Clap along if you know what happiness is to you

Bara för att det var länge sen

Kategori: Allmänt

Jag hade ett sånt skrivsug. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag är ett litet uns förkyld. Snart är det påsk. Jobbet går fint. Plugger går på framåt. Ja, typ så.
 
Om tio veckor är det dags att söka legitimation. Alltså på riktigt, om tio veckor är jag nyutexaminerad! Woop woop på mig! Och på P som dessutom fyller år imorgon!!
 
Nä, mycket mer än så vet jag inte vad jag ska skriva. Kanske det är dags att krypa ner i sängen snart och bara njuta av nybäddad säng?
 
 
Med Lycka
 
/Ao
Älska, glömma och förlåta
Livets stora gåta

Bortfintad

Kategori: Allmänt

Soliga Sverige. Jag har varit vaken sen halv sju. Det börjar bli nån ny tradition. Jag är väl färdigsoven då antar jag för det är totalt omöjligt att somna om. Man tänker att idag när man ändå är ledig så vore det ju toppen att sova så många timmar som möjligt, men det går inte när det blir alldeles för tomt i sängen och huset bli sådär tråkigt tyst. Men, det kommer bli ändrig på det också.
 
C-uppsatsen ligger färdig och väntar på att bli inskickad för att behandlas under ett seminarie. Känns toppen, men ack så tomt det blev nu. Vad ska man göra med alla dagens timmar? Det ända inplanerade är buggen ikväll. Det får bli en promenad senare tror jag. Det är ju så fint väder att det är syndigt att stanna inne. Tvättmaskinen tvättar för fullt och snart är det dags att hänga första lasset. Topp!
 
Det känns ju lite tråkigt att sitta här och knappa på angenterna utan att ha nått vettigt att skriva alls. Imorgon fylls dagen med jobb. Ska bli trevligt att jobba, tjäna lite cash och lära ännu mer!
 
Med Lycka
 
/Ao
Varje poäng räknas

Morgonbus

Kategori: Allmänt

Nu har jag haft två sovmornar i rad. Hur har det gått? Det har inte varit så mycket sömn på morgonen.. Klockan sex har jag slagit upp ögonen och istället njutit av mornarna. 
 
Nu börjar det dra ihop sig med C-uppsatsen. Ett utkast är helt klart och inskickat för sluthandledningen på måndag. Sen är det en veckas fix och trix kvar innan det är dags att gå upp med den. Det ska bli skönt när det är klart. Samtidigt känns det som att det går lite fort. Shit, det är bara tre månader kvar innan jag är färdig. Klar. Innan det är dags att ansöka om legitimation. Efter C-uppstasen är det bara en läkemedelsberäkningstenta, en hemtenta och fem veckors praktik kvar innan det är dags att stå på egna ben helt. 15 Hp.. Då är det dags för jobb, som redan är fixat och klart såklart. Heltid, fast anställning.
 
Annars då? Igår spenderade jag och P förmiddagen och lunchen i K-holm och gick igenom uppsatsen en sväng över en sallad/grillad macka på sultans. Mycket trevligt. Sen blev det fika hemma med god rulltårta innan det var dags att dra iväg och dansa och skratta. Tänk va mycket lättare det måste vara när man vågar bjuda på sig en aning. Eller ja, jag vet inte hur det är annars, men jag bara antar att det inte kan vara lika kul när man hela tiden oroar sig och ska vara perfekt. Igår hittade jag på passande namn till alla rörelser. Vi har kycklingvinge, dinosariearm och kulstötare. Väldigt intressant va?
 
Idag är det redan torsdag.. Och jag är helt ledig från allt som heter plugg. Vad ska jag fylla dagen med då? Jo, det blir en tripp med P och kika på lite dressyrträningar och hämta inspiration. Ska bli spännande att se vad de hålls med. Kanske kan jag få inspiration till vad jag och Bullen ska hitta på på lördag. Det märks att det var ett tag sen jag hade egen häst. Det är fort man kommer ur rutinerna och tänket kring vardagsträningen. Och med en ny häst så är ju inget likadant som den finaste ponnyn i världen som man utvecklats så mycket med. Sen ikväll blir det iaf mys och bus och imorgon blir det tacokväll!
 
Så, nu har du fått lite insikt i mitt liv igen. 
 
Med lycka
 
/Ao
Do you remember wasting all the time