Clap along if you know what happiness is to you

!

Kategori: Allmänt

BODABODABODA BORGBORGBORG, BODABODABODA BORGBORGBORG, BODABORG, BODABORG, BODABODABODA BORGBORGBORG!

Imorgon

Svammel...

Kategori: Allmänt

Tänkte bara påminna alla om att det är alla hjärtans dag idag. Då vet ni.

Idag är det kallt. Idag är det verkligen svinkallt. 24 minus eller nått. Men seriöst. Uppåt i landet var det 42 minus! Vad gör man då? Vad ska man klä på hästarna då? Trippla täcken måntro? Agnes och Lizard verkar hur som helst helnöjda över deras, för den här säsongen, nya vintertäcken. Och jag är glad för min ridoverall och mina vinterridstövlar!

Så, vad har jag för mig idag? Jo, sotaren var här i morse och skulle sota lilla huset och inspektera Ralles kamininstallation. Det gick ju bra och jag mös runt i pyjamas för de skulle ju ändå inte in i stora huset - trodde jag. Lagom när jag bestämt min för att det var dags att ta på sig lite kläder och fått av mig byxorna stormar de in och ska skriva på något papper och kolla på vedspisen i köket. Kul....... Jag sprang som en gasell och hoppade ner under en filt. Jaha, då har man skämt ut sig idag med. Det känns bra.

För tillfället har jag tråkigt. Ralle ska antagligen åka till jobbet snart. Eller jag är inte riktigt säker på vad han gör just nu. Han sprang ner till pumphuset och muttrade något. Jag ska väl fortsätta med hans körjournal så den blir klar någon gång. Snart börjar han väl undar varför jag inte kommer någonstans med den när jag säger att jag sitter med den (och är på facebook, bloggen och annat). Hmm.. Nåväl.

Jag ska väl försöka mig på att rida en sväng idag också. Ralle har gått promenader med Lizard i helgen så det ska nog gå fint.

Jaha, nu kom yrvädret in och behöver hjälp med något..

/Ao

5/2-11

Kategori: Allmänt

Mysponken tittar ut över isen innan galoppen över lövbädden

Idag, idag, i dagarna de rara..

Kategori: Allmänt

Jag känner för att hoppa upp och ner! I torsdags var jag på VRF och hoppade på Roddansöt. Nervör var jag för trots alt har jag bara hoppat en gång tidigare sen innan sommaren. Hur det än var så gick det bra.  Jag måste börja lite mer på mig själv och att jag kan lite ändå.

Hur som hellst. Jag är ännu mer glad. Idag var jag ute med Lizardpony och galopperade. Ja, tro det eller ej. Men vi galopperade på världens mysigaste lövbädd på stigen bredvis sjön! Visst, det var inte så lång sträcka som var helt bar och som gick att galoppera på - men fortfarande underbart!! Jag tänker suga in den känslan nu och leva på den ett tag. Jag vet att det kommer mer vinter snart igen, men det tar vi då.

Förresten, jag gillar inte vintern. Alltså, jag gillar inte vintern alls. Den får min ponny att må dåligt.

Och så är jag glad för att jag för en gångs skull kan skratta åt saker som händer runt omkring mig utan att behöva se mig om över axeln.

Och jag är glad för att det snart är måndag igen. Måndag = Måndagsfika. Det gör hela min vecka! Hur kunde man klara sig utan det så länge? Och denna måndag till ära så ska vi fika på sultans på norr i K-holm. Extra lyxigt ska ni veta!

Okej, jag sa inte göra alla er så deprimerade över att jag är så glad. Tråkiga saker händer med. Folk förändras. Men en sak man alltid kan vara säker på är att någonstans långt där inne är en månniska alltid samma. Det beror bara på ur vilken synvinkel man ser den för tillfället. På gott och ont. Och jag blir ledsen för att det finns oskyldiga barn som blir utsatta. Och jag blir ledsen för att vissa bara förstör för andra för hämdens skull - inte för någon egentlig orsak...

På tisdag är det dags för jobb igen. Det känns så deprimerans nu, men blir säkert bättre då.

Nehe. Dags att faktiskt göra något. Sitta och pilla med Ralles körjournal är väl på schemat nu när han får hjälp med att klyva ved antar jag. Wiiie.

/Ao

Så det var ett tag sen sist..

Kategori: Allmänt

Jag har ingen ork. Inte till något alls egentligen. Men jag kämpar vidare hur som helst för det är bara att ställa sig upp och gå. Med stötfångarna utfällda till max är det bara att leva vidare och försöka ducka för alla hinder. Man lär sig efter ett tag. Kanske vore livet bara enklare med skygglapparna på? Men kanske vora det bara att springa ifrån livet? Men hur viktiga är backspeglarna? Och vem kan man lita på nu och sen? Och varför är inte jorden rund?

Funderar gör jag. Hela tiden. Glada funderingar. Sorgsna funderingar. Tokiga funderinger. Alla sorter. Att fundera gör mig galen. Att tänka gör mig tokig. Att ha för mycket tid är inte nyttigt fastän det är det enda jag vill ha.

Jag läste en text i en sönderriven tidning idag. Jag förstod inte alls vad den handlade om för det blev liksom ett utdrag ur en längre text. Så jag börjar tänka på vad eller vem det egentligen kan ha handlat om. Jag läste den först och trodde den handlade om en sak och så läste jag den igen och fick det till en helt annan historia. Synd är att jag aldrig får veta vad det var om för resten av tidningen har vi eldat upp. Vem bryr sig egentligen? Inget budskap blev det iaf.

Det är så mycket jag skulle vilja säga, men det är sånt där onödigt vetande som ingen egentligen bryr sig om. Oödigt att lyssna på antar jag. Men här kommer det en grej hur som hellst.

Alla gråter. Alla gråter någongång. Hon på TV gråter, han på andra sidan vägen - alla. Är det fel att känna tröst i det? Samma sak som att alla kanske gör fel val ibland - är det fel att känna tröst i det? Livet kan kännas så mycket lättare om man tänker på att alla någon gång har det tungt. Sen att vissa har färre problem än andra ska vi väl inte gå in på nu.

Äsch. Jag känner mig rätt glad ändå. Jag står och jag går och jag jobbar. Jag ser fram emot sommaren och allt som kommer med den. Jag är nöjd.

Imorgon är Ralle ledig också. Eller ja, "ledig" för den som är petig. Det är altid trevligt. Och hela helgen ligger framför mina fötter. Så vad ska då denna helg fylas med? Jodå:

*Rensa ut gamla kläder som jag ändå inte använder (så att jag kan köpa nya utan ångest)
*Årsmöte VRF 15.00 på söndag
*Stalljour 19.00 på söndag
*Försöka rida och få lite fason på Lizard :)

Inte så mycket, men ändå mycket... Hmm... Nöjd var det.

Gud vilket tråkigt inlägg det har blivit nu då. Så vad kan jag göra för att göra inlägget lite gladare? JOOOO.... Berätta att det är MINDRE ÄN EN MÅNAD till GÖEBORG HORSESHOW!!!!!!!! Wiiiiie!

Tro aldrig på något förän du hört ALLA sidor - även de obetydliga.

/Ao