Clap along if you know what happiness is to you

Kaoskrach

Kategori: Allmänt

Boom. Jag kraschar här en stund får vi se vad som kommer ner från tangenterna. Inget vettigt säkert. Det vettigaste med idag är att jag köpt ett par gula skor jag egentligen inte har råd med. Det känns underbart! Och så har jag införskaffat lite bra att ha prylar inför nollningen. Plojgrejer. Måste ju bara säga att Ica-MAXI är en helt kanonbra affär. De har det mesta och till ett vettigt pris. Och nästa gång vi drar dit ska vi försöka oss på självskanning, något som är helt nytt för mig. Spännande!
 
Nä, mer än såhär vet jag inte idag. Imorgon är en ny dag.
 
/Ao

Mellanlandning

Kategori: Allmänt

Alltså hörrni. Sorry va usel jag varit på att uppdatera. Jag förstår ju att alla är så sjukt nyfikna på hur jag har det och hur mitt liv ser ut. Tja, ganska som vanligt. Lite mer uppochner än vanligt möjligtvis men det är väl så det ska vara. Jag har hunnit med en vecka i Turkiet sen sist. Fy fan vilken resa. Fick nån allergichock så vi fick se lite av sjukvården där också. Piss mådde jag med för ansiktet svullnade upp och såg ut som stryk. Ont gjorde det med.  Blev att få uppsöka Fernando på VC hemma i Sverige igen och få lite medicin. Det gör fortfarande ont.
 
Nu sitter jag iaf som nybliven student i en lånad etta i Örebro. (Tack Sara!) Det har varit lite infodag idag. Helgen består utav roligheter och på måndag smäller första föreläsningarnna igång. Ska man skratta eller gråta? Vad har det tagit åt mig? Vad gör jag här? Vad får mig att tro att jag skulle kunna klara av det här? Shit. Nåja. Det löser sig väl som vanligt.
 
Jaha, här emellan då? Ja, då är livet uppbyggt på glass, godis och film. Det är väl någe bra iaf?
 
Så, till nästa gång: Kör inte huvet rakt in i en sten.
 
/Ao

På natten

Kategori: Allmänt

Jag är väldigt trött om kvällarna nu för tiden. Runt halv tio så kmmer sömntåget och ögonlocken vill hemskt gärna stängas och benen vill vila. Men jag är aldrig klar med dagen vid halv tio utan får tampas med tröttheten en stund till för att bli klar. Sådär runt elva hoppar jag i säng, och då har mitt sömntåg för länge sen lämnat stationen och man får tålmodigt vänta på nästa. Mitt sömntåg kommer med ungefär 2 timmars mellanrum om jag har tur. Men om jag stressar upp mig så kan det hända att sömntåget blir avsevärt försenat. Finns det så mycket värre saker?
 
Nu är det i alla fall dags för att åka iväg och natta hästarna. Jag har inte hunnit klappa så mycket på dem idag för jag var med P och Sofie och handlade lite smått och gott inför Turkiet-resan. Vips så försvann det ytterligare ilte pengar jag inte har. Lönen kommer om 6 dagar men den ska gå så långt det räcker till bilen och en ny dator. Sen är det lönen för augusti som kommer 15 spetember. Sen är det slut på lön. Jisses...
 
Nå, puss godnatt på er!
 
 
/Ao

Min dag i bilder

Kategori: Allmänt

Jag har lite för många känslor innombords.. Glada, sorgsna, positiva, spåännande.. Alla dess sorter. Idag har min fina moster och hennes man varit och hälsat på hos oss. Det är en liten tröst i världen att veta att de finns. De tog med lite kort som väcker så mycket..
 
Dagen idag har väckt många minnen:
 
 
Lyckliga Lotta kom även med moster och fick en fin plats hos oss:
 
Nu sitter jag här en kort ensam lugn stund och tänker på livet. Hur många gånger har man inte velat spola tillbaka? Hur många gånger har man inte velat känna en känsla från förr? Och hur många gånger har man inte ångrat?
 
Jag hittade ett brev, eller en lapp idag. Ett kuvert som jag fick förrförra julen. Det är en fin men väldigt sorgsen lapp. Såhär i efterhand blir den outhärdlig att läsa. Det stod mycket på just den lappen, men ändå så lite. "Vad skulle jag göra utan dig?" - Vad ska jag göra utan dig?
 
Det är så mycket jag vill göra om, tänka på, ersätta.. Men det går inte. Och ångestan jag känner när jag inser det varje dag är för stor för att klara av. För om du inte skulle klara dig utan mig, hur ska jag då kunna klara mig utan dig? Hur ska jag klara av denna stora värld utan dig? Hur ska jag kunna fortsätta livet utan dig? Hur ska det vara möjligt att fortsätta livet?
 
/Ao

Nu händer det grejer

Kategori: Allmänt

Jag är döslut! Det har varit fullt upp de senaste dagarna. Få se, i måndags vaknade jag 03:30 och kunde inte sova. Fixade med hästarna och red en sväng istället. I måndags var vi ju även inne med TSK i k-holm och visade upp skadorna. Det blev fotat och undersökt och förhoppningsvis så lagar de det när jag är i Turkiet. Vi gled runt lite i stan och var inne på diverse affärer. Bland annat så var vi inne på elgiganten och jag visade upp macbook air och pro för Ralle. Han blev lite frälst. Okej, vänta här nu ett tag. Det kan vara lite skumt att förstå varför, men jag ska köpa en mac. Jag kommer behöva en bärbar när jag ska plugga i höst. Hihi...
 
För såhär är det: Jag jobbar mitt sista 15:00 - 21:00 pass imorgon. Sen går jag på tre veckor semester som förljs av att jag påbörjar tjänstledighet v.35. För ser ni, i slutet av augusti/början av september ska jag börja på Örebro Universitet. Jag ska bli sjuksköterska. Spännande!!
 
Det jag menar med det är att jag behöver en dator. Och jag har beslutsångerst! Snälla, en mac pro elller en mac air?? Jag behöver verkligen hjälp med det valet.
 
Hur som hellst. I måndags käkade vi även i stan och  sen drog vi och kikade in lite bastupanel och sånt. Sen var det lite träff med bruttorna. Somnade sent.
 
På tisdagen var jag helt sick trött när jag gick upp 05:30 för att dra till e-tuna och göra en magnetröntgen. Becka och P hängde på som sällskap. Självklart var de även tvugna att sticka mig i armen och ge kontrastmedel. JAG HATAR STICK I ARMEN! Men det gick iaf kanon med allt även om det var sjukt skumt. Efter det så drog vi till smultronstället och käkade glass. Min glass var äcklig. Vi skämde ut oss som vanligt. Och det var en marknad där som vi motvilligt drog med P på, men vi köpte inget för det var dyrt. Vi styrde kosan hemåt men tog vägen över... hmmm-... Var det finspång? Nåja, sjukt fin väg och vi körde lite billekar. Svängde förbi här hemma och klappade lite på härstarna innan det var dags att skjutsa hem brudarna och dra och jobba 15:00 - 21:15. Lagom där så kom jag på att jag glömt skåpnyckeln...... Jag kom inte åt mina jobbkläder. Så efter att ha fällt en liten tår i bilen tar jag mig samman och letar reda på en piké som jag fick låna av malin och kör hela kvällspaksset i mina jeans och blommiga skor. Mycket fint!!
 
Idag skulle jag egentligen ha jobbat. Men icke. Jag, becka, P, och P's famlij drog till Bodaborg I karlskoga. Behöver jag skriva att jag, becka och P vann eller? Vi samlade fasiken ihop 14 stämplar. Rekord för oss!! Sen efter käkade vi såklart på max.
 
Och nu sitter jag här. Ska snart rida över agnes och Lizard till betet. Hovslagaren var här idag och fixade. Ska även rida en sväng på Bingo. Imorgon förmiddag är det dags för honom att åka tillbaka till ridskolan. Mycket sorgligt. Vi kommer saknan honom här!
 
Nåja, en långt lite knäppt inlägg. Största fråga är dock om vilken mac jag ska köpa...? Hjälp?
 
/Ao