Clap along if you know what happiness is to you

Intresseklubben antecknar

Kategori: Allmänt

Vet ni vad. Mitt bloggbehhov är i stort sett obefintigt. Jag känner inte längre det stora behovet av att kladda ner mina tankar. Det finns lika mycket klurigheter i skallen som förut men jag har andra sätt att ventliera allt på. Bilder tas, men de kommer inte upp här på samma sätt som förut. De kommer inte upp någonstans som förut. Men jag tittar på dem själv och ler och minns. Vissa saker är helt enkelt så jäkla bra att jag inte kan hålla mig från att visa er, men mycket är mest från min vardag. Hur kul är det för er att se? Ingen aning.
 
Jag busar på som vanligt, om än med en liten svacka just nu kanske. På torsdag skriver vi sista tentan innan sommarens uppehåll som kommer innehålla en massa jobb. Dock avslutas den med en fin utlandssemester med bästa i två veckor så det kommer väga upp alltihopa! Ja, som ni ser gör jag allt för att skjuta undan alla tankar på tenta. Till och med jobb tänker jag på före. Det är illa. Jag måste börja ta reda på vad det är vi ska kunna på torsdag egentligen. PUST! Jag känner även ett spring i benen såhär efter att jag varit sjuk. Det borde ju betyda att jag är på bättringsvägen och att jag borde ta mig ut på en springtur snart! Woop woop!
 
Nu ska det nattas och sen ska det mysas.
 
Med lycka.
 
/Ao
"Du är den som jag vill ha
Schalalalalalala"

Inget

Kategori: Allmänt

Jag tänker inte prata om vad det är för dag idag. Jag tänker inte prata om något faktiskt. Jag vill bara berätta en enda sak.
 
Idag saknar jag Mamma fruktansvärt mycket!
 
Med Lycka
 
/Ao
På andra sidan molnen

Sakta fallande

Kategori: Allmänt

Plugget går fint. Livet tuffar på. Rebecka och Lizard har fyllt år. GRATTIS!! Jag fyller snart. Ja, så ser livet ut just nu. Jag har överfulla dagar och tänker ibland på bloggen, att det vore så skönt att kladda ner ett par sidor. Men sen när jag väl kommer till skott så är det ofta något annat som händer.
 
I helgen var vi på motordagen i Igelfors i alla fall och campade över i Jonas husvagn. Drog dit den med Borgwarden som vi även hade på utställningen. Mycket lyckat. Fast ingen värme hade vi i vagnen så på natten var det lite kyligt. Desto varmare var det på dagarna. Jag har bränt ihjäl mig på axlarna och nacken. Ansiktet har antagit kräft-färg. Lagon till födelsedagen och allt. Hur som hellst! Vill ni veta en ack så cool grej? JAG HAR TRÄFFAT MAGNUS SAMUELSSON. Ända sen jag var ung har det känts som att jag känt denna människa. Det är lite galet alltihopa.. Hur som hellst. Jag tog mod till mig och gick fram och hälsade ochpratade en stund. Överlycklig tjej.
 
 
Puss till er jag tycker om.
 
Med Lycka
 
/Ao
Never to go back