Clap along if you know what happiness is to you

Bladderiblah....

Kategori: Allmänt

Jag har inget vettigt att skriva. Känner mig dock lite småfrusen och trött så jag tänkte att det vore nice att skriva ett par rader. Frågan är bara om vad?

Idag har jag varit ute och galopperat. Fort. För det fanns visst bara en växel. Nåväl, vi gjorde båda vårat bästa med tanke på förutsättningarna. Ändå får jag var stolt för Lizard gick förbi det läskigaste huset i hela världen väldigt duktigt. Han blåste bara upp sig som en sprängfärdig ballong och trippade förbi. Det har varit mycket värre.

Ser jag möjligtvis en ljusning där borta någonstans i tunneln? Jag är inte säker. Jag är inte ens så säker att jag vågar lätta mina tankar i rädsla av att bli otroligt besviken. Men kanske, kanske det kommer hända något bra? Något otroligt bra? Nej, sluta hoppas.

Imorgon fyller P 18 år! Jag och Becka har köpt det absolut smartaste presenten ever! Nyttig, rolig, användbar - allt! Jag hoppas hon gillar den lika mycket som vi gör. Hihihih Mohahahahah.

Jag är besatt av utemöbler också. Jag vill hitta den perfekta möbelgruppen men jag och Ralle verkar inte vilja ha samma sak. Hmm... Stort dilemma. Teak går liksom helt bort hur lättskött det nu än är. Har jag skrivit en 35 sidor lång rapport om varför man inte ska hugga ner regnskogen så kan jag inte köpa ett teakbord. PUNKT! Nåväl.. Den dagen jag hittar de perfekta möblerna köper jag dem, vad Ralle än säger. Man kan ju inte vara överens om allt.. Han kan ju iaf få sitta vid dem om han är snäll.

Jag kikade lite på nyhetsmorgon i morse också. Och då var det han den gamla krullhåriga som pratade och jag tål honom inte. Stackars honom, men jag pallar inte! Finns det någon som är mer 08 än han? Det förstör liksom hela min dag när han snackar en massa skit om en massa tråkiga saker. Så var det sagt.

Nu ska jag gå och sova tror jag, inget mer vettigt får jag ut av denna dag..

/Ao

Dumma Mej....

Kategori: Allmänt

N[got har h'nt med min dator.. Ja som ni ser s[ blir inte alla bokst'ver vad de ska vara. Och vissa saker har bytt plats och sitter p[ n[gon annan knapp liksom.... Typ om jag vill g;ra kolon blir det >. Tja... Livet blir kanske lite mer sp'nnande s[h'r, men jag vet inte om jag gillar det. Har jag tryckt p[ n[gon knapp_ *det jkag menar 'r fr[getecken allts[(.....

Usch s'ger jag bara. HJ"LP!

Ideg blir det hoppning p[ VRF. P[ en m[ndag liksom. Sp'nnande, men jag vet inte om det verkligen kommer st'mma ;verrens med min hj'rna_ Det visar sig v'l n'r det 'r dags f;r det.

Nej, jag ger snart upp, det h'r g[r ju inte att l'sa........... Dags f;r ny dator eller_ Kanske jag ska ta en backup p[ hela Ralles f;retagsskit senare... Hm....

Jag ville hur som hellst skriva om en film. De som orkar l'sa vidare f[r g'rna h'nga med i n'sta stycke ocks[......

Ig[r k;pte jag en ny film / Dumma Mej. Den handlar om en superskurk som ska stj'la m[nen och hur som hellst s[ adopterar han tre sm[ tjejer f;r att f[ hj'lp va dem. Men de b;rjar ju tycka om honom och allt. Och eftersom jag 'r inne i en tung period s[ kunde jag ju inte l[ta bli att f[ t[rar i ;gonen ett par g[nger under filmen. N[v'l, allts[ den var bra. Det blir inte samma sak att skriva om den n'r jag blir irriterad f;r att vissa bokst'ver |[';( inte fungerar.

&Ao

Lite siffror

Kategori: Allmänt

Igår var det 9 unika besökare som läste mitt senaste inlägg. Spännande. Man undar just vilka det är som hittar in på min sida :)

/Ao

Jag skiter fullständigt i vem som läser det här.

Kategori: Allmänt

Jag struntar i om du inte känner mig, är min chef eller är så nära mig att du kan krypa in under min hud. Nu tänker jag gnälla, gnälla och åtar gnälla. För någonstans måste jag få ur mig detta. Och om du läser det är det ditt eget fel.

Livet är ett dataspel. Det är så det känns. Jag går runt och tror att om man dör kan man liksom bara börja om igen - men så är det inte. Varför får inte min hjärna in det? Visst, livet ordnar sig alltid på ett eller annat sätt, men jag är inte odödlig. (och kommer jag någonsin vinna på triss?).

Och jag är bitter. Jag är arg och ledsen. Och detta på grund utav att jag inte kom överens med min förra chef?? Eller för att han bara var lat? Eller för att jag inte visste bättre? Vems felet än är så är jag arg. Jag skulle kunna starta en revolution - men till vilken nytta? Gjort är gjort, kommer aldrig igen. Så sant. Slumpen är inte till min fördel i denna fråga. Inte heller var den tillmin fördel när jag inte skulle jobba en viss kväll för 1½ år sen. Så allt är slumpens fel?

Och:
"en bra chans för de som vill plugga vidare". Jovisst. Men det är inget jag tänkt göra nu. Jag vill inte bli professor eller ingenjör. Jag vill ha ett jobb så jag tjänar pengar så jag kan LEVA MITT LIV! Jag vill inte ha studielån som förföljer mig hela livet. Så är jag så mycket sämre än de som pluggar? Nej, verkligen inte. Jag har andra värderingar i livet. Prioriterar annorlunda.

Och så funderar jag. Ska jag lägga ut det här? Alltså, det är ju redan skrivet och klart. Men så funderar jag. Är det värt att lägga ner sin energi på redan uppgjorda saker? Jag tror inte det. Livet har sin gång och det är inte mycket vi kan göra för att stå emot. Det räcker inte med att krama träd liksom.

/Ao

Och vad hände nu?

Kategori: Allmänt

Idag var ju dagen som jag skulle reda ut mitt liv. Och jag inser redan nu att det inte kommer att bli så. Jag är för glad idag. Jag är helt enkelt förjävla överlycklig idag. Varför? Jag är ledig i två dagar nu, solen skiner, VRF ikväll, TSK-fika imorgon..... Det finns massa saker att vara glad för och jag tänker ta vara på dem. Sååå, det blir i nästa vecka jag får börja med mitt liv igen. Jag är liksom inte taggad för att göra något jobbigt de närmaste dagarna.

Igår gick jag på autopilot. Det var galet att 6 timmars jobb bara försvann sådär hux flux utan att jag egentligen kunde komma ihåg något som någon hade handlat. Annars brukar mitt tidsfördriv i kassan vara att fundera ut vad personerna ska äta till kvällsmat eller hur mycket deras kvitto kommer stanna på - men inte igår. Och jag var heller inte speciellt mottaglig för småprat om vädret eller kortläsaren eller någonting alls. Det kunde liksom gå en stund och så kommer någon tillbaka med ett kvitto som de tror det är någe fel på (rabatterna är längst ned på dem) och jag känner inte igen något av det på kvittot eller människan. Pinsamt, men sant. Och vem bryr sig?

Nej, det är nog dags att ta en tur med TSK och handla lite och sen åka förbi hemma och hälsa på. Frågan är bara vad vi ska äta i helgen, och hur många vi är som ska äta det. Den ständiga frågan. Nej, fantasin är inte på topp.

/Ao

Ingen rubrik idag..

Kategori: Allmänt

Igår hade jag väldigt mycket som jag tänkte skriva här. Som tur var så sov jag på saken. Det blev nog bättre så för alla. Men fortfarande kan jag inte släppa vissa saker:

> Kan man rå för att man inte är född för 40 år sen?
> Skrattet är det som ligger närmast gråten.
> Jag vill vara ekonimiskt oberoende NU.
> Man ska aldrig känna sig säker för då kommer någon och drar ner en igen.

Sååå... Nu vet ni det.

Om vi ska försöka vara lite mer positiva då................. Nä. (Men jovisst ska vi det).

Igår började dagen alldeles underbart. Det var sol och grejer. Och Lizard var mysig som få. Dock är han väldigt het så det är till att hålla i sig. Ralle är och jobbar idag. Trodde han skulle vara hemma hela veckan men nu ska han visst jobba resten av dagarna. Det blir aldrig riktigt som man tror.

Och inte har jag något vettigt att skriva om. Och inte har jag sovit någe bra. Men ändå är jag glad på något skumt vis.. Men ändå förbannad. Eller trött.

Så nu bestämmer jag att idag ska dagen vara som vanligt - äta frukost, ut och mocka stallet, rida långtur om jag hinner, åka och jobba kväll. Imorgon får bli dagen jag tar tag i mitt liv igen och börjar fundera på allt.

En rolig sak är förresten att det blir mycke ridning på VRF nu. Eller ja, inte mer än vanligt egentligen, men närmare. På tordsdag är det markarbete som gäller och sen flyttar vi gruppen till måndagar så då blir det hoppning på en gång! Underbart! Och jag har hittat mina nya benlindor som jag lagt bort så nu funderar jag på om det är dags att linda lite ben kanske. Vi får se. Och i morgon ska jag börja skissa upp lite maskeradprylar. Jag tror det blir bra!

Jag tror nästan det krävs en veckoplanering, det var så längesen.

Ons: Jobb 15:00 - 21:15
Tors: Ta tag i livet. Vrf 19:45
Fre: FIKAAAAAA??????? (på sultans kanske?)
Lör: Jobb 10:00 - 17:00 (sen kväll med VIRUS)
Sön: Jobb 10:00 - 17:00
Mån: VRF 20:00

Sen blir det bara jobb igen så det struntar vi i nu.

MOSES va onödigt inlägg.

/Ao

Utmaning!

Kategori: Allmänt

Jag blev utmanad av Maria Lilja och jag utmanar i min tur Rebecka Waher.

Är du i ett förhållande?
Ja

Har du kysst någon idag?
Jadå

Var går gränsen vid otrohet?
Fantasier har alla, men det är när man gör verklighet av dem som man kan gå för långt.

Är du romantisk?
Ja, det tycker jag nog
Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen?
Ärlig, omtänksam och glad. Och sen en massa sándra saker.

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän?
Jag är nog omtänksam, snäll och ärlig.

Vad är viktigt i ett förhållande?
Att man tycker om varandra och förstår varandra.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
Ja, annars vore det underligt.

Har du lekt med någons känslor?
Har inte alla gjort det någon gång?

Hur många har du varit ihop med?
Det beror på hur man räknar. Vi kan väl säga några mindre seriösa, en halvseriös och en seriös..

Hur länge höll ditt längsta förhållande?
Tja, vi är inne på 6½ år tror jag..

Hur länge var ditt kortaste?
Hmm.... Inte så långt?

Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
Båda har ju sina fördelar, men jag trivs bra som det är nu.

Är du en bra flickvän?
Såklart!

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)?
Ralle <3

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn?
Nej, för man vet aldrig vad framtiden har tänkt.

Har du mest blivit dumpad eller dumpat?
Det är nog lika

Hatar du dina ex?
Nej, det kan jag inte säga

Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen?
Stundtals blir man nyfiken på hur livet skulle se ut då.

Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden?
Japp

När du vill ha någon, vad gör du?
Jag är mig själv bara :)

Hur skulle den perfekta dejten se ut?
Åh, det finns mycket olika saker att göra!

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv?
Ralle

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?
Otrohet är inget som år att förlåta tror jag. En gång otrogen, alltid otrogen. Fast jag vet inte.

Vill du gifta dig?
Så småning om kanske

Vill du ha barn?
Vissa dagar ja, andra dagar nej. Alltså är det inte dags än.

Blir du lätt kär?
Nja

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?
Något gemensamt är nog en förutsättning för ett förhållande, men man sår gärna ha sina egna intressen med.

Har du fått ditt hjärta krossat?
Ja.

Hur raggar du?
Alltså, det verkar duga med att vara mig själv

Har du en utseendetyp hos killar?
Hmm... Det ska jag fundera på :)

/Ao

Idag är det vår.

Kategori: Allmänt

Idag är dagen. Idag är dagen då det blev vår 2011. Varför? Jodå, Lizard luktar solvarm häst för första gången i år. Finns det något mer underbart än att stoppa ner näsan i hans lurviga päls och känna lukten av vår? Såklart är de tretti miljoner lösa pälshår som lossnar och sticker i näsan en timme efter ett plus i kanten. Mina kära vänner, det är VÅR!



"Är det något ätbart du har där?"

Men bara för det så blir det ingen ridtur idag. Vad är det för fel på min mage egentligen. Ont är det iaf. :(

/Ao

För ointresserad?

Kategori: Allmänt

Idag skiner solen! Den värmer faktiskt lite mot huden när den ligger på. Dock blåser det friska vindar så det känns lite kyligt. Sommaren, kommer den snart? Är den på väg någon gång? Är det våren vi börjar se? Jag har fått den där känslan av att det är dags att cykla bort till sommarbetet för att ta ut Lizard på en galopp på stigarna i skogen väldigt många fånger nu senaste tiden. Och jag håller fast vid den och längtar efter den även fast jag blir så nere när jag tittar ut genom fönstret och ser snön. Men idag mina kära läsare. Idag hände det något speciellt. Inte så att det blev sommar eller att det gick att galoppera på några stigar men näst intill. Lizard gjorde skänkelvinkningar, och jag tyckte iaf att de var perfekta. Vad hände då kan man tänka, ja jag vet inte. Jag vet inget mer än att han var mjuk och följsam och så tänkte jag att det är väl dags att börja traggla det där igen. Och POFF så gick han skänkelvikning utan att jag knappt behövde röra honom alls. Och då tror man ju att det var en tillfällighet, ja men vad tror ni hände sen då? Jo, vi gjorde en till och en till och en till.... Skrämmande. Och så kunde man ju tro att det var klart så men icke. Han bar upp sig jättefint uppför iaf halva gloppbacken också. Och det är nu man undrar, var det bara för idag?

Ja, MOSES va roligt för er att läsa om. Annars händer inte mycket. Känner mig ganska okej med snuvan, hostar bara lite mer än vanligt. Hälen gör ont - fortfarande. Men nu har jag bestämt mig för att ignorera den igen eftersom det inte har hjälpt att vila den. Jag ska banne mig börja gå in mina nya ridstövlar så jag kan börja använda dem någon gång. De är så jävla tighta bara. Shit va man får blodstopp! Men vill man vara fin får man lida pin!

På tal om att vara fin. Maskeradhoppning på gång snart. Jag har bästaste idén. Men det kommer krävas en del jobb och sånt. Hmm... Men det är en hemlisvad det blir för annars kan ju alla andra härmas. Se mig istället den 22/4-11 på vrf! Hoppas det går att genomföra!

Nä, vad ska jag nu skriva om?

Tja, jag och Ralle ska och titta på ett hus på måndag. Inte för att vi ska flytta (tror jag) men för att vi är nyfikna. Och nya hus är ju alltid spännande.

Hepp, nu är det dags att elda vidare så det blkir varmt och gosigt i huset igen!

/Ao

Ah... Just det ja....

Kategori: Allmänt

Lovade att skriva någe idag med. Ja, och nu har jag ju gjort det.

Det regnar/snöar/haglar. De säger att det är bra för då försvinner snön, och inte mig emot om jag bara får sitta inne och titta på det. Men om jag behöver gå ut får det nog banne mig sluta!

Nähä.... Ingen ispiration eller fantasi idag heller. Men imorgon är det en ny dag. Mya möjligheter.

/Ao

Inte intressant iaf...

Kategori: Allmänt

Uppdaterar lite idag då.... Har inget som hellst roligt att skriva om. Släpat mig upp till datorna bara för att få lite miljöombyte från sängen. Känner mig som en snurken potatis.. Och det är illa ska ni veta. Frågan är om idag är värsta dagen eller hur det blir. För jag trodde den var igår. Det är underligt det där.

Hur som hellst..

Ja, vad ska jag skriva då Paulina? Fantasin är ju nere på noll. Hmm... Aja men ni blir nog glada när ni ser något annat än mitt BodaBorg inlägg. Underbart va?

/Ao