdag..

Kategori: Allmänt

Vi börjar med en veckoplanering:

Tisdag: Jobb 15:00 - 21:15
Onsdag: "Personalfest" 14:30
Torsdag: Jobb 08:00 - 12:00, Vrf 19:45
Fredag: Jobb 14:00 - 19:00, Tjejmys + bio
Lördag: Jobb 12:00 - 19:00, Kalas
Söndag: Vrf 14:45

Tja, det är väl vad man kallar fullt upp..

Det börjar redan mörkna ute nu känns det som. Wiie... Jättekul.. Saknar verkligen solen. När jag och Ralle åkte till Örebro i söndags så var det grått som vanligt ute, men sen helt plötsligt undrade jag vad det var för blått där uppe på himlen. Sen insåg jag att det var himlen. Den finns där ovanför molnen trots allt. Dock försvann den ur sickte lika fort som den kommit. Synd det.

Fikade med Krull på Joan's igår också. Eller ja, vi satt där i två och en halv timme. Det var nice. Det var nästan ingen annan där faktiskt. Trodde det brukade sitta några där jämt men vi var själva. :p Men då behövde vi inte stressa för att vi tog upp plats iaf. :) Det blev iaf kladdkaka och festis :p Gott! Sen bar det iväg till Krull en sväng för att "räkna matte" (inte ett enda tal blev gjort) och sen bar det ut till vårnäs för att sätta upp afficher och titta på Paulina och Rebecka när de red. Det var trevligt!

Nej, nu är det nog dags att ta sig i kragen och börja göra sig i ordning för att åka till jobbet. Det är bara att sätta igång. Jopp..

/Ao

Nu då?

Kategori: Allmänt

Alla har vi hängiga dagar. Idag verkar det bli just en sån dag. Vädret är trist, Ralle är arg på skrivaren och alla andra gör så mycket annat. Det är en dag som idag som man funderar på varför man inte rymmer till varmare länder. Bara tar med sig det nödvändigaste och köper sig en sista minutenbiljett. Jo, jag ska förklara varför. Det är därför att här hemma har man sina guldklimpar. Hur trist en dag än kan vara så är det människor som man inte vill vara utan. Det är bara så att man inte alltid ser dem. Men de finns där.

Så idag ska jag inte göra så mycket antar jag. Inga planer alls faktiskt. Men det är inte en sån där dag som man känner att det är skönt att vara utan planer. Jag känner mig rastlös idag. Smider planer som antagligen inte går igenom. Alla är så negativa.... :(

Städa huset idag blir det väl. Jättekul..... Not... Det känns verkligen som om man är ensam om det. En viss annan person verkar inte tycka att det är hans jobb. Tänk va roligt det vore att göra saker tillsammans. Men icke. Likaså är det med tvätten, men ni ska väl inte behöva höra om på mitt gnäll.

I torsdags var jag på vrf med min söta ponny. Han var så fin. :) Visst, det är inte perfekt, men vi är iaf inne på rätt spår. Han är så snäll och rar min lilla häst nu. Helt underbar. Vi är verkligen bästisar. :) Vi har den där kontakten. Vi vet hur den andra tänker. Tänk om han hade sluppit sitt förra liv. Då hade han inte behövt vara rädd när andra hästar klättrar på väggarna. Han hade inte behövt blivit rädd när någon annan piskar på sin häst. Jag hoppas på att även det ska försvinna. Att hans minnen av sitt förra liv ska försvinna. Jag skulle aldrig rida honom som vissa andra gjort, eller som vissa andra gör med sina hästar nu. Usch och fy. Jag har världens sötaste ponny! Jag älskar hans personlighet, hans bus och allt han gör. <3

Där gick mina planer med dagen åt skogen iaf. Det kommer bli en seg dag idag. En långsam dag. Kul. Jag tror jag går och lägger mig igen. :(

Äsch, det var allt för mig...

/Ao

Allt kommer ikapp...

Kategori: Allmänt

En del saker blir inte alltid som man tänkt sig.... En del saker som amn egentligen glömt bort kommer upp till ytan till sist i alla fall. Tro inte att dina misstag kan begravas för evigt. De kommer och tar dig, förr eller senare.

Visst har jag gjort saker jag i efterhand tyckt varit lite dumma.. Men jag ångrar mig inte. Hur skulle jag då kunna stå för den jag är, om jag inte står för vad jag gör? Och jag står för det, det gör jag. Men det blir inte alltid som man tänkt sig helt enkelt. Men allt jag gjort, bra och dåliga saker, har format mig till den jag är. Jag är jag. Jag är stark. Hur ska man annars kunna leva? Hur ska man annars klara vardagen? Hur ska man annars klara av allt när alla misstag kommer ikapp? Det går inte annars.

Helgen var bra. Sena nätter och tidiga mornar gör mig dock trött. Det är därför jag kanske sagt saker jag borde hållt för mig själv. Eller så är det för att jag är ärlig. Men jag skäms inte. Jag ångrar mig inte. Hur skulle jag då kunna vara jag?

/Ao

Oändligt trött..

Kategori: Allmänt

Efter en jobbig vecka kommer en till... Jag är så trött på en massa saker. Här kommer en lista:

Löv
Sovsäckar
Sjuk sambo
Idioter som inte gör vad de ska
Sega människor
Sånna som åker snålskjuts på andra
Bloggen
Mörker
Pelletskaminen
Sömn
Boken jag läser
Kullbergska sjukhuset
Vingåkers vårdcentral
Sena nätter
Tidiga mornar
Ensamhet
Kramar
ALLT!

Ni ska få en liten veckoplanering här också:

Tisdag: Jobb 15:00 - 21:15
Onsdag: Jobb 15:00 - 21:15, Ralle 27 år
Torsdag: VRF 19:45
Fredag: Jobb 08:00 - 14:00, Fira Ralle?
Lördag: Jobb 12:00 - 19:00, Bowling + Rhodos med gänget.

Lite så kommer det se ut. Ganska så fullsmockat med grejer. Egentligen sjulle jag bara vilja ta det lugnt, min hjärna är överhettad. Men jag blir så himla rastlös när jag sitter här ensam. Nåväl..... Det är så det är. Inget att göra något åt.

Sitter och väntar på att klockan ska bli 22:00 så jag kan ta in hästarna och sen släpa mig till sängen för att ligga där och försöka sova. Helt värdelöst. Det blir till att tröstäta upp hela den nya chipspåsen som skriker på mig från skåpet där jag lade den förut. Tur att jag inte verkar ha några speciella anlag för fettma (peppar, peppar, ta i trä). Sourcreme and onion, mums. Chipspåsen - here I come!

/Ao

Känslor..

Kategori: Allmänt

Han är vad som är rätt, han är vad som finns,
han lägger sig aldrig ner.
Bilen han sitter i går för fort, det har den alltid gjort,
men han ler.
Han har aldrig känt att han vill bromsa,
alla andra borde gasa.

Han är i grått och hon är så fin.
Låt mig va!

För nu ger han mig bara mörker.
Tar mig med in i natten.
Det är det han har kvar
och jag ger honom bara mörker
tar honom in i natten
det är det jag har kvar

Allt som känns är ingenting men inget känns som någonting
och allting är nånting mer
hans tid är kort men hans liv är långt
hans tvål är en jacka som han bär när han reser bort
nu har onsdag blivit torsdag och snö blivit sprit
hans misstag sprider ljus när källarmästaren ser dit
han har slutat känna efter för länge sen
låt mig va!

För nu ger han mig bara mörker
tar mig med in i natten
det är det han har kvar
för nu tar jag bara glädje
tar honom in i natten
det är det jag har kvar

Du lever som ett asfaltsbarn, du äter bara luft
och du har ingenting att göra i verklighetens rum för
du är en saga utan lyckligt slut men jag säger dig
att du har allt som alla vill ha ut av livet
du andas inte längre luft du andas ord
och du kommer aldrig klara dig för du begår ett mord på dig själv
och jag hatar att det är så underbart
och jag hatar att det är så jävla vackert


För nu ger han mig bara mörker
tar mig med in i natten
det är det han har kvar
för nu tar jag bara glädje
tar honom in i natten
det är det jag har har kvar.