Clap along if you know what happiness is to you

Måndag - studiedag

Kategori: Allmänt

Idag ska det alltså vara studiedag... Fy fasiken känner jag. Varför idag av alla dagar??
Och vart tog hela helgen vägen?? Helt otroigt vad den bara åkte förbi. Men allt som jag behövde göra då? Vem såg till det?

Älskling, jag vet att du har mycket att göra och att du vill att jag ska hjälpa dig, men mitt då? Du hjälper mig inte med det jag behöver. Önskar du hade tid att prata! Kommer bara sitta och vänta till torsdag, för det går ändå inte att få något gjort, det är försent.
Biologiprov på onsdag... ojojoj... Hur ska detta gå? Jag har pluggat hur mycket då? Jo, typ en frärdedel av alla kapitel har jag läst EN GÅNG...... Orkar inte bry mig!

Dagsschemat suger idag!
Dagens Måsten:
Plugga (kommer ta 100 år), duscha, Åka och ta ut pengar, Mocka, Passa hovslagaren, m.m..
Vill göra:
Läsa min bok (bara 100 sidor kavr av 740), sova, laga god mat, baka bullar, träffa älsklingen, pyssla i stallet, ut med hästarna på promenad, åka hem och hälsa på, m.m..
Allt det som jag vill göra får inte plats..

Undrar varför det alltid är så!?

Och älskling, snälla kom hem ikväll!

16sept. -07

Kategori: Allmänt

   Jaha, då ska man komma på något smart att skriva om också...
   Ja, denna dag har väl börjat som alla andra. Gick upp tidigt imorse av att Ralle väckte mig, sen var det direkt ut till hästarna.
   Jag har funderat på en sak... Tänk va skönt det vore att kunna göra sånna saker som bara du själv vill göra.. Att inte behöva anpassa sig så mycket hela tiden. Nåväl, livet går vidare.
   I huset är det lungt som i graven... Inte så mycket som har hänt alls. Inga tallrikar på vinden som rör sig, ingentign.. Ganska skönt. Huset är ju ganska så stort så man vill ju inte va själv här om det spökar.
   Ska nog bo själv hela nästa vecka. Det ska ju egentligen bli skönt att få lite tid för sig själv, men jag kommer nog ändå sakna Ralle..
   Det funkar bra mellan oss nu föresten. Inte så mycket gräl alls. Men efter tre år orkar man väl inte gnabbas mer. Så känner jag iaf.
   Måste börja med alla läxor... Hi A, Eng C, Matte D, Sv B, Bi B... Tror det var allt, men det är massor av allt!!! ORKAR INTE!
   På tal om det så fixar jag inte syo på BCPW. HATA SYO! Jag sa till henne att jag ville byta ut Eng C till nått annat som JAG tyckte var enklare. Det tyckte inte hon var en bra anledning, så jag kan inte byta ut den. Måste skriva en uppsats till imorgon om filmen "CRASH". Kommer inte ihåg handlingen... Vad gör man? Vet ej!
   Nu blev man på dåligt humör också... Måste åka och handla också...
   Nåväl, ikväll är det TACO-KVÄLL! Ska fixa så vi kan se en film också....
   Fan, imorgon är det måndag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Vi hörs!
  

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt