Clap along if you know what happiness is to you

Min Marwin..

Kategori: Allmänt

Älsklingen fick provsvaren idag. Såklart var de just det som det inte fick vara - Njurarna. Det betyder ju egentligen att det inte är så mycket att göra säger veterinärena. Sista chansen nu är att få honom att äta specialmat. Så om alla håller en tumme var så ska vi nog lyckas. Jag tänker inte ge upp än!
Marwin knäppis

/Ao

Älsklings Marw

Kategori: Allmänt

Torsdag idag.. Inget VRF för mig ikväll. Jag är sjuk! :( Huvudet känns som en betong klump. Blä. Till råga på allt är hovslagaren här nu också... Nåväl.

Så, vad har denna dag att erbjuda? Antagligen får jag ligga själv och läsa min bok (bara 100 sidor kvar). Den är ganska spännande emellanåt.. Midvinterblod heter den iaf och handlar om "Malin Fors" på Linköpingspolisen som utreder mord och sånt. Läsvärd för er bokmalar där ute! Men den slkutar antagligen som jag tänkt ut. :)

Ralle är ju hemma och är sjuk idag också. Men har ska sitta lite lugnt med bokföringen säger han. Javisst, det kunde ju vara ett tidsfördriv att ägna sig åt när man är hemma själv. Men alla är vi olika och prioriterar olika. Jag tänker inte bry mig i sånt fall. Jag kan sluka en chipspåse och läsa min bok osv.. Mohahhahah.... :/

Förhoppningsvis får vi svar på Marwins blodprov idag. Det skulle vara skönt att veta så allt står rätt till med njurarna och sådär. Levern trodde de inte att det var något fel på iaf, men vi får vänta på provsvarerna. Mamma ska in till läkaren idag också efter Marwins hugg.... Den kissen var det klös i när vi skulle ta blodprov. Det enda var att ge honom lugnande, så han fick stanna en stund. Så, vad gick kalaset på då? Jo, 2700 kr inklusive blodprov (1200 kr), avmaskning och avföringsprov (300 kr).. Det var lite dyrt tycker jag, men vad gör man inte för de man älskar? Hoppas att gullet kan bli bra igen! <3

Åter till boken. Hmm... Vart var det nu jag gömde chipspåsen?

/Ao

Så trött..

Kategori: Allmänt

Jag är förbaskat trött alltså... Jag brukar inte ha några enorma problem med att sova, men de senaste två nätterna ahr varit fruktansvärda. Jag har typ inte sovit något alls. Jag har superhuvudvärk också. Blä... Och igår jobbade jag stängning Med michelle och Eva. Det var ju trevligt det iaf. Men jag trodde huvudet skulle hopa av... :/

Först och främst vill jag bara säga: Mitt jobb har egentligen inget med den så kallade "finanskrisen" att göra. Så det jag kommer skriva nu har altså inget med det at göra!

Igår blev tre till uppsagda på jobbet. Det är väldigt tråkigt, för det är de trevligaste som får gå. Nej, michelle, jag tycker om dig med :p Problemet är ju att de anställde så förbaskat många från början. Vi var 40 personer på kick offen. Nu har de bestämt att vi bara ska vara ca. 25 stycken till slut. då anställde de alltså 15 stycken för många... :/ Lite dålig planering.....? Hur som hellst kommer  upp till 7 stycken till få gå. Och det är klart att de inte sparkar de som har olika ansvarsområden eller har jobbat på kvarnen innan. Vilka blir det kvar då. Jo, vi underbara halvtidare.... Jag har klarat mig genom utrensning nummer två. Vi får se hur det går nästa gång. Men inte sitter man säker, så det är nog dags att alla med förståndet i behåll börjar söka nytt. När blir det föresten personalmöte??

Idag ska Marwin, den lilla katten, få åka till veterinären. Han är inte som har borde. Men just idag verkar hen helt ok förstås... :/ Nej, men har harinte riktigt hämtat sig än, vilket han borde gjort på en månad. Han verkar ha ont i magen och han kliar sig konstant.. Så, nu är det dags för en koll!

Älsklingen ska också till docktorn har jag bestämt. Han har iaf ringt till vårdcentralen, och de skulle ringa upp vid 10. Han hostar så förbaskat. Man tror att inälvorna ska hoppa ut genom munnen. Äckligt, jag vet... Men det lär ju inte hända. :p (peppar peppar, ta i trä...) :p

Nej, dags för mig att återvända till sängen en liten stund till. Känske kan jag slumra i 20 min???

Imorgon kommer hovslagaren också.. :/

/Ao

Gnäll dags - igen...

Kategori: Allmänt

Ja, jag vet, jag är en gnällig fan, men jag är faktiskt inte så gnällig i verkligheten. Men någonstans måste man ju få vara det också. Om vi börjar med det gnälliga kan vi avsluta med lite festligare saker.

Jag gillar inte människor som sätter sig över andra. Människor som tar andra för givet, som bara ser sig själv. Och vad ger mig då rätten att skriva det här? Jo, därför att jag själv inte är en sådan person! Okej om man ber snällt om saker. Okej om man verkligen behöver hjälp. Det är klart man kan hjälpa till, men då måste en kompromiss (eller hur det nu stavas) göras. Det går inte att bara säga åt folk vad de ska göra, när det ska göras och hur det ska göras.

Okej, flera av er vet vem jag syftar på, och det är sorgligt att behöva säga det, men ibland tål jag henne bara inte. Tur att vi inte ses så ofta.. Lider med er som fick ta den här smällen. Jag är överlycklig att det inte var vi, men man vet aldrig till nästa gång. Och Ralle är ju inte så bra på att säga nej... Äsch, jag är inte ens på humör för att klaga. Jisses.

Till det roligare då. Idag åkte jag in med mig själv till K-holm. Jag gick lite på stan och fick med mig två påsar hem. En från Åhlens och en från JC.

På Åhlens köpte jag:
Snygga underlägg till bordet
Två fina grytlappar (Ralle tjatar om at de andra är i tvätten)
En kalender

På JC blev det:
Ett svart linne
Ett brunt linne
En grön T-shirt
En brun/grå T-shirt
En grå tröja

Jag är fantastiskt nöjd med denna dag! Och det var ju REA på massa snygga kläder på JC, de har verkligen snygga kläder där nu. Passa på att fynda!!

Dags att manekänga för Ralle och se vad han tycker om kläderna. Han verkade bara smått förtjust över kalendern, så vi får se...

Ha det bäst allihopa!

(På mycket bättre humör redan!)

/Ao

Here I am..

Kategori: Allmänt

Tillbaka igen efter internetstrul.. Men nu verkar det funka, i alla fall lika kasst som förut. Men vaddå? Jag är ju ändå ute på nätet :D

Fredag idag. Det blir til att åka hem en sväng  och sen ska jag in till katrineholm tror jag och köpa oljefilter och en ny kaldender. Något måste ju vara skumt när man måste resa land och rike runt för att hitta en kalender... Nåväl, inte den historien nu igen.

Jobb både lördag opch söndag. Bra pengar! Men ändå... Hinner ju aldrig träffa Ralle. Fast vi har nog setts en del på senaste tiden iaf. :p På lördag blir sista dagen jag jobbar med Filip. I tisdags var sista dagen med Ida. Väldigt tråkigt det där!

Nej, orkar inte skriva mer. Nu är det dags att gå ner till stallet. Mocka, fodra, fixa. Det blir bra.

/Ao

Under ytan..

Kategori: Allmänt

Ja, vad gömmer sig egentligen under ytan på folk? Det är spänande att inse att folk som jag inte känner - och som antagligen inte känner mig (?), följer min blogg. (Hur hittar de ens hit?) Det är ju spännande! Grattis till er alla som har förmånen att få följa med i mitt liv! Vilken åktur!

Igår var det en trevlig kväll. Love, Maria och Uddis var här. Ralle hade lagat mat medan jag var på jobbet, och allt var så fint när jag kom hem. Till förrätt fick vi rostad smörgås med svampstuvning och paprika och persilja. Sen till huvudrätt fick vi potatisgratäng och flamberad kycklingfilé (jag trodde hela köket skulle fatta eld), och till efterrätt fick vi parfait. Smaskigt!

Efter det var det ju dags för ett parti Monopol, Men jag och Ralle blev ju bara av med våra pengar som man får vid "gå" eftersom vi kom på chansrutor, eller till fängelset. Vi förlorade snabbt.. :( Men men, som sagt : Otur i spel - Tur i kärlek. :)

Idag sov vi till 11:00, det var väldigt skönt. Det var längesen jag kunde sova så länge när älsklingen är hemma (han är ju morgonpigg som få). Idag så ska vi kolla över min bil lite för att se om det är något fel på växellådan. Jag hoppas att det inte ska vara några problem. :)

/Ao

Svar till kommentar på förra inlägget.

Kategori: Allmänt

Svar på tal:

Hej Arbetslös!


Synd att du inte skrev vem du var - om jag känner dig. Om du läst en gång till hade du insett att jag inte sa att det bara var att göra. Såklart måste samhället i övrigt hjälpa till. Regeringen och de där. Istället för att sätta in ett kriskapital eller vad det nu är regeringen gör, kan de väl öppna upp för nya arbetstillfällen? Lägg pengarna på vettigare saker! Och varför är det egentligen så att de som är mellan 25-30 är mest attraktiva inom arbetsmarknaden? Vilken chef är 25 år? Inte många.. OM det nu är som du säger ligger inte jag inom "de attraktiva" åldrarna, vilket gör att jag egentligen inte borde ha fått ett jobb nu. Men det fick jag, och chefen ringde inte ens mina referenser. Skumt...

Varför inte ta och plugga något? Läsa en kurs? Det ger dig i sånt fall kompetens till fler arbeten, som man behöver övrig kompetens till. Man kan väl aldrig bli för gammal för att lära sig nya saker? Börja om på nytt? Är det så att man är rädd för nya utmaningar?

Det är klart det är synd om de som blir uppsagda. Men det kan ju vara lite roligare om man kan se de positiva sakerna istället för att alla ska köra fast på allt negativt. Det är klart man inte hittar en lösning då! Det jag kom med i mitt förra inlägg var ett förslag till en öppning för alla som har fått gå från sina jobb. Är inte det något bra? Inte ser jag det som något att få kritik för. Men självklart. Vi kan alla bara sätta oss på våra rumpor och sura. Jobbet kommer säkert tillbaka... NOT!

Nåväl, dags för mig att avrunda. Det har varit en lång dag. Och du Arbetslös - ta inte detta personligt. Jag kan ju inte skriva personligen till dig eftersom jag inte vet vem du är.

/Ao

Klagohumör...

Kategori: Allmänt

Ja, nu ska jag bli jobbig igen... Jag är trött på allt jävla snack om denna jävla finanskris.. Vilken jävla kris? Okej, de säger upp folk lite här och där eftersom folk inte konsumerar lika mycket nu som förr. Och det ska alltså vara dåligt?? Låt mig förklara. Självklart suger det att folk blir utan jobb. Det är klart det blir kärvt för dem. Men är inte detta ett utmärkt tillfälle till att börja om på nytt? Behövs det verkligen nya lastbilar till alla tranportföretag? Måste man ha en ny mobil en gång i månaden? Och är det verkligen nödvändigt att bli hyperstressad av någon kris? Nej, säger jag. På alla tre punkter. De lastbilar vi ha idag fungerar utmärkt (klat de ska bytas ut om vi kommer på en bättre lösning för miljön), Mobilen håller bra så länge ändå, och måste man verkligen ha den flashigaste? Varför stresssa över ién kris som du egentligen inte blir berörd av?

De som nu blir uppsagda från Volvo eller övriga företag kan väl kanske börja med nya saker. Det finns måbga andra saker sammhället behöver. Vem har sagt att en lastbilsmekaniker tex.inte har en dåld talang som idrottslärare eller polis? Jag tycker att tillfället som kommer nu ska tas vara på. Sätt folket som blir uppsagda på andra jobb som kan få oss ifrån konsumtionssammhället. Okej, det blir rörigt, men ni får fråga om ni inte hänger med.

Jag kan inte säga att krisen berör mig. Hade jag inte läst tidningarna hade jag inte ens vetat att det var en kris på gång. Jag har jobb, jag mår bra, jag lever. Räcker inte det? Månadens lön gör att jag kan köpa lite nya saker till mig själv (efterlängtat). Så till alla människor: sluta stressa över en jävla "kris". Gör något annat istället, anstränger du dig lite iaf så går det nog bra.

Jag har planer, bra planer.

Nej, jag känner att jag inte kommer någonstans med detta. Den som är intresserad kan ju höra av sig så lovar jag att jag ska förklara.

Alla människor lever inte i slummen... Det är många fler än bara en som har det bra.Jag och älskling klarar oss bra, man behöver bara ha en plan. Hur kul är det egentligen att simma i pengar då? Om man har så man klarar sig är väl det bra?? Jag blir så jävla irriterad!!
/Ao

Här sitter jag..

Kategori: Allmänt

Sitter och lyssnar på lite musik. Absolute Dance Autumn 2008. Låt nummer 16: The One - Sharam feat Daniel Bedingfield. Jag kan bara inte få nog av den. "Is there any way that I can stay in your arms?" Man rycks med av musiken. Jag vill ut och dansa!! :p

Sitter och funderar också. Har jag verkligen tid/lust/ork med att sitta i styrelsen. Det verkar inte som om jag tycker det. Och tycker jag inte det, gör jag inge bra jobb. Det betyder ju att jag borde gå ur. Vi får se, jag ska tänka på det till slutet av veckan.

När jag skjutsade hem Julia och Sofi från VRF förut också så hände en kul grej. Jag skulle köra hem Sofi först och hon bor ju vid järnvägen. Såklart kom tåget, så vi var tvugna att stanna. Då såg jag en herre som var ute med sina två ENORMA "varghundar". De väntade också vid tåget. Jag tyckte hans hundar var väldigt charmiga faktiskt. Så det sa jag till Sofi, och det enda jag ser då är hennes skräckslagna min och hur hon börjar skrika. Jag tittar ut för att kolla vad det är hon ser genom rutan. Det jag ser då är en av hundarna PRECIS utanför fönstret. Jisses va rädd jag blev. Sen asgarvade vi allihopa, inklusive ägaren... Ojoj. När jag skulle åka iväg sen skrattade jag så mycket att jag fick motorstopp. Ojoj. XD

Det var min dag det.

Nej, snart dags för sängen. Vi hörs!

/Ao

Förlåt..

Kategori: Allmänt

Förlåt för alla felstavningar... Men det går inte så bra att skriva med ett stort plåster på fingret!

/Ao

"Om du börjar att gnola en visa...."

Kategori: Allmänt

Onsdag idag. Och det betyder andra dagen utan vatten. Pumpen här på gården har brakat, så det finns inget vatten i kranen, bara längst ner i brunnen. Detta resulterar i att vi får åka hem och fylla vattendunkar hemma hos mamma och pappa så att hästarna kan få sitt vatten. Jobbigt att inte bere kunna fylla hinkarna här som vanligt. Imorgon ommer då pumpen som Ralle har beställt. Den kostade väl runt 7000 + moms. Yippie, där rök de pengarna...... :(

Vattnet kommer väl iallafall funka senast på fredag. Tills dess så får man hälla upp i coca-cola flaskor och så :/

Klockan 1800 ikväll skall jag ut till VRF. Möte där tydligen.. Inte fått någe mess, Carro. Nåväl, ska hämta upp Sofi innan också. Det ska bli kul att träffa tjejerna där ute. Det känns som om det var längesen sist. Fast det var det väl inte.... Hmm.... Kommer inte ihåg när det var vi var hos Marie. Jaja, trevligt blir det iaf.

Och så är det jobb på lördag...... Jag orkar inte jobba i helgen igen. Det är banne mig inte kuligt nu när Ida ska få gå. Jag blir kvar där ett tag till iaf, och det är ju bra, men det blir inge kul utan dig, Ida!

Jag har skärt mig fint i fingret också. På metallställningen som fruktkorgarna stå i på jobbet. Det var dags att skura dem, och det gick ju bra... Enda till jag skulle dra sista draget... Då slinter trasan på någe vis och jag råkar skära upp hela fingertoppen. Jisses vad det blödde. Jarek fick torka om hela den sektionen eftersom jag råkade bloda ner den. Sorry... ;)
Det skar rakt genom min handske, och först trodde jag fingret gått av, men det hade det ju inte :P Det blödde hela dagen, och lite igår med, men idag är det bättre. Men jag kan ju inte skriva som vanligt på tangentbordet eftersom långfingret fortfafande smärtar när jag trycker med det... Usch ja...

Nog men tycka-synd-om-Anna-prat. :P

Snart kommer mamma upp hit, vi ska köra vattendunkar eftersom Ralle inte är hemma idag och kan köra i sin bil... Men vi frå se om han kommer hem ändå, för hyresgästerna i lilla huset verkar vara missnöjda med det mesta. Nej, nu var jag väl orättvis. De tycker inte att kaminen fungerar helt enkelt...... Okej.

Jag läser en bok just nu som hetter typ "Flickan i tunneln" eller nått. Den är ganska bra. Just nu är en polis inne i en skolan och pratar med folk, och det är skumt att jag då ser Vidåkersskolan framför mig... Det hade ju varit vettigare om jag sett mitt gymnasium eller så, eftersom det var där jag var sist, men icke sa nicke. Och på något underligt vis, när jag tänker på korridoren mot lärarummen på Vidåker så tänker jag på Idrottshallen på Sävsta.. Det är någon känsla eller nått. Och när jag tänker på Sävsta tänker jag såklart på storsjung. "Om nu börjar att gnola en visa, ska du se att du strax får en vän." Eller den anda versionen med rektorn i... Jisses. Ja, och varför sitter jag och skriver det här...? Ja, det vet jag inte. Tänk va längesen det var jag gick på Sävsta. Det var ju ett halvt liv sen typ. Men jag kommer fortfarande ihåg min första skoldag. Det var fint väder. På morgonen så skulle jag åka taxi dit. (Jag bor ju ute i skogen) och då satt jag fram i en liten taxi som är som en vanlig bil. Det var en manlig chaufför som jag kan se framför mig, men inte kommer ihåg namnet på. Vi stannade på ett ställe till innan vi kom fram, och det var å Vretsta. Det hoppar in en annan, lika gammal, tjej i taxin. Vi åker iväg, och jag är jättenyfiken på vem hon var. Då frågar hon mig. "Heter du Anna?" Tänk er då lilla mig där, jätteblyg. Jag kommer ihåg att jag undrade hur hon kunde veta vem jag var. Det visade sig ju senare att hennes mamma hade tagit reda på vilka mer som skulle åka i taxin på någe vis. Carro och jag lärde känna varandra sen iaf.

Jaja, vem orkar tänka på sånt nu... Nåväl..

Dags att gå och göra iordning lite mat. Vad vet jag inte än... Men något..

Ha det!

/Ao

Söndagsmiddag...

Kategori: Allmänt

Yes, det är vad jag ska göra. Och jag måste säga att et går ganska bra med den, den står på spisen. Men jag tänker inte säga vad det är för något, för det är hemligt.. :D

Idag jobbade jag till 15:00, så jag började laga mat direkt när jag kom hem.

På jobbet är det kalabalik!! Nu är det ju som så, som vi alla vet, att äffären inte har kommit i gång som den skulle... Det betyder ju i sin tur, som vi alla förstår, att vissa måste sluta där. Men ingen visste när eller hur. Vi antog att det var ett problem som skulle lösas i april. BULLSHIT! Igår när jag kom till jobbet satt det ett fint litet brev på en utan whiteboardtavlorna. Ett dataskrivet brev, daterat till samma dag, 2008-01-10. Det stod väl i stora drag att det ska sägas upp personer och att de som är berörda kommer bli informerade. "Vi kommer informera er". Det var "undertecknat" dataskrift av Anders (chef). Då kom det upp ett par frågor i mitt huvud:
1) Är chefen här idag? Det är ju lördag.
2) Vilka är "vi"?
3) Vilka ska bli uppsagda?

Svar:
1) Chefen var inte där.......(?)
2) Efter mycket om och men kom vi fram till att "vi" var en innan dess okänd ledningsgrupp bestående av alla heltidare.......(?)
3) Lotteri.......(?)


VA FAN??? Tänkte jag... Okej???? :s

Både Ida och Filip har blivit uppsagda redan, och sättet de gjorde det på.... Och jag bara undrar varför. De två är väl några utav dem som sköter sig bäst. Jag frågade Filip varför och det enda svaret han hade fått var att de hade lottat.... LOTTAT??????? Vadå, är det här något jävla lotteri? Jag blev sååååå arg.. Idioter! Nu är det såhär att alla kan ju inte vara bra på allt. Det är ju så att det finns folk som passar bättre och sämre till olika jobb. Inte för att vara dum, men nog finns det några som kanske inte passar riktigt lika bra på Coop Extra som andra. Det handlar om att kunna ta människor, arbeta i grupp osv. osv...

Den stora frågan är nu: Ska jag få gå? Jag ska flyga på chefen imorgon för att ta ett snack med honom. Jag vet folk på jobbet som läst lappen och som håller på att få magsår utav den. Och vem sätter egentligen upp en jäkla lapp... Har ingen hört talas om personalmöte?? Har vi inte tjatat tillräckligt många gånger? Vecka 4 kan alltså vara min sista vecka. Minst fem personer till ska få gå. Om jag får gå kan jag ju säga att jag kommer bli förbannad. Jag har gjort allt som ajg ska. Allt som folket har bett mig om, och jag har gjort det med ett leende!

Det kunde ju ha varit bättre om "ledningsgruppen" hade varit ute mer i butiken och sett oss jobba. Då hade de kunnat ta bort dem som kanske inte gör lika bra ifrån sig, istället för att ta bort stjärnskotten...

Som ni märker är jag inte på så bra humör. Det blev så igår morse... Jisses!

/Ao

Okej, det är överdrivet..

Kategori: Allmänt

Ja, nu sitter jag här igen. Ville bara berätta för alla att jag fortferende lever och mår bra. Dags att gå och sova.

Imorgon ska vi visst åka till Love och Maria på fika... (Ralle bestämde :o ) Det ska bli trevligt, men jag antar att pojkarna mest kommer att prata spis och golv, och spis, och golv, och bil, och golv, och spis och sen får vi ju inte glömma bil igen :p  De är ju för underbara! <3

Nej, nu är det dags att krypa ner i sängen!

Godnatt!!

/Ao

"Just idag är jag stark,

Kategori: Allmänt

Just idag mår jag bra!" Är det inte världens bästa låt någonsin? Duktigt Kenta! Någon mer som var duktig var ju såklart Mårten som så fint framförde den på vår studentdag, det var ju så man fick tårar i ögonen. Nåväl. Nog talat om studenten, jag blir så nostalgisk. Tänker tillbaka på alla förväntningar, på hjärtat som dunkade, på all skumpa jag inte drack så mycket av   :p   , på fotagraferingen, på sista gången vi alla satt i vårat "hemklassrum", på sista gången jag såg claes ;) , på rektorns långsamma tal, på väntan på att få höra exploderingen som tilllät oss att få springa ut genom dörrarna, ut till allt folk, för att aldrig behöva gå in där igen, på all sång, på alla kramar, på alla knän som darrade, på alla glädjetårar, på alla blickar som värmde, på marchen ner till de väntande lastbilarna, på alla underbara låter på flaket, på alla skrik, på alla saker man sa, på alla saker man gjorde, på allt.. Det är en dag jag aldrig lär glömma, och konstigt nog minns jag den i detalj, enda från det att jag vaknade, och hämtade Belan och väntade på Emma, tills dess att vi skjutsade hem en alldeles för glad Emma och jag gick och sov. Den dagen var något alldeles speciellt! Tänk va jag babblar.... :)

Nej, nog talat om det. :p Idag är det fredag. Imorgon jobbar jag. Börjar vid 11:00 så det blir till att gå upp tidigt imorgon för att göra allt man måste göra innan man åker. Ikväll så ska jag och Ralle ses hemma hos mamma och pappa var det tänkt. Titta lite TV kanske och bara slappa. Men vi får väl se hur länge den planen håller. Han kanske får för sig något annat.. :/

Lizard var duktig igår, även fast han var väldigt trög. Men tro det eller ej, ingen träningsvärk i mina ben här inte! :p Det enda jag lyckades få igår var en bruten nagel.. :D Och en fin häst förstås.. Men det är bara att jobba vidare.

Jag har fortfarande en chipspåse i skåpet. Den vill att jag ska äta upp den, men egentligen, innerst inne, är jag inte sugen. Jag har precis ätit mat. Jag har bestämt mig för att ignorera den för en stund iaf.

Sen måste jag även säga GRATTIS till familjen Lejon-Lilja. 2½ år tillsammans! ½ års förvovning! Det är starkt gjort.

Nej, dags för att göra något annat. Jag kan ju inte sitta här hela dagen.

/Ao

Fortfarande torsdag...

Kategori: Allmänt

jopp, jag är helt 100% säker på att det är så. Tja, och det är väl bra att tiden inte bara rinner iväg. Men men...

Jag har lirat runt på nätet nu ett par timmar och bara gjort ingenting. Läst igenom en massa bloggar och övrigt. Vad man märker är att mycket fokuserar runt kärlek på alla håll och kanter. Kärlek är ju alltid bra, så grattis till er alla som har det så underbart så att ni skimrar i rosa. Akta så att ni inte bländar någon som går i sin gråa värld.

Kärlek är en underlig sak. Jag måste väl säga att jag tror att den kan förändras. Och förändringar behöver inte vara dåliga, förändringar kan vara bra. Det här kanske inte är rätta ögonblicket att skriva om kärlek i, men va fan. Någongång måste man ju ta i det iaf. Jag tror kärleken har olika faser. Tänk va tråkigt om den bara flöt vidare som ett anat flöte. Nej, det är snarare som en dopping. Den måste ner för att samla kraft för att orka vara där uppe, om ni förstår vad jag menar.. Ja, jag vet. Jag babblar bara. Skit samma, vem bryr sig. Jag är less på kärlek...

/Ao

Torsdag - helt underbart?

Kategori: Allmänt

Idag är det Torsdag. Jag är ledig och det enda som ska hända idag är att jag skall till VRF med Lizard ikväll. Det ska bli spännande eftersom jag inte har hunnit med honom så mycket de senaste dagarna. Sorry gubben. Men det går som det går, man har bra dagar och man har inte lika bra dagar. :p

Då, vad ska man hitta på idag då? Jag sov till 10:00, helt underbart, det borde jag göra oftare. Men nu då? Känns som om jag kommer få en sån där seg dag när man inte orkar hitta på något alls. Promenad? Nja, det är kallt. Åka iväg någonstans? Nja, jag ska ju iväg sen iaf. Det känns som om jag inte hinner göra nått. Men det är klart jag gör. Det är bara en dålig ursäkt från mitt sinne till att slippa göra något.....

Jag ska nog bara slappa idag iaf. Börja läsa en ny bok. Jag läste ut Stephen Kings bok Sömnlös igår kväll. Den levde inte riktigt upp till mina förväntningar, men den var helt ok. Lite för overklig kanske, men vem vet, kanske det finns små skalliga doktorer och röda kungar i en annan värld. Nåväl, nu ska vi inte gå längre in på den historien. Läs boken om du tycker att det är intressant med långa, lite sega men ganska "bra" böcker.

Jag har en chipspåse i skåpet här också... Jag är en chipsoman.. Jag kan bara inte sluta äta chips... Det går inte.. Men jag har bestämt mig för att det inte gör något. Alla ska vi väl ha någon last? Jag väger ju inte 150 kg än om vi säger så, så då gör det inget.

Det som skulle vara kul att göra idag är förstås att dra ihop ett gäng och tolka etfer Agnes här i skogen. Men hon har ju ingen vidare kondis, så hon orkar ju inte så länge. Och sen gör väl alla något annat idag.. :(

Nåväl, jag är på ganska bra humör faktiskt. Och det kan vi tacka Emma för. Helt underbart att du kom ut och hälsade på. Det var väldigt kul att träffas och prata, jag behövde det! Du verkar ha det helt galet där uppe med alla i korridoren. Hoppas det löser sig! :) Hör av dig om du kommer hem något mer och inte har något att göra. Okej, kanske inte så troligt att du inte har något för dig, men ändå. Hör av dig! <3

Nej, nu är det nog dags för en omgång på betapet.se och sen dags för chipsen och en ny bok. Vi får se om vi hörs mer idag.

/Ao

Mycket trevlig kväll!

Kategori: Allmänt

Tack för en trevlig kväll! Det var ett lyft i vardagen. Även fast jag förlorade "svensson-spelet" så var det kul. Det bevisar ju bara att jag inte är någon vanlig medelmåtta. Jag är ju bättre än så! :p

Efter "svensson-spelet" så blev det en match supermario bros3 på mitt fina orginal nintendo! Det må vara gammalt, men det fungerar som aldrig förr! :D Men big-fish är ju inte så rolig längre.. Man blir ju bara uppäten. Men vi spelade ju iaf klart värld 5... Det är ju inte så illa. Sen var vi alla trötta. Love, Maria och Udda lämnade byggnaden någongång mitt i natten. Sen var det sovadags! Men jag var för mätt för att kunna sova. Illa det där. Men jag somnade efter ett tag iaf.

Så, vad händer imorgon nu då? Thai? Pulka? Båda? Nåväl, det löser sig. Men planerna är stora iaf :) Sara, hör av dig om flen. Kristin, hör av dig om pulkaplanerna!

Nu sitter jag och vänter på att Emma ska komma ut hit till skogen. Det var längesen vi sågs, så det ska bli trevligt! :)

Dags att gå.

/Ao

"Så, ge mig 15 grader kallt, tomtar överallt..."

Kategori: Allmänt

Jo, nog var det åtminstonde 15 grader kallt i morse. Burr... Men det är ju inte kallt förren man går ut, så därför kan man
ju undvika det om man tycker att det är för kyligt. Jag tycker dock att det har varit lite lagom mysigt med snö och allt, men lite varmare kanske det kan få vara. Vad sägs om 20 cm snö och 5 minus? Det är väl bra? :)

Ikväll blir det spelkväll. Love och Maria kommer över en sväng i hopp om att kunna vinna över Ralle, igen. Men jag tror nog minsann att Ralle har laddat i smyg. Haha... Ja, nu kanske han kan ha en chans när det inte gäller HPD? :D

Det blir ju mysigt iaf. Just nu håller jag på och gör dagens mat - pastasallad á la Anna. Mycket gott. Ralle skruvar med Volvon sin och jag tror han just råkade ha av en plastbit på instrumentbrädan. Det lät så........... :s

Nåväl, livet flyter på. Men det är dags att hitta på lite roliga aktiviteter tror jag. Ta med mig! :p

Imorgon är det jobb igen. 14:00-20:00. Sen jobb onsdag, lördag och söndag. Det ska bli spännande och se vad som händer. Om någon råkar ha ner partystället igen eller om tandkrämen och shampoot rasar. Nåväl, nu ska vi inte klaga, men det var väldigt segt igår... Och inte jobbar Ida heller. :(

Nej, dags att lugna ner Ralle och gå och äta. Och inte funkar rattlåset heller nu.... Ojojoj.... nu ska han ha startknapp.

Vi, hörs

/Ao

JANUARI 2009

Kategori: Allmänt

Shit, vad tiden har gått fort! Nu är det 2009.. Tänk att i år får de som är födda -91 börja gå på krogen!!! Och de som är födda -94 bli byxmyndiga... Hmm.. Ja, jag måste ändå säga att det fortfarande känns som att -94:orna är hur små som helst.. Inget illa menat till de jag känner. Det är bara det att det känns som om det nyss var 1994... Fast när man ser på det igen så skulle jag ju aldrig köpa en bil från 1994. Då är det länge sen... Jaja...

Så i år fyller man tjugo. Då är tonårsåren förbi.. Men tänk, det var längesen man föddes alltså... Men tänk så mycket man har hunnit med under åren.... Nåväl, det ska vi inte tjata om. Vad nostalgisk man kan bli....

Mitt nyårsfirande var bra. Håll i er nu så ska jag berätta. Jag och Ralle hade storstädning och sen gick vi och sov. Sen vaknade jag av raketerna 00:00 och väckte Ralle och sa gott nytt år, sen sov jag vidare. Och då kanske du undrar varför jag hade så "tråkigt" en kväll som denna. Jo, för att jag skulle ha stalljouren på VRF morgonen efter. Jag tycker dock att det var lyckat ändå.

Jaja, nu orkar jag inte skriva mer. Det är ju ansträngande. Och om någon verkligen är intresserad av vad jag gör så hör den personen väl av sig regelbundet? Jag har försökt att prata lite med ett par av er, men det är inge kul att behöva vara den som tar kontakt hela tiden... Då är man inte önskad... Nåväl..

Ha det bra!

/Ao