Clap along if you know what happiness is to you

Vad jag än gör...

Kategori: Allmänt

Det är konstingt det här. Vad jag än gör finns det alltid någon som inte är nöjd. Vem är det man vill göra mest nöjd? Vännerna? Arbetskamraterna? Föräldrarna? Sambon? Vem? Jag vill göra alla nöjda, nöjda med mig. Men inte är det så lätt. Visst, man ska väl göra så man blir nöjd själv men det gör ju så att en massa andra blir missnöjda... Okej, det här är väl inge stort problem i samanhanget, men det kanske kan få människor att börja fundera.......

Idag är det vrf som gäller. Vi får se hur det går. Om allt är som vanligt eller om allt är förändrat. Inte vet jag vilket som är bäst. Både och skulle jag tro. För jag vill inte, men jag vill... Ingen fattar det ändå.

Jisses va deprimerande jag är. Jodå, så är det. För jag vill vara det nu! Jag orkar inte alltid vara så glad.

Livet rullar hur som hellst på. Det är vinter och kallt men vi överlever. Solen lyser och vi kan känna oss glada. Hästarna busar i hagen. De har verkligen hittat varandra, Agnes och Lizard. De leker, båda på sina plan. Underbara är de!

Nej, nu ska jag hitta på något annat. Här kan man ju inte sitta en sådan underbar dag som denna! Dags för äventyr!

Veckoplanering:

Torsdag: VRF 19:54
Fredag: ?
Lördag: Ev. åka skidor....
Söndag:
Måndag:
Tisdag: Jobb 15:00 - 21:15

Aldrig kan man skriva som man känner.

Kategori: Allmänt

Struket parti i detta inlägg... synd...

Nåväl. Jag släpper det här och tänker på allt roligt jag ska göra i veckan. :) Har faktiskt många höjdpunkter att se fram emot. Träffa folk på vrf imorgon, och det är alltid lika kul! :D (Jag tar med mig goda pepparkakor i röd burk rebecka!) Sen blir det lite jobb tisdag och onsdag och sen ledigt resten av veckan. På torsdagen ska jag till Vrf på lektion med Lizard och på fredagen är det fredagsmys på gården med aktiviteter ;) På lördagen sen drar jag och Ralle iväg och åker slalom! Wiiie!

Slutet gott allting gott!

/Ao