Clap along if you know what happiness is to you

Blablabla...

Kategori: Allmänt

Veckoplanering:

Onsdag: Jobb 11:00 - 18:00
Torsdag: VRF 19:45
Fredag:
Lördag:
Söndag:
Måndag:
Tisdag: Jobb 15:00 - 21:15
Onsdag: Jobb: 15:00 - 21:15

En hel vecka planerad där.

Så, hörrni... Jag har funderat på vad jag egentligen skulle tycka var spännande att jobba med när jag blir stor. Ovh när man funderar över vad man vill behöver det inte alltid betyda att man har betygen till det. Här får ni en liten lista över det också:

Läkare
Djursjukvårdare
Advokat
Clown
Lastbilschaufför
Skådespelerska (Film/Teater)
Dansös
Bankdirektör
Väktare
Hunddagmamma
Equieterapeut
Skogshuggare
Apotekare

Ja, det är väl lite att välja på. Men att det ska vara så himla svårt att få någe sånt jobb... Hmm... Och inte vill jag behöva gå någon jobbig treårig utbildning. Det är bara massa ångest. Men vi får väl se vart jag slutar. MAn ska aldrig säga aldrig.

Annars rullar livet på som vanligt. Jobbat 08:00 - 14:00. Nu ska jag nog ut och mocka och sen kaske rida en sväng. Vi får se. Varför bestämma allt i förväg. Vi får se hur den här dagen flyter på. Men snart är det dags att ta tag i livet igen tror jag.

/Ao

Ovanligt eller bara genomtänkt?

Kategori: Allmänt

Nu ska jag vara ovanlig... Eller ja, jag ska bara vara jag. Jag hade TV:n på i morse när jag höll på och fixade runt lite i huset. Det råkade vara 4:an som stod på och då var det "Efter 10" som visades. Så jag lyssnade på någon sorts "debatt" om alkohol. Jag vet inte om man kan kalla det debatt för de hade ju inga argument eller ja, ingenting alls. Hur som hellst så var det några nykterister som satt och var märkvärdiga för att de skulle vara bättre än alla andra. "Nu har jag varit nykter i ett helt år" var det någon som sa och då fick hon applåder. What the fuck? Jaha... Nu vet jag inte vilka det var som pratade för jag hörde ju bara, men det fick mig att fundera. De sa att det inte finns något ställe man kan åka till utan att behöva dricka alkohol, att man inte kan prata med någon utan att dricka alkohol och att man är jobbig om man inte strular med att inte dricka alkohol... Det var "så synd" om dem.

Nu skriver jag det här medveten om att det finns en riskt om att folk ska tycka att jag är konstig eller nått. Men vet ni, jag bryr mig inte. För jag är jag. Ni får vara vem ni vill. Inget är väl rätt men jag känner att jag bara måste skriva det här.

Kommer ni hem till mig så bjuds det inte på alkohol, man kan prata hos mig och det innebär att man inte behöver känna sig jobbig om man inte vill dricka. Med det inte sagt att du inte får dricka här, det är ju upp till dig. Men jag kommer aldrig bjuda dig på något mer än 0,7% cider. Jag vet massor av ställen man kan åka till och ha kul utan att dricka. Du kan åka vart som hellst. Strunta i att dricka bara. Jag tycker det funkar fint. Och sen det där med att man inte bara kan ta en fika och prata med någon längre.. Jaha? jag har fikat massor av gånger och pratat, jag har promenerat och pratat jag har suttit ner och pratat. Jag kan prata. Är det så att andra människor behöver släppa på sina hämningar för att kunna prata med andra om sig själv eller andra? Måste de alltså bli lulliga för att kunna leva sitt liv? Jag vet inte.  Dricker du inte alkohol så är det väl inget att strula med. Alla har väl cola eller nått hemma, För andra sett som groggvirke. Det kanske kan vara ett alternativ. Och för alla er som skäms så finns det ju alkoholfri öl och alkoholfritt vin. Ser ut som det alkoholhaltiga alternativet så det borde väl funka fint?

Jag vet inte hur det är med er andra, men jag vill ha koll på mig själv och mitt liv.

Meningen med det här inlägget är inte att säga vad som är rätt för dig. Bara att man inte behöver vara så himla märkvärdig med allt. Ovh jag tycker inte att jag brukar vara det, men om ni fått den uppfattningen så är ju det synd. Men vet ni, det här är min blogg, så jag har rätt att vara märkvärdig här :)

/Ao

I sing my song...

Kategori: Allmänt

Dagarna kommer, dagarna går... Idag är det torsdag, redan!? Ralle är hemma idag så vi ska åka en svang till Norrköping och köpa duschkabin till hans far. (hemlis) Annars har jag jobbat denna vecka. Det har varit ok iaf. Inte hänt överdrivet mycket. Förutom att Michelle har smittat mig nu så nu kommer en förkylning... Fint.. Lagom till helgen.. Nåväl, det går väl över sen.

Lizard älsklingen har höstkänslor. Han är så busig och fin. Det går inte att fatta galopp ute i skogen utan att han bara måste ta ett glädjeskutt. Jag låter honom hållas för jag vet att han bara är glad. Han skulle inte vilja slänga av mig. Han vill bara få utlopp för sin energi. Han är SÅÅ mysig. Älsklingshäst.

Veckoplanering:

Torsdag: Norrköping, Vrf 19:45
Fredag: Bio 21:00?
Lördag: Jobb 12:00 - 19:00
Söndag: Jobb 10:00 - 15:00
Måndag:
Tisdag: Jobb 08:00 - 14:00
Onsdag: Jobb 11:00 - 18:00

Där någonstans ska jag försöka sova också ;)

Snart känner jag att jag bara måste spela the sims också. Det är verkligen ett beroendeframkallande spel. Usch ja.... Varit utan det länge nu så det kommer med full kraft! Jisses. ;) Nej, men det ska jag spela någon gång när jag får tid.. När Ralle inte springer runt som en virrig höna och tycker att det är så onödigt att blogga och så onödigt att jag ska sitta vid datorn och så onödigt....... Nej, nu skiter vi i det.

Ska nog gå och ta en dusch tror jag. Då kanske jag vaknar ordentligt. Jag känner på mig att den här dagen kommer bli en sådan där dålig dag. En dag man inte vet vad man ska göra med för att den ska bli bättre. En sån dag när folk bara surar och det går inte att göra något åt det. Är det meningen att jag ska vara glad då?

Förövrigt har jag hittat min gamla Mp3-spelare. Det var nice efftersom jag inte har någon stereo i Volvon. (Vart är den?) Sitter och lyssnar på gamla favoriter.. Haha.. Nej men där finns lite av varje. Bland annat finns det lite inspelningar från första året i Taizé, Frankrike. Kul tjejer! Kommer aldrig glömma! Tänk va glad jag blev när jag lyssnade på det. Väcker många minnen! Sen finns det lite av varje på Mp3:n somsagt, men en del är bra, annat är uttjatat... :( Längtar till min TSK vill rulla igen! Roadtripp då tjejer?

Funderat på en sak, ja, jisses ja... Tänk va man byter människor runt omkring sig hela tiden. Kanske ni inte förstår vad jag menar för det kanske bara är jag. Men det känns som att kompisarna "byts ut" efter ett tag. Det är inte alltid något man vill, men jag vet inte varför det blir så. Om jag fick önska så skulle tiden gärna få stå still nu. Just nu tycker jag att mitt liv är great! Världens finaste människor omkring mig!

Jag har en sådan underbar känsla. Eller, en obehaglig känsla har uteblivit -Höstångesten. Jag är en av de människor som brukar tycka att hösten är jobbig för det blir så mörkt. Jag vet inte varför jag inte känner så i år, kanske det kommer. Vem vet. Hoppas jag slipper det iaf, för mörkret går inte att göra något åt.

Sen är det massa strösaker jag inte vet hur jag ska sätta in i meningar, så här kommer de:

Jag älskar O'boy
Traktorn är snart lagad
Vill äta på thai
Gräset är grönt idag med
Hatar "presentkortsknappen"

Sen har jag läst ut en bok nyligen också, närmare bestämt inatt. Hope skriven av Leasly Pearse. Riktigt nice bok faktiskt! Rekomenderas! Nu är det bara den där känslan av att det är jobbigt att börja med en ny bok. Men det försvinner efter två sidor så det ska väl inte vara något.. :)

Nej nu ska jag inte skriva mer skit här (skulle kunna fortsätta en halv sida till).

(Designen får se ut såhär en stund till. Jag känner inte för att bråka mer.)

/Ao

Tro nu inte att det ska vara såhär..

Kategori: Allmänt

Jag har testat lite allt möjligt med min blogg idag för att lära känna den. Nu får den se ut såhär en stund, ett par dagar så att jag kan komma underfund med vad jag håller på med och komma ihåg vad det är jag gjort! :p

/Ao

Det trodde jag aldrig..

Kategori: Allmänt

Det är sant. Jag har blivit en i mängden. Jag har skaffat facebook. Seriöst, nu är hoppet ute... Ojoj.. Och seg är jag också. Fattar inte grejen... Nåväl..

Nu vet ni.

/Ao

Jämna plågor..

Kategori: Allmänt

Sen vi hördes sist så har det inte hänt enormt mycket.. Bara lite sådär lagom... Jag har hunnit med att prova på att rida Sture, en ny häst på VRF. Ja, vad ska man säga. Nu har jag ont. Knäppa häst. Jag flög iaf. Jaja, det är så det kan gå. Frågan är bara om jag är hel överallt eller om det blev något knäckt för jag har ruttet ont alltså... :( Det är så illa att jag kanske inte kan vara med och hoppa i morgon. Då är det ILLA!

Annars så har jag jobbat lite i veckan och sådär. Nej, ni ska få en fin veckoplanering nu. :)

Torsdag: Hänga med Krull?, VRF 19:45?
Fredag: Bio? Filmmys? Något?
Lördag: Pizzakväll med Krull, Rebecka och P.
Söndag:

Sen blir det jobb i början av veckan så det struntar vi i att skriva om.

Sitter och äter Ungsrostade grönsaker och potatisgratäng. Gott. :) Väntar på att Ralle ska komma hem också. som vanligt :P

Förresten så tycker jag folket varit dåliga på att kommentera. Jag har väl skrivit intelligenta och intressanta saker? :) Knäppisar.

Nej, nu börjar idol igen så nu ska jag se lite på det... Stackare...

/Ao

En fjärdedel av mitt liv..

Kategori: Allmänt

Så länge... En fjärdedel av mitt liv. Det är så länge vi hållit ihop nu. 5 år. Självklart har vi våra tvister, men vi vet att vi alltid har varandra, oavsett vad. Det är något man aldrig behöver tvivla på. Det spelar ingen roll om vi nyss sagt väl valda ord till varandra, behöver han mig finns jag där, och tvärt om. Jag älskar denna människa!

12/9-09



/Ao

Till Krull

Kategori: Allmänt

"Close your eyes so you don't feel them,
They don't need to see you cry.
I can't promise I will heal you,
But if you want to I will try
To sing this summer serenade
The past is done we've been betrayed
It's true
Someone said the truth will out
I believe without a doubt
In you!"

Tvivla aldrig på att du är bäst!

/Ao

Katastrof som vanligt..

Kategori: Allmänt

Det är konstingt det här.. Jag har aldrigt sagt att jag kan allt eller vet hur allt ska vara. Det betyder att jag omöjligt kan veta något om det jag har att jämföra med är fel. Hur ska jag veta att något är fel när det har varit rätt och har fungerat hur länge som hellst? Ge mig rätt verktyg så löser jag allt, men säg inte till mig att jag har gjort fel - för det har jag inte.

Grönt gräs, stora ekar, skinande sol, kittlande vind, ösande regn, små fåglar, stora fält, blå himmel, vita moln, små gräsvägar, upptrampade stigar, vilda djur, tron på framtiden...

"Sanningen ska göra dig fri..." Jaha, vilken av alla sanningar? Vems sanning? Sanningen är olika för alla. Min sanning är antagligen inte din sanning och sanningen i Australien är inte samma sanning som i Kongo. Om man säger sanning till någon så kan man egentligen ljuga för den personen. Ni har ju inte samma sanning. Jorden är trekantig.. Frihet finns inte. Sanningen är en lögn.

Svart, rött, grönt, blått, gult, brunt, grått, rosa, lila, orange, turkos...

"Varje minut räknas..." Vems minut? Det beror ju på vem du är och vart du är. Tiden är så olika. Minuter kan gå fort och minuter kan gå långsamt. Och vems minut är rätt? Minut som minut, nej jag tror inte det.

Join the dark side, we have cookies!

/Ao

You know who you are..

Kategori: Allmänt

Now you'll never see, what you've done to me
You can take back your memories they're no good to me
And he hears all your lies,
You can look me in the eyes
With that sad sad look that you wear so well

When you see my face hope it gives you hell
Hope it gives you hell
When you walk my way hope it gives you hell
Hope it gives you hell
If you find a man that's worth a damn and treats you well
Then he's a fool, you're just as well hope it gives you hell

When you see my face hope it gives you hell
Hope it gives you hell
When you walk my way hope it gives you hell
Hope it gives you hell
When you hear this song and you sing along oh you'll never tell
Then you're the fool, I'm just as well
Hope it gives you hell
When you hear this song I hope that it will give you hell
You can sing along I hope that it puts you through hell.

The All American Rejects - Gives You Hell

Skriva av sig...

Kategori: Allmänt

Ja, nu är det nog bara dags att skriva av sig lite. :) Vet inte riktigt om vad, varför eller hur, men dags är det iaf.

Ledigt i två dagar nu. Underbart skönt. Jag ska sova för jag är dötrött. Men det kan vara skönt att vara trött ibland också. ;) Då är det lätt att somna, oftast. Jag hatar att bara ligga och vända mig i sängen och vänta på att få somna någon gång. Det blir bara svårare och svårare. Inte blir det lättare av att man har en gullegris ligger och sover intill. Usch ja. Men nu ska jag nog somna iaf. (Peppar peppar, ta i trä.)

Känner att det börjar bli jobbigt att blogga. Alla är så filosofiska av sig och skriver så mycket viktigt, men faktum är att jag inte kan göra det. Vad skulle jag skriva då? Det händer inget viktigt i mitt liv för tillfället. Inget alls faktiskt. Så jag får väl vara den där träkiga gråa människan som någon måste vara. Kul att det är jag....

Det mest spännande i mitt liv är att de nya fälgarna och däcken till min bil kommer imorgon eller på fredag. Då kommer ni se mig och TSK igen. Älsklingsbilen. :) Längtar efter att få göra en ny tripp med nya upptåg tillsammans med vännerna och TSK. Det vore kanonkul. Svårt bara när de har skolan och ont om pengar. :( Livet är orättvist.

Hämtat biljetterna till Göteborg Horseshow också. 27 - 28 februari drar vi! :) Det ska bli kanonkul! Årets höjdpunkt!

Men nu är det dags att överge datorn och gå ut och natta hästarna.

Ha det fint!

/Ao

Älsklingen.

Kategori: Allmänt



Jag älskar verkligen denna häst!

/Ao

Ta dagen som den kommer...

Kategori: Allmänt

Veckoplanering:

Måndag: Jobb 12:00 - 19:00
Tisdag: Jobb 15:00 - 21:15
Onsdag: Jobb 15:00 - 21:15
Torsdag: VRF 19:45
Fredag:
Lördag: Jobb 12:00 - 19:00, Fira 5-årsjubileum :)
Söndag: Jobb 10:00 - 15:00

Mycke jobb där.

Idag vardet små tävlingar på VRF. Hoppning. Dagen funkade fint förutom ett stopp på sista hindret i fas två på första klassen. Tusan. Det hade blivit en fin tid där annars. Nåväl, det gick som det gick. Och vi kom ju över sen! :P
Andra klassen blev det lite sämre vägar och det var synd för då kom vi ju över sista hindret i omhoppningen utan problem.. Jag skyller det på ösregnet som fick för sig att falla just då.... Hmm.. Hoppas på några bra bilder från kristin iaf. :)

Känner att det snart är dags att krypa ner i sängen och äntligen bli varm igen efter denna kalla dag. Men det gäller väl att hålla ögonen öppna tills min filur till sambo dyker in i huset efter att ha jobbat klart.

Älskling, kan vi inte dela kudde inatt igen?

/Ao

Fredag

Kategori: Allmänt

Jag tror att det här kommer bli en bra dag! Gick upp med älsklingen vid 6 imorse och gav mig ut till hästarna. De fick stå inne inatt när det regnade så mycket igår kväll. Jag och Lizard hoppade lite på banan också. Jag vet inte om vi kan förbereda oss mer nu.... Nåväl.

Ikväll blir det bio för hela slanten hoppas jag på. Och sen måste vi köra hö här någon dag också... Hmm.... Det löser sig.

Så idag på dagen ska jag bara slappa. Ner och handla lite också, men annars bara ligga i soffan och glo på tv. Underbart!

Ses!

/Ao

En helt vanlig dag..

Kategori: Allmänt

Ja, det är väl det vanliga. Idag 14:30 kommer hovslagaren. Ikväll blir det VRF 19:45. Jag vet inte. Har ingen lust med nått, men det blir nog bra.

Nej, kommer inte på något roligt alls att skriva...

Om ni bara får läsa en bok till i erat liv bör den heta "Innan jag dör" och vara skriven av Jenny Downham. Jag trodde verkligen att det var jag ett tag där. LEV LIVET FULLT UT!

Som vanligt så är karusellen fortfarande igång. Nu med ett nytt dumhuvud i centrum. Nu är det slut på att försöka stå på den sidan något mer - Skyll dig själv! Skitstövel. Stå åtminstonde för vad du sagt!

Nej, dags att sluta klaga...

/Ao

Sista sommarkvällen..

Kategori: Allmänt

Sommaren kommer att överge oss nu... Det är lite så det känns. Sommarens sista dag. Sommarens sista kamp mot hösten och mörkret. Det känns tungt. Snart kommer det jobbiga vinterhalvåret och alt vad det innebär. Men sen är det sommar igen. Vi får tänka så.

Idag har det varit en bra dag och den skulle varit perfekt om det inte vore för mitt huvud. Ajaj... TSK gick igenom besiktningen och Ralle och jag käkade i stan efter det. Nu är Kristin Krull här och vi har ätit lite tacos. Men hon verkar ha lite annat för sig just nu.. Kanske jag ska slänga ut en filt till henne så hon inte fryser ihjäl.. Kul att hon känner sig hemma här också. :)

Kristin och jag har haft minikörlektion idag också. Det var ju inga problem. Vi körde framåt, backade runt hörn, backade rakt och gjorde start i backe med dragläget. Inte ett enda motorstopp. BRA KRISTIN! Hon är nu redo för fas två - Ny instruktör. ;) Men kristin, du får gärna köra mer med mig om du vill. :) Any time!

Jag har väl egentligen inget mer på hjärtat. Ska väl kolla om kristin vill ha en filt där ute. Sen är det väl snart dags för lilla Anna att gå och sova och hoppas på att huvudet blir bättre imorgon. :) Imorgon är det möte på VRF 19:00 också för alla som det berör!!!! Kom i tid!

Tack och hej, leverpastej!

/Ao