Clap along if you know what happiness is to you

vardag - var dag..

Kategori: Allmänt

Idag ar det riktigt mysigt vader for att ge sig ut en svang med hastarna. Men icke! Jag verkar fa ligga i sangen hela dagen med mitt svullna kna efter att jag blev biten av nagot ondskefullt djur igar kvall. Aldrig har jag varit med om liknande alltsa!! Usch och fy!
/Ao

Förhoppningar..

Kategori: Allmänt

Idag har vädret varit förädiskt. I morse såg det ut att inte bli mer än 19 grader och mulet men nu skiner solen i alla fall. Och hästarna står på betet med flughuvor och spray och grejer. Hur som helst. Idag så la jag på sadeln på Lizard för första gången på säkert en månad. (mycke på i den meningen?) Sadelgjorden gick runt bra, så man får väl vara nöjd. Dock verkar han förstå att man inte ramlar av lika lätt när den är på så då kan man busa mer.. Bli rädd för stenar, nya pinnar och liknande. Han är för söt. Med honom blir det liksom inte långtråkigt.

Så har jag beställt lite prylar från CDON idag också. Säsong 5 av House MD och lite smått och gott. Så får vi se om det kanske kommer på måndag mån tro? Det visar sig.

Äsch.. Strunt samma.

/Ao

Bortglömd under stenen..

Kategori: Allmänt

Idag har jag vunnit i minigolf för kanske första gången i hela mitt lilla liv! Inte fy skam det! Nog om det.

Hästarna står inne och mumsar hö. Otroligt va varmt det är idag! Mysigt såklart, men ändå är det synd om mina pluttar.. Nåväl, de får ju snart komma ut igen och äta mer gräs. De skulle ju kunna passa på att sova ikapp lite när de står inne och myser.

Så, vad händer annars? Ralle fortsätter att beta av alla båtar som står på kö. Idag blir han nog klar med en till så vi kan få ut den ur verkstaden och iväg med den. Skönt! Ett steg närmare slutet av tunneln. Ja, även fast den bygger på liksom.. Nåväl.

Nä, jag ska nog ta min bok och sätta mig på uteplatsen och bara mysa lite. Imorgon är en ny dag. En dag närmare slutet på semestern. Så för fan anna! Sluta älta hela tiden och gå vidare! Hmm..

Nej, nu kräver Becka min fullständiga koncentration på fb så jag inte svarar så segt så det är bäst jag slutar här.

/Ao

Den som gör en speciell..

Kategori: Allmänt

Onsdag. Harlig onsdag. Solen var uppe med tuppen och jag innan den. Inatt dromde jag inge mysigt alls kan jag saga. Usch, mest om smakryp som var overallt pa marken sa man visste liksom inte vart man skulle satta fotterna.
Naval, som alla forstar envisas jag fortfarande med att vilja skriva de dar dumma bokstaverna pa mobilen, men icke. Stackars er som laser da! Haha..
Kanske jag skulle forsoka sova en timme till?
/Ao

Ingenting är som förut..

Kategori: Allmänt

Tisdag.. Tisdag tisdag tisdag... Usch.. Snart är det tisdag om en vecka igen. Eller ja, man kan ju se det som att det är en hel vecka kvar till tisdag. Allt går att vända på så att det blir lite bättre. Nästan allt i alla fall.

Såå.. Om några veckor drar P iväg. Kvar blir stackars Becka och jag. Orättvist var ordet! Hmm... En hämd av någe slag kanske skulle sittra bra? Nåväl..

Godiset idag förvandlades till bullar. 4 stycken köpte jag men fick bara i mig två för den andra jag åt var förjävligt äcklig efter jag ätit den, om ni fattar.. Usch, inte var jag sugen på fler bullar efter det men tanke på att jag hade en till av samma sort låg och väntade. Hmm.. Och läsken min tog slut alldeles för fort som den alltid gör när vi sitter och pratar. Skumt det där.. Paulina pimplade på sin i en evighet.. Orättvist igen.

Nu har jag bestämt att det är dags att ta tag i Lizard igen. Nu kan jag inte låta honom stå längre om jag ska ha igång honom till mitten av augusti. Tror att jag ska sätta igång på måndag igen. Då har jag en stund på mig att fundera och han har ett tag på sig att äta sig tjockare. Han är underbart fin den hästen!

Jag tror minsann att jag ska försöka mig på att rensa ur frysen och lägga i ordning i den innan semestern är slut. Som den der ut nu så ligger det bröd, bär och allt möjligt hux flux överallt i alla fack. Ja, alltså i sina egna påsar, men man hittar liksom inte. Ett system med var sak på sin hylla låter ju inte helt fel. Det skulle ju vara helt otroligt!

Nää, nog pratat om frysar och bullar. Dags att ta tag i att skicka tillbaka massa prylar jag beställt från ellos. Fy fasiken va besviken jag blev på nästan allt jag fick hem. Nåväl, det blir billigare så antar jag. Då får jag spara de pengarna till lite nya prylar till hästarna istället eller till en resa till någe varmt land. Eller nått......

Och så hör jag att det är dags att gå och rulla upp mina nya fina gardiner som jag köpt och Ralle satt upp. Mys va fina de blir!

/Ao

När vindarna viskar mitt namn..

Kategori: Allmänt

Ojoj.. Sitter visst och tänker uppdatera ännu en gång idag. Och egentligen har jag inte så mycket mer spännande att säga än att det blev thaimat till lunch och jag funderar på lite potatisgratäng och tillbehör nu.. Och så har jag sättit igång en maskin tvätt som snart ska hängas upp och sen ska det tvättas en maskin till. Bilen har blivit lite lagom städad - lite dammsugen, urplockad och dammad på instrumentbrädan. Lagom.

Det betyder alltså... ...att jag har gjort alla dagens måsten! Och hur tänker jag belöna mig efter det då? Jo, se på lite Joel Kinnaman ikväll på 4:an. Underbart!

Och så har jag funderat lite på hur livet går upp och ner. Liksom som när man ser hjärtslagen på en monitor. Fattar? Hur som hellst. Mitt liv går ganska vågigt och här förra veckan fick jag höra att jag borde jämna ut det lite. Men det vore ju som att vara död? Kolla:  ____________________________________  Vill jag ha bara ett streck? Ja, ibland kanske.. Nåvä, jag ska jämna ut det lite så för att skona Becka och P.

Laddar inför bus imorgon och hoppas på en bra dag. Som alla andra dagar. Såklart!

Okej, väldigt flummigt blev det. Men jag kännde att det var dags att släppa lös lite energi. Nu blir det till att hänga den där tvätten...

/Ao

Förd bakom ljuset..

Kategori: Allmänt

Så nu sitter jag ändå framför datorn. Jag ger upp på mobilen en stund. Men det är synd att det inte vill som jag vill alltid ändå.. Nåväl, det kan vara så.

Man skulle kunna säga att det inte händer så mycket just nu, eller att det händer en massa saker. Allt beror ju alltid på hur man ser det. Men för de flesta antar jag att det mest ser ut att vara en lugn och tråkig vecka. Möjligtvis. Fast imorgon har jag blivit lovad att få föjla med och äta godis i stan och det tackar man ju inte nej till direkt! Underbart! Och precis vad jag behöver.

Igår hade jag så mycket smart, roligt, tråkigt och spännande att skriva. Men orden har helt försvunnnit under natten. Eller i alla fall orken att skriva dem. Synd kanske. Eller bra. Hmm.. Nåväl, de får komma när de kommer.

Så, alltså har jag inget vettigt alls att skriva idag. Inget mer spännande än att solen lyser, det är en vecka kvar av min semester och att jag snart spricker av funderingar och förväntan inför framtiden.

Nu ska det väl bli till att åka och handla lite.. Men vad? Ingen inspiration alls till någe att äta. Kan det finnas någe tråkigare än att laga mat utan inspiraton? Och då, mina vänner, är jag ändå hungrig nu. Då brukar det komma fram massa smarriga recept i huvudet, men inte idag. Uselt.

Okej, dagens måsten: Tvätta, städa bilen, handla. Sova..

"Hold your own
Know your name
And go your own way"

/Ao

Landet ingenstans..

Kategori: Allmänt

Mycket har jag att skriva.. Men jag ar for trott for att starta upp datorn och fortfarande vagrar telefonen ge sig pa de sista bokstaverna aven fast jag testat att stanga av, stalla om och byta sprak. Och det blir liksom inte riktigt lika roligt sahar... Hjalp?
Naval, jag far samla ihop allt jag velat skriva och sen ta ett jattelangt inlagg senare nagon gang. trakigt men sant.
Puss sa lange!
/Ao

Den skumma sneda tjejen..

Kategori: Allmänt

Nu har de tre sista bokstaverna i alfabetet slutat fungera sa vi far ta det en annan gang..
/Ao

Dumpad..

Kategori: Allmänt

Nu kan jag beta av smultronstället från min sommarlista. Jag tror att jag får stryka Liseberg från den men kolmården blir det iaf nästa vecka! Underbart!

Härstarna fick gå in idag. Usch va mycke broms vi har här. Nåväl, både Lizard och Agnes verkar helnöjda med att tugga lite hö och sova en stund. Älskade hästar. Mysigt är det ju att rida barbacka från betet och hem och sen tillbaka, fast detär synd med all broms som sagt...

En och en halv vecka kvar av min semester har jag också. Önskar att jag hade njutit mer av den halva som gått men jag har haft konstant ångest över att semestern snart är slut sen den började. Man borde ha semester jämt! Då slapp man tänka på det. Jaja, sånt är livet.

Dags att göra något vettigt tror jag..

/Ao



Jag hittade en lapp i min ficka. Det räcker inte långt.

3 doors down har gjort det igen..

Kategori: Allmänt

"So far away from knowing where I am going
I am trying hard to find out who I am
They all say that I don’t know what I am doing
I say they don’t hardly understand

Everything seems perfect
Everything’s okay
And it will all get better now
At least that’s what they say
But I don’t see it coming

Days really just seem longer
They say it’s better this way
I hope one day I am stronger than I feel
And I hope it feels different than today

You give what you give cause they make you
Trapped inside a place that won’t take you
And they want you to be what they make you
It’s already over and done
When you’re young

Why can’t they remember
What I will never forget
How these dreams come undone
When you’re young"

/Ao

Mellan två världar.

Kategori: Allmänt

Sommar. Bra start.

Sommardepp. Mindre bra.

Semester har jag hur som hellst. Livet har stått lite på pause ett tag. Omstrukturering och omvärderingar i vardagen. Ändå har jag hunnit med en del roliga saker: Minigolf, glass, äventyr, övernattningar hos P, badande i pool.. Listan är lång.

Saker kvar som jag vill se i sommar: Liseberg, Kolmården, Smultronstället.. Inte helt omöjligt kanske?

Jag har funderat mycket över känslan man har i just det ögonblick när man vaknar. Innan man tänker på vart man är, vem som är där, hur man mår. Den där millisekunden som finns innan det som man kan känna ibland. Kanske är det i just den stunden som man är sig själv helt fullt ut. Utan påverkan av tankar eller måsten eller regler. Eller kanske är det i just den stunden man lever efter sina drömmar? Vem vet, men en ovanlig känsla är det iaf. En känsla som försvinner så fort man börjar tänka.

Idag väntar jag inte. Den eviga väntan finns inte idag. Och jag har saknat den. Är livet meningslöst när man inte väntar? Eller har jag uppnått det jag väntat på? Eller är jag fortfarande installd på pause? Det sista låter troligast. Det mittersta vägrar jag acceptera. Och det första känns för deppigt.

Idag har jag hur som helst legat i sängen hela dagen. Det är otroligt hur energikrävande menssmärtor kan vara. Det borde helt enkelt vara förbjudet. Usch ja! Och jag som trodde att min smärttröskel var hög? Ja, tänk då va ont det gör! Kändes skönt att klaga lite över det också. För trots allt ska jag vara glad.

Nej, åter till sängen. Möjligtvis om jag hittar lite popcorn eller liknande i skafferiet.

Finns du där?

/Ao