Clap along if you know what happiness is to you

Som trolleri från en saga från ingenstans alls

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag berätta en sak för er. Det har hänt något. Det har hänt något som man skulle kunna säga är både bra och dåligt. Det har nu gått lite drygt tre år sen jag höll mammas hand för sista gången. Sedan dess har saknaden och tomheten genomgått så många olika stadier. Det har varit allt från förnekelse och rädsla till panik och ångest. Men jag har upptäckt något nytt. Nu efter tre år. Det som har varit genomgående förut, när jag väl tillät mig själv att gråta vilket tog ett år, är att när jag saknat mamma och inte kunnat skjuta undan tankarna på allt det där så har det slutat i stora krokodiltårar och panikångestattack. Bröstet trycks ihop samtidigt som någon sliter ut en bit av mitt hjärta. Men jag har alltid varit duktig på att kontrollera detta, på att skjuta undan och skjuta upp. Jag har endast tillåtit mig själv att bli ledsen när jag är själv eller med Mattias. Men, som sagt, nu har något hänt. Jag har kommit på mig själv med att kunna tänka på mamma utan att hjärtat går sönder. Som här en kväll satt jag bara helt ensam och tittade ut genom fönstret och mindes saker från när jag var liten. Jag tillät mig själv att för ett ögonblick bara få minnas och låta tankarna glida förbi. Visst rulade det tunga tårar ner för kinderna men konstigt vore det väl annars. Men det var så skönt att bara kunna gråta och tänka och få känna hur det egentligen känns. Jag saknar mamma så otroligt mycket så jag inte vet vart jag ska ta vägen och det kommer nog aldrig gå över. Jag är så ledsen över allt och hur det var, samtidigt är jag så otroligt glad att jag fått de år jag fick med min mamma. Och på något vis, varje gång jag tittar mig i spegeln, är det som att jag ser henne där. 
 
Med Lycka
 
/Ao
Änglar
Visst finns de

Vid kanten på lut

Kategori: Allmänt

Ibland måste man verkligen stanna upp, ta ett andetag och släppa allt för att sen, på ett smartare sätt, hitta nya grepp som gör det viktiga lättare att bära med dig. Skräpet som tyngt ner en kan man lämna kvar och med säkra starka steg gå över. Give me a moment please.

Med lycka

/Ao
Hitta, använd, kasta 

Kvällskoll

Kategori: Allmänt

Denna afton är en smula långtråkig. Jag har placerat rumpan i soffan sen en stund tillbaka och har inget bättre för mig än att sitta kvar. Elller, jo. Det kanske jag har egentligen. Tentaplugg skulle ju alltid gå att göra, men det känns inte som det kommer gå in något ikväll iaf. Det blir morgondagens problem. Mattias är sjuk idag och det har varit stilla större delen av dagen. Jag har pytsat på med dricka och har även fått i honom två vindruvor och ett glas yoghurt, alltid något. Vi har till och med legat och kollat på film på eftermiddagen. Nu är han dock sedan typ fyra timmar tillbaka däckad i sängen och sover fruktansvärt sött. Tanken är väl att jag ska väcka honom om nån timme och pytsa i lite mer vatten och två alvedon att sova vidare på.
 
Imorgon blir det en lite roadtrip tillsammans med P till Eskilstuna och sen är det bondemys på kvällen. Där emellan ska vi alltså klämma in lite tentaplugg. Och på måndag börjar nästa kurs. Sista kursen för T5. Sen är det bara en sista kurs kvar inann jag är klar. Det är fortfarande overkligt. Det var ju igår vi började? Nåväl, sista terminen består av en tråååååååkig C-uppsats och praktik.
 
Nä, här kan jag inte sitta och slösa bort kvällens timmar. En promenad kanske skulle sitta fint? Jag tror jag måste göra av med lite energi för att knna somna alls sen ikväll. Först ska jag iaf ner i tvättstugen och hänga upp tvätten och så ska jag även vika lite ren tvätt och lägga den på plats. Nåväl, det visar sig vart kvällen tar vägen.
 
Med Lycka
 
/Ao
Vänd dig om