Clap along if you know what happiness is to you

Fridag

Kategori: Allmänt

Fredag som fridag. Tar en paus såhär mitt på dagen. Just nu skiner solen helt underbart fint men nyss regnade det. Det är svårt att klura ut hur vädret fungerar såhär om våren. I övrigt fungerar allting som det ska.
 
På måndag är det slutbedlmning på praktiken. Jajemen, det kan inte sägas för många gånger. Sen får vi se hur många dagar det blir efter det. Schemat är lite otydligt sista veckan om man säger så. Annars är det bara toppen! Och på lördag skall det firas att dessa tre år är slut. Tre år plugg som lett till en massa kunskap, en legitimation, ett fast 100% jobb och otroliga möjligheter inför framtiden. Att ta tjänstledigt för att göra detta har verkligen varit ett klokt val.
 
Nog pratat om det. Nu ska jag ge mig ut (i regnet?) och först ta en tripp mot apoteket och sen ICA. Efter det skall jag styra blien vidare och hälsa på pappa innan det är dags att styra kosan mot K-holm en kortis. Och så Odensbacken ikväll också. Det blir lite bilåkande så att säga. Dags att sätta igång!
 
Med Lycka
 
/Ao
Bedårande

Nuvarande position

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag av att Mattias satte sig på min fot när han skulle dra på sig strumporna. Lika fort som jag vaknade slumrade jag om igen för att sedan vakna av obligatoriska hejdå pussen. Sen då? Ja, tro det eller ej men jag slumrade en stund till och vaknade efter en timme utvilad och glad. Underbart!
 
Något som dock inte är så underbart är den här jäkla förkylningen som ligger och retar. Det är huvudvärk, snorig näsa och ont i halsen. Och lagom när man tror att den är påväg att gå över så kommer nått nytt. Idag är halsen värre igen, men det är bara att kämpa på. Febern har i alla fall gett med sig, för stunden. Nya tag! Jag har en fullplanera vecka framför mig.
 
I dagarna tre nu så är det praktik som gäller. Det är egentligen de tre sista passen innan slutbedömningen nästa måndag. Vad betyder det då? Jo det betyder att det är dags att ta ännu mer ansvar, visa framfötterna ännu mer och bara glänsa. Det är planen. Imorgon är det det absolut sista seminariet också (ja, för godkänd förutsätter man ju att man blir). Det sista på hela utbildningen. Hur underbart känns inte det då? Otroligt! Efter det så är det planerat tårta och fika hemma för ännu lite mer födelsedagsfirande. Måste komma ihåg att fixa tårtan inatt när jag kommer hem från praktiken.
 
I övrigt så stundar en shoppingrunda i Örebro med bruttorna senare i veckan. Eller ja, jag sparar mina slantar ett tag till men övriga i sällskapet skall köpa mattor och lampor om jag förstått det hela rätt. Det är sånt man behöver när man flyttar hemifrån. Sen väntar även ett besök på banken i denna vecka eller nästa. Det är dags att börja ordna upp lite inför framtiden.
 
Hoppas du känner dig uppdaterat om mitt liv!
 
Med Lycka
 
/Ao
Lycklig