Clap along if you know what happiness is to you

Upp upp och iväg

Kategori: Allmänt

Idag har jag cyklat som bara den! Två mil på en timme med i stort sett bara mördarbackar på grusväg med massa rullgrus på en kärringcykel tycker jag att jag kan va rätt nöjd med! Woop woop på mig. Och på Mattias också såklart. Men han hade ju racercykel så det gilla liksom inte lika mycket. Haha!

Annars? Ja, uj vad det finns att stå i. Huset och tomten skall vårstädas extra. Uteplatsen ska få ett lyft med lite färg och fix. Jag ser verkligen fram emot sommaren! Solen dessa dagar har värmt underbart skönt! Dock får man va försiktig med att springa för lättklädd än. Det blåser ju satan titt som tätt. Men det är svårslaget att bara mysa i lä med en bra bok, musik i bakgrunden och älsk bredvid!

Imorgon skall viktiga papper skrivas och god mat skall inmundigas för att fira! Eller ja, som sagt. Inget är ännu hugget i sten, men imorgon får man svart på vitt liksom. Nåväl, det blir som det blir.

Nu väntar sängen på mig. Den ropar nästan efter mig. Hoppas på träningsvärk imorgon. Beach 2015 here I come - som om jag bryr mig vad andra tycker..

Med lycka

//Ao
Bytt är bytt
Kommer aldrig igen

Räknar ner

Kategori: Allmänt

Ibland funderar jag på om jag skulle ta och radera min blogg. Men ganska fort inser jag att det vore fruktansvärt tråkigt för er som försöker att följa mitt liv på håll. Ibland kommer det ju några rader som kan förgylla någons dag. Och trots allt finns det mycket att läsa. Bloggen överlever även denna gång.
 
Just nu i dagarna sitter vi med hemtenta. Det är tråkigt. Jag känner ingen motivation till att skriva skiten och frågorna är luddiga. Nåväl. Man ska väl njuta av de sista veckorna av studentlivet. ÅTTA VECKOR KVAR HÖRRNI! Sen är jag ej längre student. Då är jag legitimerad sjuksköterska. Sug på den ni!
 
Annars kan jag berätta att vi hade en väldigt spännande dag igår. Den bestod av lera, granar, berg och motorer. Dagen lång var vi ute i skogen och körde fyrhjuling och jeep. Leran sprutade åt alla håll och man var ständigt blöt om fötterna, hade grus i munnen och lerprickar över hela kroppen. Mycket trevligt! Sen väntade stallet och mycket mysig tur ut i naturen inann det blev lite jobb på banan. Sen hopp in i duschen och vidare och hämta upp massor med människor, äta god mat och sedan fara mot Örebro och bowling! Jag vann, för jag vinner alltid. Sen blev det en tripp till Pitchers och lite gott att dricka (Cola är mums).
 
Gårdagens topp tre:
> Gå på en stig i skogen
> Rida på en stig i skogen
> Kicka Olds i tunneln
 
Jag är ju rätt lättroad minsann. 
 
Ikväll blir det stallet igen, vi får se om jag blåser iväg. Efter det blir det totalmys för att ladda batterierna inför en vecka full med bus och skoj! Inför allt spännande i framtiden behövs det energi!
 
Med Lycka
 
/Ao
 
Ibland vill man bara resa långt, långt bort.
Inte för att komma bort, utan för att komma fram.
Man kan inte fysiskt röra sig bort för att komma fram.
Kort sagt, resan tar dig fram. Tids nog. Njut av gläjden på färden.
Forever starts today!